הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה דחוף mk2866

🦍🦍

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
קניתי mk 2866 של חברת זאוס ספורט

תיכננתי לעשות סייקל של 10 מג ליום למשך 4 שבועות , לקחתי קצת בנתיים וקיבלתי תופעות לוואי של כאבי ראש , כאבי בטן , חוסר חשק מיני , והשיער והזקן גדל מהר בהרבה ממקודם , ביררתי עם כמה אנשים ואמרו לי שזה זיוף ושדחפו לי סופרדרול , השאלה שלי מה לעשות עכשיו?
להמשיך לקחת? כי התופעות עברו ואני רואה תוצאות , ואם במידה ואני ממשיך חייב pct ואם כן איזה סוג ואיזה מינון
תודה וסליחה על החפירה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ככה הקופסא נראת

קבצים מצורפים

• IMG_6325.jpeg
    IMG_6325.jpeg
    1.5 MB · צפיות: 50
  • IMG_6324.jpeg
    IMG_6324.jpeg
    1.5 MB · צפיות: 58
  • IMG_6323.jpeg
    IMG_6323.jpeg
    1.4 MB · צפיות: 55
  • IMG_6326.jpeg
    IMG_6326.jpeg
    1.5 MB · צפיות: 56
קניתי mk 2866 של חברת זאוס ספורט

תיכננתי לעשות סייקל של 10 מג ליום למשך 4 שבועות , לקחתי קצת בנתיים וקיבלתי תופעות לוואי של כאבי ראש , כאבי בטן , חוסר חשק מיני , והשיער והזקן גדל מהר בהרבה ממקודם , ביררתי עם כמה אנשים ואמרו לי שזה זיוף ושדחפו לי סופרדרול , השאלה שלי מה לעשות עכשיו?
להמשיך לקחת? כי התופעות עברו ואני רואה תוצאות , ואם במידה ואני ממשיך חייב pct ואם כן איזה סוג ואיזה מינון
תודה וסליחה על החפירה

ככה הקופסא נראת
אוסטרין זה בטוח לא. אבל גם אי אפשר לדעת מה יש בפנים בלי בדיקת מעבדה לחומר הזה. אין לי מושג איך הגיעו למסכנה שזה סופרדרול? ולא רעל אכברים לדוגמה? ☠️ 😉

• פותח/ת השרשור
אוסטרין זה בטוח לא. אבל גם אי אפשר לדעת מה יש בפנים בלי בדיקת מעבדה לחומר הזה. אין לי מושג איך הגיעו למסכנה שזה סופרדרול? ולא רעל אכברים לדוגמה? ☠️ 😉
אז מה אתה חושב כדאי לעשות? , כי תוצאות ראיתי בהרבה והתופעות עברו אחרי 3 ימים

אם אני אמשיך לקחת את החומר ואחרי זה אעשה פיסיטי של כלומיד ליתר ביטחון
זה בסדר?

אני לא יודע מה לעשות כי תוצאות אני רואה תוצאות אבל החברה לא מוכרת ואני לא יודע בתכלס מה דחפו לשם

אם דחפו לך סופרדרול אתה בטוח תצטרך PCT.
הכי טוב לעשות בדיקות דם.. לראות אם יש שינוי בציר ההורמונלי.

איזה תוצאות את רואה?

• פותח/ת השרשור

איזה תוצאות את רואה?
ירדתי שלוש מידות בשבועיים ויצאו לי מלא ורידים בכתף , חוזק , מלא אנרגיה ומרגיש בשמיים

אבל הכאבי ראש שזה עשה הרגו אותי
ברמה שקמתי באמצע הלילה בגלל כאבי ראש

איזה תוצאות את רואה?
ולגביי בדיקות דם אני לא יכול לעשות כי אז אמא תגלה ( אני 17 ..)
אבל בדקתי עם רופא אמר לי לעשות הרבה ריצות ולשתות הרבה מים ואם במידה והציר נפגע הוא יחזור לעצמו אחרי שבועיים / חודש

להמשיך לקחת?
ברור, אל תקשיב לאף אחד
אמהות לא יודעות כלום, אתה עושה בשכל שאתה מסתיר את זה ממנה.
במצבך אל תעשה בדיקות דם, תמשיך עם החומרים שאתה לוקח. הדעה של אמא שלך ורופא מודאג מהבדיקות דם שלך, זה רק יהיה מעצור מיותר בדרך שלך להצלחה.
ברמה הגבוה נערים בני 17 עוזבים את הבית בגלל שכולם רק מפריעים להם בדרך לניצחון, ממליץ לך לבודד את עצמך מחברים ומשפחה, כשאתה לבד אתה מגיע להחלטות הכי חכמות.

אבל בדקתי עם רופא אמר לי לעשות הרבה ריצות ולשתות הרבה מים ואם במידה והציר נפגע הוא יחזור לעצמו אחרי שבועיים / חודש
ריצות ומים זה טיפול להיפוגונדיזם??!
וואו הרופא שלך גאון 🤣 🤣 🤣

• פותח/ת השרשור
ברור, אל תקשיב לאף אחד

אמהות לא יודעות כלום, אתה עושה בשכל שאתה מסתיר את זה ממנה.
במצבך אל תעשה בדיקות דם, תמשיך עם החומרים שאתה לוקח. הדעה של אמא שלך ורופא מודאג מהבדיקות דם שלך, זה רק יהיה מעצור מיותר בדרך שלך להצלחה.
ברמה הגבוה נערים בני 17 עוזבים את הבית בגלל שכולם רק מפריעים להם בדרך לניצחון, ממליץ לך לבודד את עצמך מחברים ומשפחה, כשאתה לבד אתה מגיע להחלטות הכי חכמות.
צודק בתכלס

אבל השאלה שלי אם זה יהיה טוב ולא יהיה גרוע יותר
כי הבנתי שזה חומר מזוייף
בגלל זה לא יודע מה לעשות
גם עלה לי זול רצח שזה עוד יותר מחשיד

ריצות ומים זה טיפול להיפוגונדיזם??!
וואו הרופא שלך גאון 🤣 🤣 🤣
חחחחחחח בגלל זה אני מתייעץ פה
בחוץ כל אחד חושב הוא פרופסור

צודק בתכלס
ברור שאני צודק, אני מכין את החומר כמו שיש לך בשירותים בבית שלי, אין לי שום אינטרסים מלבד שנערים כמוך היו אלופים.
אבל השאלה שלי אם זה יהיה טוב ולא יהיה גרוע יותר
כי הבנתי שזה חומר מזוייף
בגלל זה לא יודע מה לעשות
גם עלה לי זול רצח שזה עוד יותר מחשיד
חומר מזויף יותר טוב מחומר אמיתי, זה נותן לך יותר תוצאות בגלל שלא מנסים לעמוד בתקנים מיותרים.

• פותח/ת השרשור
ברור שאני צודק, אני מכין את החומר כמו שיש לך בשירותים בבית שלי, אין לי שום אינטרסים מלבד שנערים כמוך היו אלופים.

חומר מזויף יותר טוב מחומר אמיתי, זה נותן לך יותר תוצאות בגלל שלא מנסים לעמוד בתקנים מיותרים.
חחחחחח יגבר
ואם אני ממשיך חייב pct אחרי זה?
אמרו לי כלומיד למשך חודש כל יום כדור

בחיי כמה שאתה דפוק

לקחת חומר שבוודאות מרעיל אותך? השתגעת???

אתה ילד בן 17 וכבר רוצה למות או גרוע מכך, לשלם מחיר לכל החיים?

אתה שובר את הלב של אמא שלך עם הטיפשות שלך, ומסכן את חייך שאתה נמנע מרופאים ובדיקות.

אין תרופה לטמטום!

גש לטיפול פסיכולוגי מהר

ירדתי שלוש מידות בשבועיים ויצאו לי מלא ורידים בכתף , חוזק , מלא אנרגיה ומרגיש בשמיים

אבל הכאבי ראש שזה עשה הרגו אותי
ברמה שקמתי באמצע הלילה בגלל כאבי ראש

בגיל 17 מכרו לך סארמס? בן אדם זבל מי שמכר לך. מתחת לגיל 21 אחרי שמתאמן יש לו וותק של כמה שנים טובות באימונים יכול לשכול שימוש.
בגיל 17 רק אם תשקיע כמו שצריח באוכל ואימונים אתה תראה תוצאות טובות. אני ממליץ להפסיק שימוש. בלי PCT .

• פותח/ת השרשור
תכלס

תודה באמת
מעריך את זה❤️

בנתיים כבר שבוע בלי והכל חזר
פשוט התוצאות של זה ממכרות
בשבועיים השגתי מה שלקח לי בתור טבעי חצי שנה לפחות בגלל זה אני מתלבט

אבל צודקים סתם זבל לגוף
תודה באמת מעריך את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית