הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זה יהיה אפקטיבי?

מר עכבר

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
3
2
0
היי, אני מתחיל להתאמן בימים הקרובים מאפס,
[יש לי ניסיון מועט].
אני הולך להתחיל כמובן ממסה לתקופה של שלושה חודשים בערך, נראה.. ואז לעבור - לחיטוב.
אני עם כרס רצינית ויחסית גוף רזה,
במשקל של 60 ק"ג.

יש לי מכון כושר שלם בבית שהשקעתי על הציוד שלו כמה אלפים ודי המון זמן פנוי ואני מאוד רוצה לקחת את העניינים ברצינות וקדימה.
המטרה שלי לעשות שינוי משמעותי מטורף.

אני רוצה לעשות בכל יום אימון קרדיו של שק איגרוף פלוס קצת חבל קרוספיט - שעתיים קצת יותר
ובנוסף לזה, 4 ימים תוכנית AB או ABC בתור התחלה, ובעתיד לעבור לאימון של 6 ימים בשבוע.

איך אתם מציעים לי להתחיל במסה - עם איזה תוכנית?
והאם זה בכלל אפקטיבי לעשות תוכנית אימונים של 6 פעמים בשבוע?
תודה רבה מראש לכם.

היי, אני מתחיל להתאמן בימים הקרובים מאפס,
[יש לי ניסיון מועט].
אני הולך להתחיל כמובן ממסה לתקופה של שלושה חודשים בערך, נראה.. ואז לעבור - לחיטוב.
אני עם כרס רצינית ויחסית גוף רזה,
במשקל של 60 ק"ג.

יש לי מכון כושר שלם בבית שהשקעתי על הציוד שלו כמה אלפים ודי המון זמן פנוי ואני מאוד רוצה לקחת את העניינים ברצינות וקדימה.
המטרה שלי לעשות שינוי משמעותי מטורף.

אני רוצה לעשות בכל יום אימון קרדיו של שק איגרוף פלוס קצת חבל קרוספיט - שעתיים קצת יותר
ובנוסף לזה, 4 ימים תוכנית AB או ABC בתור התחלה, ובעתיד לעבור לאימון של 6 ימים בשבוע.

איך אתם מציעים לי להתחיל במסה - עם איזה תוכנית?
והאם זה בכלל אפקטיבי לעשות תוכנית אימונים של 6 פעמים בשבוע?
תודה רבה מראש לכם.

השקעת כל כך הרבה בציוד.. אני אישית הייתי משקיע גם במאמן/תזונאי טוב בהתאם למטרות.
זה יכול לחסוך לך חודשים ולפעמים שנים של חוסר תוצאות / תוצאות נמוכות...

עכשיו תהיה גבר ותעלה תמונות של המכון שבנית!! 🍻 💪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית