הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Rondel hunte טבעי לדעתכם?

YonatanKG

משתמש מתחיל
136
36
נק' מוניטין:
12
136
36
מתחרה בIPF/USAPL איגוד שהוא כביכול drug tested
מרים משקלים פסיכיים, גופנית הוא לא נראה מוזרק באמת, רואים שהוא אדם מאוד גדול אבל הוא כן בולקי

385/262/397 SBD

קבצים מצורפים

• IMG_5185.jpeg
    IMG_5185.jpeg
    KB 113.4 · צפיות: 80
בילדרים רואים אדם ענק בצורה קיצונית ישר יודעים שהוא מוזרק, אבל משום מה לא חושדים באנשים שחזקים בצורה קיצונית.

לדעתי אין הרבה ספקות על אנשים כאלו חזקים, איך הם בדיוק עוברים את הבדיקות? את זה אני לא יודע.
הIPF לא בודק הרבה, אבל הUSAPL בודקים ועוד איך בודקים.

• פותח/ת השרשור
בילדרים רואים אדם ענק בצורה קיצונית ישר יודעים שהוא מוזרק, אבל משום מה לא חושדים באנשים שחזקים בצורה קיצונית.

לדעתי אין הרבה ספקות על אנשים כאלו חזקים, איך הם בדיוק עוברים את הבדיקות? את זה אני לא יודע.
הIPF לא בודק הרבה, אבל הUSAPL בודקים ועוד איך בודקים.
שורה תחתונה, אתה חושב שהוא על חומרים?

לא (ואני לא בילדר אני מתעסק בפאוורליפטינג יצא לי לעודד אותך בתחרות בארץ של ilpf
תודה על העידוד.
לא חשדתי בך ספציפית שאתה בילדר, אני פשוט חושב שהרבה אנשים לא חושדים באנשים חזקים שמזריקים בזמן שכן יחשדו באנשים גדולים.

אני לא חושב שהוא טבעי

• פותח/ת השרשור
תודה על העידוד.
לא חשדתי בך ספציפית שאתה בילדר, אני פשוט חושב שהרבה אנשים לא חושדים באנשים חזקים שמזריקים בזמן שכן יחשדו באנשים גדולים.

אני לא חושב שהוא טבעי
ריסקת לי את חלום אליפות העולם כרגע

אתה יכול עדיין לחשוב אחרת ממני, ולחלום על מטרות ריאליות בשבילך, חלום אחד הפעם.
החלום שלי היה 300 דדליפט, כשהגשמתי אותו חלמתי גבוה יותר. מעולם לא חלמתי להגיע לשיאי עולם, אבל חלום אחד הפעם אני מתקדם למה שלא חשבתי שאפשרי טבעי.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול עדיין לחשוב אחרת ממני, ולחלום על מטרות ריאליות בשבילך, חלום אחד הפעם.
החלום שלי היה 300 דדליפט, כשהגשמתי אותו חלמתי גבוה יותר. מעולם לא חלמתי להגיע לשיאי עולם, אבל חלום אחד הפעם אני מתקדם למה שלא חשבתי שאפשרי טבעי.
אתה חושב שיש סיכוי שתתחיל לעלות על חומרים יום אחד כדי להגיע כביכול גבוה יותר?

אתה חושב שיש סיכוי שתתחיל לעלות על חומרים יום אחד כדי להגיע כביכול גבוה יותר?
חד משמעית לא.
זה מעולם לא היה פיתוי בשבילי.
גם כל המושג תחרויות שאני נהנה מהם לא באמת מסכם את ההנאה שלי מהתחום. התחלתי להתאמן לפני שהיו תחרויות, ואמשיך להתאמן גם כשאפסיק להתחרות. זה לא מפתה אותי להגיע לרמה גבוה בתחרות על חשבון הבריאות שלי. לנצח תחרות זה כיף, אבל גוף בריא ומתפקד לאורך שנים יותר כיף.
אני לא מתפתה ממשהו שאני יכול להשיג לו הייתי מוכן לפגוע בבריאות שלי, זה לא ברשימה של האופציות שלי בכלל.
סבלתי מחולי קשה כשאובחנתי בקרוהן לפני 12 שנים, למדתי להעריך את הבריאות שלי מעל הכל.
כאדם דתי, יש דברים שהם פשוט לא פיתוי כי הם מחוץ לרשימת האופציות אפילו.

• פותח/ת השרשור
חד משמעית לא.
זה מעולם לא היה פיתוי בשבילי.
גם כל המושג תחרויות שאני נהנה מהם לא באמת מסכם את ההנאה שלי מהתחום. התחלתי להתאמן לפני שהיו תחרויות, ואמשיך להתאמן גם כשאפסיק להתחרות. זה לא מפתה אותי להגיע לרמה גבוה בתחרות על חשבון הבריאות שלי. לנצח תחרות זה כיף, אבל גוף בריא ומתפקד לאורך שנים יותר כיף.
אני לא מתפתה ממשהו שאני יכול להשיג לו הייתי מוכן לפגוע בבריאות שלי, זה לא ברשימה של האופציות שלי בכלל.
סבלתי מחולי קשה כשאובחנתי בקרוהן לפני 12 שנים, למדתי להעריך את הבריאות שלי מעל הכל.
כאדם דתי, יש דברים שהם פשוט לא פיתוי כי הם מחוץ לרשימת האופציות אפילו.
לגיטימי לגמרי תודה על השיתוף ועל ההרחבה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית