הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקאווט - 45 קילו דדליפט - 60 קילו

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אז ככה, היום אימון SS ראשון שלי אימון A.
בנץ' פרס וסקאווט כבר הייתי עושה לפני ואני עובד על הטכניקות.
לא הלך לי משהו היום מבחינת טכניקה, ובדדליפט התחלתי מ60 קילו כשלא עשיתי את התרגיל בעבר והיה מאוד קשה - הגב שלי התעגל ולא התחלתי טוב את החזרות, מהזווית הטובה גם.
סבבה לסרטונים:
סקאווט:

(חח יש שמה אחד במראה בהתחלה לא זה שמצלם אומר לי חמוד סיימת עם זה? אמרתי לו כן הוא עושה לי רבע סקאווט ולא מבין מה אני עושה שאני יורד עד שמה)
דדליפט:

(את החזרה האחרונה לא צילמנו כי נגמר הזמן צילום בפאלפון)

ד"א אחרי הסט של הדדליפט כאב לי הגב התחתון זה טבעי או שזה משהו שלא עשיתי נכון?
ואימון הבא לעלות משקל או לקחת עוד אימון לטכניקה?
חחח אני בדרך לפחות?
תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה כן שובר מקביל, אבל בטכניקה לא טובה.
תנסה לעמוד רחב יותר ולתת קצת יותר זווית ברגליים (כ-30 מעלות, אבל יותר חשובה ההרגשה), ואז כשאתה יורד תיקח את הברכיים לצדדים כמו שנאמר.

סבבה תודה.
רן אני לא שובר מקביל?
וIgorek אתה מתאמן שמה במקרה? (חח זה יכול לעזור לי)

אתה שובר
אני רשמתי קווים כללים שיהיה לך קל לזכור
אני מציע לך לקרוא את הפרק של הסקוואט בספר (גם אם זה יקח לך זמן זה שווה)
ולראות את הDVD כל פעם לפני אימון כדי להזכר בדגשים

• פותח/ת השרשור
תקשיב Igorek ממך אני בתוך שאני יכול ללמוד אז אני יצור אתך קשר בימים הקרובים וינסה להגיע אליך (ביום שלישי אני לא בטוח שאני יוכל, בחמישי אני חושב שכן) חח וגם ראיתי ביקורת שלך בפורום אחר על המכון, אם אתה רוצה לדעת כלום לא השתנה חוץ מכמה מכונות חדשות חחח.. הכלוב עדיין מעפאן.
yogiyogi אתה מתאמן בגירף? אם כן תבוא איתי יום אחד לאימון יהיה טוב אם תעזור לי בטכניקות, אני מתאמן בימים ראשון, שלישי וחמישי.. בשעות 4-6 בדרך כלל.. יש מצב שאני יצור איתך קשר אחי
רן - תודה על הביקורת

נערך לאחרונה:
תקשיב Igorek ממך אני בתוך שאני יכול ללמוד אז אני יצור אתך קשר בימים הקרובים וינסה להגיע אליך (ביום שלישי אני לא בטוח שאני יוכל, בחמישי אני חושב שכן) חח וגם ראיתי ביקורת שלך בפורום אחר על המכון, אם אתה רוצה לדעת כלום לא השתנה חוץ מכמה מכונות חדשות חחח.. הכלוב עדיין מעפאן.
yogiyogi אתה מתאמן בגירף? אם כן תבוא איתי יום אחד לאימון יהיה טוב אם תעזור לי בטכניקות, אני מתאמן בימים ראשון, שלישי וחמישי.. בשעות 4-6 בדרך כלל.. יש מצב שאני יצור איתך קשר אחי
רן - תודה על הביקורת

מעולה אני בא בראשון שלישי שישי

אם אתה יכול לבוא בשישי זה הכי טוב אני שם בדרך כלל ב-2

ראשון 6 או 7 או 8 בדרכ
שלישי 6 או 7

אתה יכול להגיע בשעות האלה?

אחי אין לי עדיין 150 הודעות כי אני מגיב כמעט רק בלוג שלי אז אני לא יכול לשלוח לך הודעות פרטיות...
יש לך פייסבוק או מסנגר?

טוב אחי עד שנפגש כמה הערות

בסקוואט קודם כל תרים את המרפקים
תוציא חזה
תקפיד לשבת אחורה ולדחוף ברככים החוצה
תעמוד טיפה יותר רחב עם בהונות כלפי חוץ ב30 מעלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית