הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פווארליפטר טבעי

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם וחג שמח,
יש לי שאלה
מעניין אותי לדעת,פווארליפטר "טבעי" ששוקל 100 קילו מה המשקלים או הטוטל שהוא יכול להרים לעומת פווארליפטר "לא טבעי" ,פשוט מעניין אותי לדעת כמה החומרים שאני לא יודע איך קוראים להם אפילו עוזרים.
דיון מהנה

58137534.jpg

מתאמן חובב במשקל 100 קילו שיתאמן ברצינות.
אמור להרים לפחות 150 בסקווט, 180 בדדליפט ו 110 בבנץ'
המוכשרים יעלו את זה בעוד 20%, אח'כ אפשר לחשוב על חומרים.

יש! אני בכיוון של "מוכשר" כי הצלחתי מעל 110 ואני שוקל פחות מ100..

אני ציני לגבי נושא האשכול, לא לגבי התגובה של חנן.
אין תשובה חד משמעית, חנן ניסה להביא לך דוגמא לשם סוג של המחשה
זה ככ אינדיבידואלי....
זה כמו שתשאל כמה אדם אמור להוציא בפסיכו עם או בלי קורס..

אתה צוחק נכון?

כי מהתגובה שלך אני מבין שבן אדם ששוקל 100 לא יכול להגיע לסקוואט 200 (פי 2 ממשקל גוף) ללא חומרים. לא נראה לי הגיוני
אז לא הסברתי את עצמי טוב.
הכוונה הייתה שנקודת ההתחלה בה מישהו צריך להתחיל בכלל לחשוב האם יש לו צורך בשימוש בחומרים היא באזור ה 180 לסקווט כי עד שם אפשר בוודאות להגיע טבעי
אל תתפוס אותי על 10-15 קילו

מאיפה הבאת את המספרים האלה?

אתה לא באמת מצפה לרפרנס?.
ממה שאני קראתי בפורום אלה משקלים יפים שאנשים הגיעו אליהם.
אתה מוזמן להציע חלופה אחרת
ברור שלא, פשוט לא ברור לי איך בחרת אותם. אני והרבה לא-כל-כך-מוכשרים אחרים הגענו למשקלים יותר גבוהים דיי בקלות.
אין חלופה, כי אין דרך לענות על השאלה הזו, אצל כל בן אדם זה יהיה שונה.

מבחינת ניסיון אישי: נדיר למצוא מישהו טבעי שממדלפט מעל 250 קילו או דוחק מעל 160 קג. האם זה אפשרי? כן. האם כמה סייקלים "יחסכו" לך שנים של עבודה קשה? סביר להניח. באופן מקצועי, ספורטאי מגיע לטופ בתחומו אחרי 15-20 שנה, עד אז תמיד יש עוד פוטנציאל לשיפור.
לגבי סקוואט לא רשמתי כלום כי המבנה גוף מאוד משפיע על המשקלים שניתן להגיע אליהם, לדוגמא בן אדם גבוה יאלץ להתאמן הרבה יותר כדי לשבור מקביל עם 150 קילו מאשר מישהו שהוא מטר במבה..

מבחינת ניסיון אישי: נדיר למצוא מישהו טבעי שממדלפט מעל 250 קילו או לוחץ מעל 160 קג. האם זה אפשרי? כן. האם כמה סייקלים "יחסכו" לך שנים של עבודה קשה? סביר להניח. באופן מקצועי, ספורטאי מגיע לטופ בתחומו אחרי 15-20 שנה, עד אז תמיד יש עוד פוטנציאל לשיפור.
לגבי סקוואט לא רשמתי כלום כי המבנה גוף מאוד משפיע על המשקלים שניתן להגיע אליהם, לדוגמא בן אדם גבוה יאלץ להתאמן הרבה יותר כדי לשבור מקביל עם 150 קילו מאשר מישהו שהוא מטר במבה..
ואני חושב שסופטי עשה את ה300 טבעי:s85:

מבחינת ניסיון אישי: נדיר למצוא מישהו טבעי שממדלפט מעל 250 קילו או דוחק מעל 160 קג. האם זה אפשרי? כן. האם כמה סייקלים "יחסכו" לך שנים של עבודה קשה? סביר להניח. באופן מקצועי, ספורטאי מגיע לטופ בתחומו אחרי 15-20 שנה, עד אז תמיד יש עוד פוטנציאל לשיפור.
לא חושב שהדדליפט 250 כל כך נדיר כמו שללחוץ 160 זה נדיר במתאמנים טבעיים.

אם הייתי צריך לזרוק מספרים שמעליהם הייתי מניח שמישהו לא טבעי, זה היה דדליפט קצת לפני ה300, לחיצה באיזור ה160 וסקוואט באיזור ה240.

מה שזרקתי זה מספקולציות שלי בח"כים שונים במשך 7 שנים כולל בחו"ל, עכשיו כל אחד שיבוא עם ותק גדול מזה בתחום אני אכבד את הבן אדם ואכך את המספרים שלו. הספקולציה לגבי משקלים עצמם פחות מדויקת מאשר היחס שניתן להגיע אליו.
לדוגמא כשעשיתי סייקל והגעתי ל-97 קילו הכח בבנץ פרס אצלי הגיע ל-170 ל1, וכעת על 85 קילו הכח ירד ל150 ל-1 כשנה לאחריו, בלי תוספים ואפילו העדר אימוני כח. כלומר הכח היחסי שלי עלה(RATIO), למרות שהLBM והטוטאל ירד. אגב כשהייתי טבעי לפני הסייקל, הכח היה אותו דבר כמו לאחריו.

אחרי כמה שנים של אימוני כח שכוללים תוכניות של סטאר,וינדלר,ריפטו וסמולוב: גבר יכול להגיע לפי 1.5 ממשקל גוף בבנץ ,פי 2 בסקוואט ופי 2.5 בדדלפט. צפיה בלוגים מאששת את הטענה הזאת. למרות שכל תרגיל דורש מבנה גוף שונה ברמות הגבוהות: לנמוכים יש היתרון ולכן בתור מישהו שהוא מעל הגובה הממוצע(1.85) , אני לא רואה את עצמי שובר את ה-240 קילו סקוואט(ואפילו לא 200) למרות שכבר שנה אני נותן עליו דגש.
דדליפט הוא תרגיל יותר מדי טכני- כלומר אם להתאמן על מנוף(סומו),עם רצועות וכו, יהיה הבדל די גדול בי סוגי הדד. חוץ מALALAL (אחד מחברי הפורום החזקים פה) , כל בן אדם שיש לו יתרון מכני בתרגיל מסוים, יהיה לו חסרון מכני באחר(פלוס בדדליפט זה ידיים ארוכות ובבנץ זה הפוך).

Candito

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית