הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התעייצות בשיקול תחילת סקייל

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
אחרי הגעה כבר ליכולת המרבית הגנטית שניתן להתקדם אחרי עשורים של אימונים האם ניתן להמשיך ליצור התקדמות כלשהיא שתהיה מהירה יותר ע"י חומרים אפשרי גם רק טסט מבלי שזה יפגע בגוף בצורה שלא תשלם לאחר מכן? המטרה זה לא התחרות פשוט להמשיך לנפש להתחזק נטו ולתת עוד דחיפה קדימה קטנה.

אני לא לוקח חומרים ואני לא מתיימר להבין בהם, אז עבור ייעוץ נקודתי צריך פה עזרת חברים עם נסיון.
ויחד עם האמור מעל:
1. כמעט בוודאות שלא הגעת או אפילו התקרבת למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלך. המלה ״כמעט״ בתחילת המשפט הקודם היא מס שפתיים. פרקטית, אלא אם העבודה שלך היא פיתוח גוף, אין שום סיכוי שב-10 שנים האחרונות ברצף התאמנת ואכלת בצורה האופטימלית.
אתה רוצה לקחת חומרים? תפאדל. רק תהיה כנה עם עצמך.
2. אין דרך לדחוף לגוף הורמונים במינון על טבעי מבלי שיהיה סיכון לתופעות לוואי זמניות או קבועות, תלוי חומרים ומינון.
אם לא היה סיכון בנטילת סטרואידים, כנראה שכולם היו נוטלים אותם.

• פותח/ת השרשור
1. אף פעם לא תגייע בחיים למיצוי המלא בגלל זה אמרתי כמעט השאלה שכל אחד צריך לשאול אותו כמה שווה לו להשקיע מהנקודה שהגייע אלייה בשביל להגייע לעוד קילו שריר.
2. יכול להיות בגלל זה שאלתי כדי להבין את דעת המומחים ולבדוק אם יש דרך בטוחה כיום גם אם במינונים נמוכים שלא מסכנים כי גם במינונים נמוכים התקדמות תהיה רבה לעומת הטיבעי

תודה על תגובה שלך חבר

אני אגיב לגבי עניין הסיכונים - גם אם תעשה סייקל של 300מג טסט בשבוע שזה מספיק לפי דעתי, עדיין יש סיכונים וזה נחשב מינון "בטוח" ניראלי? משתנה בין אדם לאדם הדעה הזאת.
גם חשוב להימנע מחומרים רציניים יותר כמו טרן.
אם יש משהו לא נכון בתגובה שלי, אשמח שיתקנו אותי 👍

אפילו על trt תראה יותר תוצאות מטבעי תכלס.
בכל מקרה, אם אתה חושב לכיוון הזה, נסה לקרוא כמה שיותר כדי לקבל הבנה בגדול.

הכי בסיסי זה באמת טסט פשוט.

אחרי הגעה כבר ליכולת המרבית הגנטית שניתן להתקדם אחרי עשורים של אימונים האם ניתן להמשיך ליצור התקדמות כלשהיא שתהיה מהירה יותר ע"י חומרים אפשרי גם רק טסט מבלי שזה יפגע בגוף בצורה שלא תשלם לאחר מכן? המטרה זה לא התחרות פשוט להמשיך לנפש להתחזק נטו ולתת עוד דחיפה קדימה קטנה.
אם אתה בן 42 מתאמן לפחות 10 שנים רציני עם השקעה באימונים תזונה ומנוחה אתה צריח להיות מרשים בתמונות למתאמן טבעי. נשמח לראות תמונות שלך בפורום תמונות.
לגבי שימוש בחומרים ושמירה על הבריאות אחרי גיל 42 לא שונה בהרבה מבחור צעיר יותר. אתה צריח לבצע את כל הבדיקות המקיפות שיש לדעת את המצב שלך נכון להיום. בדיקות דם ושתן מקיפות ומהיום זה פעם בשנה או פעמים בשנה. בדיקות CT איברים בדיקות לב וכו. אם הכל פיקס אתה יכול לצאת לדרך ולא משנה אם תשתמש רק בטסט מינון של TRT או יותר מזה או סייקלים. חשוב פעם בשנה לפחות לעשות את כל הבדיקות ולעקוב אחרי הבריאות שלך ואיך שהגוף שלך מגיב לזה. כל עוד הכל בסדר תשתמש. אם יהיה בעיה תפסיק ותטפל בבעיה. הבדיקות דם שלך הם התשובה לאיך שהגוף שלך מגיב לחומרים/שימוש בטסט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בן 42 מתאמן לפחות 10 שנים רציני עם השקעה באימונים תזונה ומנוחה אתה צריח להיות מרשים בתמונות למתאמן טבעי. נשמח לראות תמונות שלך בפורום תמונות.
לגבי שימוש בחומרים ושמירה על הבריאות אחרי גיל 42 לא שונה בהרבה מבחור צעיר יותר. אתה צריח לבצע את כל הבדיקות המקיפות שיש לדעת את המצב שלך נכון להיום. בדיקות דם ושתן מקיפות ומהיום זה פעם בשנה או פעמים בשנה. בדיקות CT איברים בדיקות לב וכו. אם הכל פיקס אתה יכול לצאת לדרך ולא משנה אם תשתמש רק בטסט מינון של TRT או יותר מזה או סייקלים. חשוב פעם בשנה לפחות לעשות את כל הבדיקות ולעקוב אחרי הבריאות שלך ואיך שהגוף שלך מגיב לזה. כל עוד הכל בסדר תשתמש. אם יהיה בעיה תפסיק ותטפל בבעיה. הבדיקות דם שלך הם התשובה לאיך שהגוף שלך מגיב לחומרים/שימוש בטסט.
אני בא לבקש המלצה ועזרה מכאלה שמבינים ועברו את זה אני יודע מהיכולות הגופנית שלו ולאן ניתן להגייע בצורה טבעית . לשם זה כתבתי ובקשתי את עזרת ההמונים.
בסופו של דבר שימוש בטסט בלבד בתור התחלה ויכול להיות שגם ככה זה יגמר מבחינתי מה באמת הסיכונים שצריך לקחת בשימוש בחומר וקראתי קצת חלק אומרים דברים קשים יותר חלק פחות מה באמת הוא הנכון.

אני רק אכתוב שיש ארצות ששם trt לגברים בריאים בני 40 פלוס הם דבר שבשגרה.
קח את זה לאן שאתה רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית