הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לבנות תוכנית אימון בייתי

PhoenixL

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אז ככה, אני שוחה כל יום כאימון האירובי שלי ויש לי משקולות מקילו 1-5 (יצא לי לקנות אותך לאורך השנים) ומוט ברזל... עכשיו הקטע פה הוא שאני מתאמן עם משקולות קטנות בגלל בעיה בגב (מותר לי להתאמן עם משקולות נמוכות) אז דד ליפט וסקאטים מחוץ לתמונה בישבילי וגם יש לי מולטי טריינר מקצועי של Target
w w w .getit.co.il/Prod/54596/12
דיי ישנה אבל יש לה כל הדברים הבסיסיים וגם אופניים לרכיבה... אני עושה 8 דקות ברצף של כפיפות בטן לפני השחייה, אז באה 40 דקות שחייה (שלושים הקפות) ואז אימוני משקולות(שבצורה אקראית מה שאני מרגיש שבא לי באותו הזמן)
אני מבין שקרוב לוואדאי עשיתי משהו לא נכון עם התוכנית האימונים שבניתי לעצמי ללא שום ניסיון ומה שאני מבקש הוא תוכנית אימונים שאתם חושבים שתתאים לי הכי טוב (אילו אימונים בדיוק כמה סטים וכו...)
אגב אני שוחה כל יום לא משנה מה אז תכלילו את זה לתוכנית שתבנו בישבילי
תודה

המולטי טריינר הוא אחלה מתלה מגבות

אולי תוכל אפילו לתלות עליו חולצות.. ואולי אפילו גי'נסים!!

• פותח/ת השרשור
כיוון שיש הרבה סוגים של המולטי טריינר חשבתי שאביא לינק לאחד שפחות או יותר כמו שלי.
אבל אני מעריך את זה שלא יכולתה לכתוב תגובה שבעצם תעזור לי כמו בן אדם בוגר ויכולתה לכתוב תגובה שאתה חושב מצחיקה כמו ילד עילג...

• פותח/ת השרשור
זה פרטי... אבל אלו התנאים אם אתה או מישהו אחר יכול לעזור לי לבנות תוכנית אימונים משהו כמו תוכנית AB או משהו כדומה... להתאמן 4 פעמים בשבוע לפחות

אין לך את הציוד הנדרש, או את היכולת להשיג משהו.
אתה יכול לנסות להיות שחיין, רץ למרחקים או כופף בטן מקצועי אבל התקדמות אחרת לא תראה.

זה פרטי... אבל אלו התנאים אם אתה או מישהו אחר יכול לעזור לי לבנות תוכנית אימונים משהו כמו תוכנית AB או משהו כדומה... להתאמן 4 פעמים בשבוע לפחות
אי אפשר לבנות לך תוכנית אימונים בלי לדעת אילו בעיות יש לך בדיוק כי זה חוסר אחריות ובכלל אנשים כמוך עם בעיות מלכתחילה לא צריכים לבקש עזרה דרך האינטנרנט כי הם לא יקבלו אותה. אתה צריך לבקש עזרה ממישהו שמכיר אותך אישית אחרת היעוץ שיינתן כאן לא שווה כלום במיוחד כשאתה לא רוצה להסביר מה יש לך.

• פותח/ת השרשור
אני לא מחפש להיות שוורצנגר, אני רק רוצה לעלות במסה. אני מבין שזה יקח יותר זמן מהרגיל אבל עדיין תהיה התקדמות לא משנה כמה לאט זה יהיה.
וזה דיי בסיסי אני בסדר עם משקולות קטנים וכל מה שתציעו לי אם אני לא מסוגל אני איכשהו אעשה שזה יתאים לי.
ובקשר לאחריות, האחריות כולו עליי.

מה הבעיה הבריאותית שיש לך בדיוק ?
ללא ציוד אתה לא יכול להתאמן (אין לך ציוד, יש לך אוסף של דברים שאנשי מכירות אוהבים למכור)

אני לא מחפש להיות שוורצנגר, אני רק רוצה לעלות במסה. אני מבין שזה יקח יותר זמן מהרגיל אבל עדיין תהיה התקדמות לא משנה כמה לאט זה יהיה.
וזה דיי בסיסי אני בסדר עם משקולות קטנים וכל מה שתציעו לי אם אני לא מסוגל אני איכשהו אעשה שזה יתאים לי.
ובקשר לאחריות, האחריות כולו עליי.

ציוד בסיסי זה מוט ראק וספת בנץ'..וגם פלטות..
לא תתקדם עם זוג דאמבלים..

איזה בעיה בדיוק יש לך בגב?? יהיה קשה לעזור אם לא נדע מה יש לך

• פותח/ת השרשור
יש מוט ראק ויש ספת בנץ' יש גם פלטות אבל כמו שאמרתי משקולות גדולים לא טובים בישבילי.
ואני אסביר את זה שוב, זה לא משנה אם אביא לכם עכשיו מונח רפואי... יש אישור להתאמן במשקולות עד 10 קילו, נקודה.את כל אלו אני יכול לעשות ואני התחלתי להתאמן עם התוכנית הזאת אתמול. אני מסוגל לעשות את כולם חוץ מהסקוואט.
אימון A​

תרגיל​
מספר סטים​
טווח חזרות​
שריר​
חזה​
2​
6-8​
2​
8-10​
2​
10-12​
כתפיים​
2​
6-8​
2​
8-10​
יד אחורית​
2​
10-12​
.
.
אימון B​
תרגיל​
מספר סטים​
טווח חזרות​
שריר​
גב​
3​
6-8​
3​
6-8​
2​
10-12​
רגליים​
3​
6-8​
2​
10-12​
יד- קדמית​
2​
10-12​
2​
10-12​
גו​
2​
15​
בטן​
כפיפות בטן​
2​

נערך לאחרונה:
אני לא מבין את האישור הרפואי שלך
מותר לך להתאמן עד 10 קילו ?

אם אתה עושה 100 חזרות עם 10 קילו ? או 1000 חזרות ? זה מותר

זה יותר טוב מ5 חזרות עם 50 קילו ?

• פותח/ת השרשור
בגבול הסביר, ואני בטוח שזה עדיף אבל אני מסוגל להרים 10 קילו מבלי לשבור לעצמי משהו. 50 קילו אני לא מסוגל לפחות לא בזמן הקרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית