הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתוכנית אימונים.

צזצ!/!

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
חזרתי להתאמן לאחר כמה שנים שלא התאמנתי, אך יש לי אפשרות להתאמן בממוצע שלושה פעמים בשבוע באופציה של יום כן, יום לא, יום כן, יומיים לא וכך הלאה, לדוגמא:
A X B X X A X
B X X A X B X
X A X B X X A

האם תוכנית כזו יחסית נורמלית?
המטרה היא לגדול (מסת שריר/כוח).
אני בכל אימון עושה 3 קבוצות שריר
A - חזה כתפיים יד אחורית
B - רגליים גב יד קדמית
כל שריר 3 תרגילים 3 סטים 12 חזרות.
תודה.

תשובה נבחרת
אני גם מתאמן שלוש אימונים בשבוע, אין סיבה שלא תתקדם יופי.
מה שכן, אם תוכל להקדיש יותר זמן לכל אימון, זה יכול לעזור מאוד להשיג את המטרות שלך.
אני מכיר הרבה מתאמנים שכמו שעון יוצאים מהמכון אחרי שנגמר להם השעה שם, אתה לא יכול לצפות לתוצאות של ספורטאי שמקדיש 6-12 שעות שבועויות במכון אם אתה רק 3 שעות בשבוע במכון.
לכן, אם זה אפשרי, הייתי ממליץ לבנות תוכנית שמתאימה לשעתיים לכל אימון, אתה אמנם מתאמן רק שלוש אימונים בשבוע, אבל הזמן השבועי שלך זהה לספורטאי חד מטרה (כל אימון שלי 3-4 שעות בערך).

הייתי ממליץ על תוכנית FBW, אותו אימון בדיוק שלוש פעמים בשבוע. אם אתה רוצה להתקדם ברצינות בבנץ', אל תעשה אותו פעם או פעמיים בשבוע, תעשה אותו בכל אימון, כנ"ל לכל תרגיל ולכל שריר, יותר תדירות = יותר נפח ויחס לנקודה שאתה רוצה לקדם.

מקווה שעזרתי
אתה...
מה שכן, אם תוכל להקדיש יותר זמן לכל אימון, זה יכול לעזור מאוד להשיג את המטרות שלך.
אני מכיר הרבה מתאמנים שכמו שעון יוצאים מהמכון אחרי שנגמר להם השעה שם, אתה לא יכול לצפות לתוצאות של ספורטאי שמקדיש 6-12 שעות שבועויות במכון אם אתה רק 3 שעות בשבוע במכון.
לכן, אם זה אפשרי, הייתי ממליץ לבנות תוכנית שמתאימה לשעתיים לכל אימון, אתה אמנם מתאמן רק שלוש אימונים בשבוע, אבל הזמן השבועי שלך זהה לספורטאי חד מטרה (כל אימון שלי 3-4 שעות בערך).

הייתי ממליץ על תוכנית FBW, אותו אימון בדיוק שלוש פעמים בשבוע. אם אתה רוצה להתקדם ברצינות בבנץ', אל תעשה אותו פעם או פעמיים בשבוע, תעשה אותו בכל אימון, כנ"ל לכל תרגיל ולכל שריר, יותר תדירות = יותר נפח ויחס לנקודה שאתה רוצה לקדם.

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור

מקווה שעזרתי
אתה מתכוון שבכל שלושת האימונים במהלך השבוע לעשות fbw? קשוח מעט (מבחינת זמן).
בתוכנית של fbw כמה סטים עושים לכל שריר?

תשובה נבחרת
אתה מתכוון שבכל שלושת האימונים במהלך השבוע לעשות fbw? קשוח מעט (מבחינת זמן).
בתוכנית של fbw כמה סטים עושים לכל שריר?
אני פאוורליפטר, אעשה 5-8 סטים סקוואט, 5-10 סטים בנץ', 5-8 סטים דדליפט, וסיימתי אימון.
המשקלים שלי כבדים, אז החימום והמנוחות בין הסטים לוקחים זמן, זה בקלות יכול להיות 5 שעות כל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית