חתיכות עץ קטנות לא יפזרו מספיק את העומס מהמכה ולא ישמרו לך על הרצפה טוב כמו פלטה גדולהזהו זה מה שאני אצטרך לעשות, אני לא הולך לבנות במה כי זה לא נייד, אני חושב שאני אזמין שתי חתיכות עץ של 50*50 למוט עצמו ועוד אחת לעמוד עליה
תודה רבה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חתיכות עץ קטנות לא יפזרו מספיק את העומס מהמכה ולא ישמרו לך על הרצפה טוב כמו פלטה גדולהזהו זה מה שאני אצטרך לעשות, אני לא הולך לבנות במה כי זה לא נייד, אני חושב שאני אזמין שתי חתיכות עץ של 50*50 למוט עצמו ועוד אחת לעמוד עליה
תודה רבה!
מצד שני אין לי את המקום להקים במה שלמה...יש לך הצעה אחרת?חתיכות עץ קטנות לא יפזרו מספיק את העומס מהמכה ולא ישמרו לך על הרצפה טוב כמו פלטה גדולה
עד עכשיו עשיתי דדליפט על שמיכות, נראה לי לעשות אותו על משטח גומי יהיה שיפור...אני שמתי אריחי גומי בלבד והתרסקו הבלטות אצלי...
אם הרצפה חשובה לך אל תעשה את זה.
עד עכשיו עשיתי את זה עם שמיכות, נראה לי הגומי יהיה שיפור...*****
יש לך כלוב? כי אם כן פשוט שים במה מתחתיו וזה בשטח שהוא גם ככה תופסמצד שני אין לי את המקום להקים במה שלמה...יש לך הצעה אחרת?
לא זה סטנדים וספה מתקפליםיש לך כלוב? כי אם כן פשוט שים במה מתחתיו וזה בשטח שהוא גם ככה תופס
אז תשמע, הייתי במקומך קונה 8 אריחי גומי של 1x1 עובי 2-3 ס״מ ומעמיד שתי ערימות צמודות של 4 בכל פעם שאתה רוצה לעשות דדליפט ועושה על זה ומתפלל לאל שלך שזה יהיה מספיק, אבל פיתרון נוסף הוא לא לעשות דדליפט מהרצפה בבית שלך שאולי שווה לך לשקוללא זה סטנדים וספה מתקפלים
גם עובי של 8 ס"מ לא יספיק?ומתפלל לאל שלך שזה יהיה מספיק
סביר להניח שזה יכאב.. אבל זה לא בלתי אפשרי 💪 😂גם עובי של 8 ס"מ לא יספיק?
אתה חייב להפסיק עם זהסביר להניח שזה יכאב.. אבל זה לא בלתי אפשרי 💪 😂
תקווה שכן. זה פשוט לא בטוח כמו פיזור העומס של פלטות עץ.גם עובי של 8 ס"מ לא יספיק?
ממש מרגיע 😁תקווה שכן. זה פשוט לא בטוח כמו פיזור העומס של פלטות עץ.
לא מנסה להרגיע אותך, מנסה להגיד לך מה יכול מאד להיות שיקרהממש מרגיע 😁