הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יורדת במשקל

• פותח/ת השרשור מאיה
  • פורסם בתאריך
מ

מאיה

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
היי לכולם אני חדשה באתר
אני מתאמנת קרוב ל 12 שנה בעבר ההיתי שמנה וירדתי 50 קילו קיום אני מתאמנת בצורה חזק בעיקר משקולות קשה לי כעט לרדת במשקל לפני 4 שניים ההיתי ממש רזה 50 קילו ואני 170 זו לא המטרה שלי אני רוצה מסת שריר הנה כמה נתונים:

חיטוב כבר חודשיים ובקושי אני מצליחה לרדת
נתונים גיל 24
גובה 170
משקל 68
אחוז שומן 24 בערך תלוי איפה אני מודדת בקליפר יצא פעם 21 פעם 25 בהפרש של יומיים

בוקר
אני עושה הליכה 45 דקות הליכה
לפני אימון
שעה 5 עוגיית חלבון 140 קלוריות 11 גרם חלבון 17 גרם פחמימה+ נס קפה עם מעט חלב

6 אימון

7וחצי בערך אחרי אימון

2 תמרים +גביע קוטג חצי אחוזאו טונה במים לרוב קוטג

שעה וחצי אחרי 2 לחם קל +כפית חומס דיאט +2 פסרמה דלת שומן ומלפפון

12 2 יוגרטים 0 אחוז

14-15 100-150 גרם אורז + ירקות מאודים

גביע קוטג או 120 גרם חזה עוף

18 עוגיית חלבון +יוגרט 0 אחוז

הליכה 45 דקות

20 2 לחם קל +סלט גדול+ביצה+2 חלבונים+כפית שמן זית
וירקות מאודים

22 חצי קוטג או 2 יוגרטים

קלוריות 1770
חלבון בערך 160
פחמימות 200
שומן 30
נכון שאני צריכה להוריד אולי עוד פחמימות אבל זו בעייה אני עובדת המון שעות על הרגליים בחדר כושר בין 8-13 שעות אני בחדר כושר כולל האימון שלי להגביר אירובי זו גם בעייה כב אין לי כוח אני עושה 2 הליכות יוצא 90 דקות ביום

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא דיברנו על זה כבר? 90 דקות של הליכה זה בזבוז נוראי של זמן.

יש לך בערך פי 3 יותר מדי פחמימות בתפריט. חסר קצת שומן, ויש יותר קצת מדי חלבון.

איך נראים האימונים שלך?

למה את עושה כ"כ הרבה הליכה? תעשי קצת ריצה.
למה כ"כ מעט שומן והרבה חלבון? אני חושב שמספיק 1.5 גרם חלבון לכל ק"ג אצלך...
דווקא אני לא היתי מנסה להוריד פחמימה כי זה עושה אותי עצבני מאוד...

היי לכולם אני חדשה באתר
אני מתאמנת קרוב ל 12 שנה בעבר ההיתי שמנה וירדתי 50 קילו קיום אני מתאמנת בצורה חזק בעיקר משקולות קשה לי כעט לרדת במשקל לפני 4 שניים ההיתי ממש רזה 50 קילו ואני 170 זו לא המטרה שלי אני רוצה מסת שריר הנה כמה נתונים:

חיטוב כבר חודשיים ובקושי אני מצליחה לרדת
נתונים גיל 24
גובה 170
משקל 68
אחוז שומן 24 בערך תלוי איפה אני מודדת בקליפר יצא פעם 21 פעם 25 בהפרש של יומיים

בוקר
אני עושה הליכה 45 דקות הליכה
לפני אימון
שעה 5 עוגיית חלבון 140 קלוריות 11 גרם חלבון 17 גרם פחמימה+ נס קפה עם מעט חלב

6 אימון

7וחצי בערך אחרי אימון

2 תמרים +גביע קוטג חצי אחוזאו טונה במים לרוב קוטג

שעה וחצי אחרי 2 לחם קל +כפית חומס דיאט +2 פסרמה דלת שומן ומלפפון

12 2 יוגרטים 0 אחוז

14-15 100-150 גרם אורז + ירקות מאודים

גביע קוטג או 120 גרם חזה עוף

18 עוגיית חלבון +יוגרט 0 אחוז

הליכה 45 דקות

20 2 לחם קל +סלט גדול+ביצה+2 חלבונים+כפית שמן זית
וירקות מאודים

22 חצי קוטג או 2 יוגרטים

קלוריות 1770
חלבון בערך 160
פחמימות 200
שומן 30
נכון שאני צריכה להוריד אולי עוד פחמימות אבל זו בעייה אני עובדת המון שעות על הרגליים בחדר כושר בין 8-13 שעות אני בחדר כושר כולל האימון שלי להגביר אירובי זו גם בעייה כב אין לי כוח אני עושה 2 הליכות יוצא 90 דקות ביום

ברוכה הבאה לאתר, מאיה. מקווים שתהני, תלמדי ותלמדי מנסיונך 😃.

איני מבין בתזונה, ולשם כך אשאיר את הבמה למבינים שביננו. תגובתי הדלה תתייחס לעניין האימונים. די ברור לנו שתשעים דקות של הליכה (גם אם אינה בעצימות גבוהה) די שורפת קלוריות. לא רעיון טוב מיוחד כשמדובר בתיסוף מסת שריר. תוסיפי לכך את העובדה שאת עומדת על הרגליים בעבודה, וכנראה גם את הפיתוי לבצע תרגיל (או שניים, או יותר) כשאין לקוח שמבקש עזרה, ואת מוסיפה עוד סיבה לשריפת אנרגייה. עצתי: קמצי באירובי כל האפשר.

לגבי כאבי הגב, ודרכים לשבר את המצב, נשמח לדעת מה תוכנית האימונים שלך.
בהצלחה 😃

לפי דעתי את צריכה לשנות את האירובי, במקום 90 דקות הליכה, תעשי 60 דקות ריצה עם אינטרוואלים, ז"א שעל כל 10 דקות ריצה קלה תעשי 2 דקות ריצה מהירה, את יכולה לשחק עם זה איך שבא לך, את יכולה לעשות 5 ריצה קלה ו2 דק' ריצה מהירה ואחרי זה לעשות 10 דקות ריצה קלה ו4 דקות ריצה מהירה, שוב 5 דקות ריצה קלה ו2 דק' ריצה מהירה, תשחקי עם זה, לאיזה דופק את מגיעה בדר"כ בהליכה? תכווני גבוהה בריצה, האינטרוואלים יגבירו את קצב חילוף החומרים במשך היום.

הייתי מוריד 25 גר' פחמימה, 25 גר' חלבון ומעלה 15 גר' שומן.
חוץ מכפית שמן זית אין לך שומן איכותי בתפריט בכלל, אני מקווה שאת הכפית חומוס לייט את לא מחשיבה כשומן איכותי, תגווני במקורות שומן - אגוזי מלך, אומגה 3, אבוקדו וכו'.

כמה זמן את ישנה בלילה? כי את קמה כל בוקר ב5 בבוקר.

ד"א לא עדיף לקחת אבקת חלבון במקום העוגיות? פחות פחמימות ואני מאמין שבשכלול כללי גם יותר זול, את ההליכה על הבוקר את עושה בלי לאכול כלום, מרוקנת את מאגרי הגליקוגן, אוכל עוגייה (מסכנה) ונכנסת לאימון משקולות, ז"א את נחלשת באימון ואני הייתי ממליץ להכנס לאימון מוקדם יותר ולשלב את האירובי בסוף אימון המשקולות.

בהצלחה.

כמה זמן את כבר במאזן נייטרלי? תעלי לפורום אימונים כללי את תוכנית האימונים שלך, אולי גם יש דברים לשנות.

, תתספי באומגה 3 ,שתי קפסולות לפחות ,זאת חומצות שומן שעוזרת להרזייה ומאוד! חשובה לגוף בדיאטה.

אולי אוכל לעזור קצת בצורה אחרת אם אדע מה אחוז השומן שלך איפה. עם השנים ,היה שינוי בדפוס האגירה של השומן לכיוון הישבן או הבטן?

חשבת על סייקול פחמימות? למה את עובדת על הרגליים כלכך הרבה? את מאמנת קבוצות או משהו כזה? כמה שעות של אימון כוח וכמה שעות אירובי, את משלבת אינטרוולים?

אולי (והייתי אומר סביר) קשה לך לקצץ קלוריות, כי את עובדת יותר מידי וצריכה השתקמות, בחיטוב צריך להוריד את נפח האימון, לא להעלות אותו, אחרת נפצעים.

נערך לאחרונה:
אני מציע לך לאכול פחות מ1770 קלוריות כמו שציינת, בלי לחשב אני מעריך שהBMR שלך לא עובר את ה 1400-1500. ופעם ב 2-3 שבועות לאכול מעל ההוצאה שלך ליומיים. אם תורידי 20 גרם חלבון ו-40 גרם פחמימות זה יהיה מצויין.

אני מציע לך לאכול פחות מ1770 קלוריות כמו שציינת, בלי לחשב אני מעריך שהBMR שלך לא עובר את ה 1400-1500. ופעם ב 2-3 שבועות לאכול מעל ההוצאה שלך ליומיים. אם תורידי 20 גרם חלבון ו-40 גרם פחמימות זה יהיה מצויין.

מה שבאתי לגיד..את במאזן קלורי חיובי איך את מצפה לרדת?:120ag:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית