הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לעזרה ברכישת אבקת חלבון פעם ראשונה

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
היי חברים מקווה ששלומכם טוב בימים האלו
חזרתי לא מזמן להתאמן בחדכ, אני עושה 3-4 אימוני כוח בשבוע, והגעתי למסקנה הנכונה טובה יותר מאשר חלבון ממזון מבחינת עלויות
שימוש מיידי וניידות וחיי מדף ארוכים יותר

אז כדי לחסוך בעלויות והעיקר כדי שתהיה יכולת להכין שאני לא בבית או בחדכ אשמח להמלצה
יש לי מנוי בIHERB והזמנתי מהם בעבר ( חטיפי חלבון) תודה לכם.

חזרתי לא מזמן להתאמן בחדכ, אני עושה 3-4 אימוני כוח בשבוע, והגעתי למסקנה הנכונה טובה יותר מאשר חלבון ממזון מבחינת עלויות

אז כדי לחסוך בעלויות והעיקר כדי שתהיה יכולת להכין שאני לא בבית או בחדכ אשמח להמלצה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

• פותח/ת השרשור

היי אתה אומר מניסיון או מקדם את המוצר?

ולא ... אף אחד פה לא מנסה לקדם לך מוצרים.
מנסים דווקא לשמור על הכיס שלך 👍

• פותח/ת השרשור

אוקיי

הוא מקדם את המוצר, מניסיון
חחח

לכמה מנות זה מספיק?

• פותח/ת השרשור
היי אתה אומר מניסיון או מקדם את המוצר?
כל אבקות החלבון אותו דבר, אי לך ובהתאם לזאת תבחר את הכי זולה- סופר אפקט, היו זמנים שזה היה נמכר גם ב190 ל2.3 קילו

תודה!
לכמה מנות זה מספיק?
אני חושב 63
אתה גם משתמש בזה? זה ישראלי או לא?
אשמח על הדרך גם להמלצה לקנייה של בקבוק
זה מגיע עם הכפית הזאת או שלא?
זה ישראלי, כשר, בדרך כלל כשאתה קונה יש בהטבות שייקר במחיר 19.99 או 9.99 תלוי כמה אתה קונה.
זה מגיע עם כף מדידה.
עוד שאלות טענות מענות?

• פותח/ת השרשור
רשום לך באתר...
אני
כל אבקות החלבון אותו דבר, אי לך ובהתאם לזאת תבחר את הכי זולה- סופר אפקט, היו זמנים שזה היה נמכר גם ב190 ל2.3 קילו

תודה!

אני חושב 63

זה ישראלי, כשר, בדרך כלל כשאתה קונה יש בהטבות שייקר במחיר 19.99 או 9.99 תלוי כמה אתה קונה.
זה מגיע עם כף מדידה.
עוד שאלות טענות מענות?
היית צורך את זה במקומי? תוך כמה זמן זה מגיע? איך היית ממליץ לחלק מעתה את האבקה עם קנייה של מוצרי מזון?

היית צורך את זה במקומי?
השתמשתי כמה וכמה פעמים באבקה שלהם, קונה בטעם קפה כי זה בהתחלה לא טעים אבל נשאר ככה עד הסקופ האחרון, שאר הטעמים שניסיתי הי סביר בהתחלה וככל שהתקדם נהיה מגעיל יותר ויותר
תוך כמה זמן זה מגיע?
מניסיוני 2-3 ימי עסקים
איך היית ממליץ לחלק מעתה את האבקה עם קנייה של מוצרי מזון?
לא הבנתי את השאלה

• פותח/ת השרשור
השתמשתי כמה וכמה פעמים באבקה שלהם, קונה בטעם קפה כי זה בהתחלה לא טעים אבל נשאר ככה עד הסקופ האחרון, שאר הטעמים שניסיתי הי סביר בהתחלה וככל שהתקדם נהיה מגעיל יותר ויותר

מניסיוני 2-3 ימי עסקים

לא הבנתי את השאלה
אחת הסיבות המרכזיות שאני מתחיל לצרוך אבקה היא כדאי להוזיל את העליות של מוצרי מזון עתירים בחלבון, איך היית מציע לחלק את התקציב על פי אבקה ומזון? יש בזה סוכר? אם כן לא אוכל לצרוך אני לא נוגע בסוכר לבן

אחת הסיבות המרכזיות שאני מתחיל לצרוך אבקה היא כדאי להוזיל את העליות של מוצרי מזון עתירים בחלבון, איך היית מציע לחלק את התקציב על פי אבקה ומזון? יש בזה סוכר? אם כן לא אוכל לצרוך אני לא נוגע בסוכר לבן
לא חושב שיש סוכר לבן, בגדול אני לא רואה הבדל בין עוף לאבקה (בהנחה שהיא ממי גבינה, כלומר מהחי) מבחינת החלבון, כלומר אם הכמות אותה כמות חלבון אז ההבדל בין עוף לאבקה הוא בטעם ובשובע, מבחינת כלכלית? שיקול שלך אני לא רואה החשבון שלך....

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש סוכר לבן, בגדול אני לא רואה הבדל בין עוף לאבקה (בהנחה שהיא ממי גבינה, כלומר מהחי) מבחינת החלבון, כלומר אם הכמות אותה כמות חלבון אז ההבדל בין עוף לאבקה הוא בטעם ובשובע, מבחינת כלכלית? שיקול שלך אני לא רואה החשבון שלך....
אוקיי שאלה אחרונה ברשותך
אשמח להמלצה על בקבוק כי אין לי מושג איזה צריך ואיך א י אקח את האבקה למכון?
הרי לא אקח את הכד כולו לא?

אשמח להמלצה על בקבוק כי אין לי מושג איזה צריך ואיך א י אקח את האבקה למכון?
אני חושב שבשני הקישורים ששלחתי יש שם הטבה של שייקר, תבחר אותה, אין הבדל בין השייקרים.
אתה יכול להכין את המנה בשייקר ולשתות שם, בכל מקרה רק אומר שהחלבון הוא לא רק בזמן האימון אלא כל זמן שהגוף מתאושש מהאימון כלומר לאורך כל היום, אתה אמור לשאוף לחלק את כמות החלבון היומית באופן שווה לאורך כל היום
אוקיי שאלה אחרונה ברשותך
עד שמישהו בפורום שואל שאלות שהן לא על סטרואידים? אתה יכול גם מאה מבחינתי 🤣

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבשני הקישורים ששלחתי יש שם הטבה של שייקר, תבחר אותה, אין הבדל בין השייקרים.
אתה יכול להכין את המנה בשייקר ולשתות שם, בכל מקרה רק אומר שהחלבון הוא לא רק בזמן האימון אלא כל זמן שהגוף מתאושש מהאימון כלומר לאורך כל היום, אתה אמור לשאוף לחלק את כמות החלבון היומית באופן שווה לאורך כל היום

עד שמישהו בפורום שואל שאלות שהן לא על סטרואידים? אתה יכול גם מאה מבחינתי 🤣
חחחח אוקיי, אז מעבר לאחרי אימון
איפה היית ממליץ לי? בוקר צהריים או ערב? כי עד עכשיו שתיתי חלבון פרו 25

חחחח אוקיי, אז מעבר לאחרי אימון
איפה היית ממליץ לי? בוקר צהריים או ערב? כי עד עכשיו שתיתי חלבון פרו 25
אתה אמור לאורך על היום לאכול חלבון, מאיפה? לא משנה אם מאבקה, עוף, חלב או טונה, אם אתה אמור לאכול ביום נניח 100 גרם חלבון, אז בבוקר הייתי אוכל 25 גרם, ואז אחרי כמה שעות עוד 25 גרם ואז עוד כמה שעות 25 ואז גם בערב כמה שעות לפני השינה עוד 25, ואם בטעות מגיעה מישהי ואומרת שיש עוף משבת שאמור להיגמר אז אתה מתנדב לאכול גם אותו!

• פותח/ת השרשור
אתה אמור לאורך על היום לאכול חלבון, מאיפה? לא משנה אם מאבקה, עוף, חלב או טונה, אם אתה אמור לאכול ביום נניח 100 גרם חלבון, אז בבוקר הייתי אוכל 25 גרם, ואז אחרי כמה שעות עוד 25 גרם ואז עוד כמה שעות 25 ואז גם בערב כמה שעות לפני השינה עוד 25, ואם בטעות מגיעה מישהי ואומרת שיש עוף משבת שאמור להיגמר אז אתה מתנדב לאכול גם אותו!
נראה לי אני כבר מחרפן אותך
שאלה אחרונה חח כל הבקבוקים אותו דבר כו? לא צריך ללכת לאקסטרים ולקנות משהו במאות שקלים

שאלה אחרונה חח כל הבקבוקים אותו דבר כו? לא צריך ללכת לאקסטרים ולקנות משהו במאות שקלים
וגם הוספתי לסל אבל לא רואה בקבוק במבצע או בכלל

שאלה אחרונה
תרגיש חופשי אחי
חח כל הבקבוקים אותו דבר כו?
כן
לקנות משהו במאות שקלים
אשמח לראות בקבוק במאות שקלים:)
וגם הוספתי לסל אבל לא רואה בקבוק במבצע או בכלל
2024-04-11.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית