הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אני פותר את זה -סקוואט

ShaharTur

משתמש מתחיל
33
6
נק' מוניטין:
6
33
6
לאחרונה העירו לי על זה הרבה , החלטתי לצלם את זה , אפשר לשים לב שהמוט נוטה טיפה שמאלה , יש מצב שזה קשור לגב שאולי צד אחד יותר חזק מהשני?
בעיקרון אני לא מרגיש כאב או משהו כזה , אבל באלי שהטכניקה שלי תהיה מושלמת .

קבצים מצורפים

• VID-20240420-WA0015.mp4
    6 MB
נראה שפשוט אתה מחזיק את המוט יותר רחוק מהגוף בצד שמאל מאשר בצד ימין. יכול להיות שזה כי צד אחד חלש יותר, כי יש לך עקמת, או סתם כי התרגלת. תקבע לעצמך סימן קבוע מראש איפה אתה מחזיק את המוט, הכי נוח זה לפי הטבעת שעל המוט (למשל שהאצבע המורה שלך היא על הטבעת, מה שנוח לך), תדאג שהחלק המחוספס שעל המוט באמצע יהיה במרכז הגב שלך, ותנסה לעשות סקוואט ככה.
בנוסף אני אוהב לעשות תרגילים קטנים צד צד, למשל כפיפת רגליים רגל אחת ואז רגל שנייה בסט נפרד, ואז אתה גם יכול לראות אם יש לך פערים בכוח ואם כן לאזן בין הרגליים.
ואם בכל זאת כל זה לא עוזר ואתה עדיין עושה סקוואט עקום למרות הכל - תמשיך ככה, הכל טוב. אם תתאמן עם תוכנית טובה ותשמור על התאוששות טובה כנראה שלא יקרה כלום.

שים לב מראש שאתה מאוזן בכניסה למוט ובמיקום של הידיים. אם זה ממשיך להיות ככה ולא כואב לך כלום או מרגיש לא נוח, לא הייתי מתייחס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית