עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שורה תחתונה, אתה חושב שהוא על חומרים?בילדרים רואים אדם ענק בצורה קיצונית ישר יודעים שהוא מוזרק, אבל משום מה לא חושדים באנשים שחזקים בצורה קיצונית.
לדעתי אין הרבה ספקות על אנשים כאלו חזקים, איך הם בדיוק עוברים את הבדיקות? את זה אני לא יודע.
הIPF לא בודק הרבה, אבל הUSAPL בודקים ועוד איך בודקים.
אתה תשנה את תמונת הפרופיל אם כן?שורה תחתונה, אתה חושב שהוא על חומרים?
לא (ואני לא בילדר אני מתעסק בפאוורליפטינג יצא לי לעודד אותך בתחרות בארץ של ilpfאתה תשנה את תמונת הפרופיל אם כן?
תודה על העידוד.לא (ואני לא בילדר אני מתעסק בפאוורליפטינג יצא לי לעודד אותך בתחרות בארץ של ilpf
ריסקת לי את חלום אליפות העולם כרגעתודה על העידוד.
לא חשדתי בך ספציפית שאתה בילדר, אני פשוט חושב שהרבה אנשים לא חושדים באנשים חזקים שמזריקים בזמן שכן יחשדו באנשים גדולים.
אני לא חושב שהוא טבעי
אתה חושב שיש סיכוי שתתחיל לעלות על חומרים יום אחד כדי להגיע כביכול גבוה יותר?אתה יכול עדיין לחשוב אחרת ממני, ולחלום על מטרות ריאליות בשבילך, חלום אחד הפעם.
החלום שלי היה 300 דדליפט, כשהגשמתי אותו חלמתי גבוה יותר. מעולם לא חלמתי להגיע לשיאי עולם, אבל חלום אחד הפעם אני מתקדם למה שלא חשבתי שאפשרי טבעי.
חד משמעית לא.אתה חושב שיש סיכוי שתתחיל לעלות על חומרים יום אחד כדי להגיע כביכול גבוה יותר?
לגיטימי לגמרי תודה על השיתוף ועל ההרחבה אחיחד משמעית לא.
זה מעולם לא היה פיתוי בשבילי.
גם כל המושג תחרויות שאני נהנה מהם לא באמת מסכם את ההנאה שלי מהתחום. התחלתי להתאמן לפני שהיו תחרויות, ואמשיך להתאמן גם כשאפסיק להתחרות. זה לא מפתה אותי להגיע לרמה גבוה בתחרות על חשבון הבריאות שלי. לנצח תחרות זה כיף, אבל גוף בריא ומתפקד לאורך שנים יותר כיף.
אני לא מתפתה ממשהו שאני יכול להשיג לו הייתי מוכן לפגוע בבריאות שלי, זה לא ברשימה של האופציות שלי בכלל.
סבלתי מחולי קשה כשאובחנתי בקרוהן לפני 12 שנים, למדתי להעריך את הבריאות שלי מעל הכל.
כאדם דתי, יש דברים שהם פשוט לא פיתוי כי הם מחוץ לרשימת האופציות אפילו.