הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית FBW לביקורת

- Maor -

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
squat HB 3x6
Bench Press 3x6
Pullups added weight 3x8
shoulder press 3x6
Biceps curl 1x8
Abs crunch added weight 2x10

fbw - שלוש פעמים בשבוע

כמה שאלות:
להוריד/להוסיף חזרות לתרגילים מסוימים ?
האם אפשר להוסיף דדליפט ?
האם לעשות באחד מהשלושה אימונים (לדוגמא באמצע שבוע) אימון קל ? כלומר 80% מהעצימות

תודה

שאלות:
- למה HB?
- למה אתה חושב שתצליח לעשות פרס נורמלי אחרי בנצ'? (בהנחה שאתה עובד כבד)
- למה צריך סט לבייספס אם אתה עושה מתח עם משקל?

כנס לפורטל ותקרא את המאמר על SS.
כדי להכניס דדליפט תפצל את האימון שלך לרוטציה הבאה:
A:
סקוואט LB 3X5
בנצ' 3X5
דדליפט 1X5

B:
סקוואט LB 3X5
פרס 3X5
מתח עם משקל (או שתתחיל ללמוד פאוור קלין)

בהנחה שאתה מתאמן מתחיל, אין סיבה שתעשה אימון קל באמצע שבוע. כשתוסיף מספיק משקל על המוט תוכל להרשות לעצמך אימון קל. כרגע כדאי לך לנצל את העובדה שאתה יכול להוסיף משקל כל אימון.

בהצלחה.

squat HB 3x6
Bench Press 3x6
Pullups added weight 3x8
shoulder press 3x6
Biceps curl 1x8

fbw - שלוש פעמים בשבוע

כמה שאלות:
האם אפשר להוסיף דדליפט ?
האם לעשות באחד מהשלושה אימונים (לדוגמא באמצע שבוע) אימון קל ? כלומר 80% מהעצימות

תודה

אני עושה אימון דומה
אולי, סקוואט ביום ראשון דד ליפט בשלישי ושוב סקוואט בחמישי.
בהנחה ואתה עובד כבד אני חושב שיש מקום להוריד עצימות באימון של אמצע השבוע.
לפחות זה מה שאני עושה לגבי עצמי.
תמתין לתגובות נוספות מטובים יותר, שיתייחסו לנושא הספציפי שעליו אתה מבקש ייעוץ

אני לא חושב שחכם רק לתת לו עיצה על התוכנית שלו, כי לא בטוח שהוא יודע מה הוא עושה.

לפני כן צריך לדעת מה נק' המוצא שלו ולאן הוא רוצה להגיע ובהתאם לכך לראות אם התוכנית מתאימה לו.

squat HB 3x6
Bench Press 3x6
Pullups added weight 3x8
shoulder press 3x6
Biceps curl 1x8

fbw - שלוש פעמים בשבוע

כמה שאלות:
האם אפשר להוסיף דדליפט ?

תודה

יהיה לך קשה לעשות לחיצת כתפיים אחרי 3 סטים של בנץ' ו-3 סטים של מתח בתוספת משקל. אתה יכול לעשות אלטרנציה - פעם אחת בנץ' ופעם אחת לחיצת כתפיים.
דדליפט אתה יכול להוסיף לאחד האימונים השבועיים, לא יותר מסט אחד.
אתה יכול לשחק עם העצימות, לעשות לדוגמה יום חזה כבד - גב בינוני, יום חזה בינוני - גב כבד. רגליים אתה יכול לעשות סקוואט בינוני ביום של הדדליפט לדוגמה.

אני לא חושב שחכם רק לתת לו עיצה על התוכנית שלו, כי לא בטוח שהוא יודע מה הוא עושה.

לפני כן צריך לדעת מה נק' המוצא שלו ולאן הוא רוצה להגיע ובהתאם לכך לראות אם התוכנית מתאימה לו.

לא חכם לתת לאנשים עצות לגבי התוכניות שלהם, אבל משום מה כוולם חושבים כאן שלהציע לעשות SS בלי להכיר את הבנאדם זה סבבה.
מי שמפרסם תוכניות לשם ביקורת שייקח אחריות על עצמו, זה כתוב בחוקים הבסיסיים של האתר.

למקרה שהחוקים לא ברורים, לא אכפת לנו אם תמותו כתוצאה מההמלצות שתקבלו כאן. הבדיחה עליכם.

לא חכם לתת לאנשים עצות לגבי התוכניות שלהם, אבל משום מה כוולם חושבים כאן שלהציע לעשות SS בלי להכיר את הבנאדם זה סבבה.
מי שמפרסם תוכניות לשם ביקורת שייקח אחריות על עצמו, זה כתוב בחוקים הבסיסיים של האתר.

אני חושב (אולי רוצה להאמין זה ניסוח טוב יותר) שאנשים ממליצים על SS לא רק כדי ללכת עם הזרם. הגיוני שמי שהתנסה בתוכנית והתקדם איתה ירצה להמליץ עליה. זה נכון גם לגבי כל תוכנית אחרת.
העניין הוא שרוב מי ששואל פה זה מתחילים, ככה שהתגובה ההגיונית היא להמליץ על SS. במיוחד כשהתוכנית ששואלים לגביה דומה מאוד לSS. הבחור פה מתכוון לבצע את אותם תרגילים, ויש סיכוי לא רע שהוא יתקע פחות אם הוא יעבוד במתכונת של SS בלי להעמיס את כל התרגילים בכל אימון מחדש.

אין פה ירי על אוטומט של המילה SS בכל פעם שמישהו שואל.

אה כן, כמו שאמרתם- הכל בגדר המלצות. תעשו מה בא לכם.

• פותח/ת השרשור
אוקי, קודם כול תודה על העזרה בינתיים..

דבר שני, קראתי על התוכנית שהבאתם לי, תודה רבה. אבל לצערי אני צריך לעשות חיטוב לתקופה הקרובה..

התוכנית שהבאתי לא טובה לזמן חיטוב ?, אם כן אז למה ?

אם אתה הולך על מה שרשמת אז את הלחיצות כתף תוריד ל 2X6
ותוסיף משיכה נניח
דדליפט 1X5
BOR 3X5 (אימון אחד דדליפט/אימון שני BOR)

קיצר זה תוכנית עם נפח די גדול תעשה SS במקום

• פותח/ת השרשור
טוב, קראתי כמה מאמרים בפורטל שבנעוץ, עזר לי מאוד

אני חושב שלחיטוב אני יעשה את האימון הזה עם ההצעה של moo לשלב דדליפט וחתירה.

ולבחור הראשון ששאל למה אני עושה היי באר: לפי מה שהבנתי ההיי באר מתמקד בעיקר בשריר הארבע ראשי, והלואו באר מתמקד בהמסטרינגס ובגלוטס ואפשר להעמיס בו יותר משקל, דבר שעוזר בהמשך להרמות אולימפיות אבל לא משהו שאני מתעניין בו כרגע

רק כדי להיות בטוח, אתה מסכים איתי, כן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית