עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרה משהו?🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
יש! אני בכיוון של "מוכשר" כי הצלחתי מעל 110 ואני שוקל פחות מ100..מתאמן חובב במשקל 100 קילו שיתאמן ברצינות.
אמור להרים לפחות 150 בסקווט, 180 בדדליפט ו 110 בבנץ'
המוכשרים יעלו את זה בעוד 20%, אח'כ אפשר לחשוב על חומרים.
אתה צוחק נכון?מתאמן חובב במשקל 100 קילו שיתאמן ברצינות.
למה?אתה צוחק נכון?
כי מהתגובה שלך אני מבין שבן אדם ששוקל 100 לא יכול להגיע לסקוואט 200 (פי 2 ממשקל גוף) ללא חומרים. לא נראה לי הגיונילמה?
אז לא הסברתי את עצמי טוב.כי מהתגובה שלך אני מבין שבן אדם ששוקל 100 לא יכול להגיע לסקוואט 200 (פי 2 ממשקל גוף) ללא חומרים. לא נראה לי הגיוני
מאיפה הבאת את המספרים האלה?מתאמן חובב במשקל 100 קילו שיתאמן ברצינות.
אתה לא באמת מצפה לרפרנס?.מאיפה הבאת את המספרים האלה?
ברור שלא, פשוט לא ברור לי איך בחרת אותם. אני והרבה לא-כל-כך-מוכשרים אחרים הגענו למשקלים יותר גבוהים דיי בקלות.אתה לא באמת מצפה לרפרנס?.
ממה שאני קראתי בפורום אלה משקלים יפים שאנשים הגיעו אליהם.
אתה מוזמן להציע חלופה אחרת
ואני חושב שסופטי עשה את ה300 טבעי:s85:מבחינת ניסיון אישי: נדיר למצוא מישהו טבעי שממדלפט מעל 250 קילו או לוחץ מעל 160 קג. האם זה אפשרי? כן. האם כמה סייקלים "יחסכו" לך שנים של עבודה קשה? סביר להניח. באופן מקצועי, ספורטאי מגיע לטופ בתחומו אחרי 15-20 שנה, עד אז תמיד יש עוד פוטנציאל לשיפור.
לגבי סקוואט לא רשמתי כלום כי המבנה גוף מאוד משפיע על המשקלים שניתן להגיע אליהם, לדוגמא בן אדם גבוה יאלץ להתאמן הרבה יותר כדי לשבור מקביל עם 150 קילו מאשר מישהו שהוא מטר במבה..
לא חושב שהדדליפט 250 כל כך נדיר כמו שללחוץ 160 זה נדיר במתאמנים טבעיים.מבחינת ניסיון אישי: נדיר למצוא מישהו טבעי שממדלפט מעל 250 קילו או דוחק מעל 160 קג. האם זה אפשרי? כן. האם כמה סייקלים "יחסכו" לך שנים של עבודה קשה? סביר להניח. באופן מקצועי, ספורטאי מגיע לטופ בתחומו אחרי 15-20 שנה, עד אז תמיד יש עוד פוטנציאל לשיפור.
לגבי סקוואט לא רשמתי כלום כי המבנה גוף מאוד משפיע על המשקלים שניתן להגיע אליהם, לדוגמא בן אדם גבוה יאלץ להתאמן הרבה יותר כדי לשבור מקביל עם 150 קילו מאשר מישהו שהוא מטר במבה..
Canditoמבחינת ניסיון אישי: נדיר למצוא מישהו טבעי שממדלפט מעל 250 קילו או דוחק מעל 160 קג. האם זה אפשרי? כן. האם כמה סייקלים "יחסכו" לך שנים של עבודה קשה? סביר להניח. באופן מקצועי, ספורטאי מגיע לטופ בתחומו אחרי 15-20 שנה, עד אז תמיד יש עוד פוטנציאל לשיפור.