הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במקרה של תחילת גינו

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
הטיפול עם טמוקסיפן יהיה כדור (20mg) ביום עד שהגינו נעלם? או רק בימי זריקות?

לגבי ארומזין, אני לוקח 2 כדורים בשבוע בימי זריקה, כנראה שלא מספיק חזק, לא רוצה להחליף לארימידיקס כרגע יש לי קופסא מלאה של ארומזין, איך הייתם משתמשים במצב זה 3 פעמים בשבוע 4 פעמים בשבוע?

כל יום טמוקסיפן עד שהגינו נעלם אבל זה לא יעזור אם לא תשלוט על רמות האסטרוגן בגוף, בכללי הייתי ממליץ על רלוקסיפן הרבה יותר יעיל ופחות תופעות לוואי מטמוקסיפן.

לגבי הארומסיין, מה הסייקל שלך ? שני כדורים בשבוע זה הרבה בהנחה שכל אחד מהם הוא 25מג.

כל כדור 12.5

כן כבר הזמנתי רלוקסיפן אבל יקח זמן עד שיגיע אז אני בינתיים עם הטמוקסיפן
אה הבנתי אותך יופי , מה הסייקל שלך ?

כן 12.5 טז פעמיים בשבוע זה סבבה, רק עכשיו התחלת ? כי אם כן תן לזה זמן לעבוד, ארומסין לא הורג את האסטרוגן שיש לך כרגע בגוף הוא מחסל את האינזים שהגוף מייצר בכדי להמיר טסטוסטרון לאסטרוגן אז יכול לקחת איזה יומים שלושה עד שחלק מהאטסרוגן שכבר יש לך בגוף יצא החוצה
בנוסף יש מצב שיש לך גינו מבוסס פרולקטין וזה למה ארומסין לא עובד, אני לא יודע מה הסייקל שלך אבל אם יש בו 19nor compound אז זאת אפשרות

קברגולין שמשום מה חלק מהאנשים קוראים לו דוסינקסט בשילוב עם רלקסופן אמור לעשות את העבודה במקרה הזה

לצורך הרפרנב קברגולין זה תרופה שנשים לוקחות על מנת להפסיק להניק

מונע גודש בחזה,והיוצרות חלב(ייבוש)
זה עוזר להפסיק להניק ועל הדרך נותן כאפה לפרולקטין, אגב פרולקטין גבוה יכול לגרום לגינו, נכון nor19 גורמים לפרולקטין גבוה אבל גם בלי חומרים וגם מחומרים אחרים אפילו mk677 ה פרולקטין יכול לעלות ולסכן אותך בגינו, כמובן רק בדיקות דם יגידו איפה אתה עומד

• פותח/ת השרשור
זה עוזר להפסיק להניק ועל הדרך נותן כאפה לפרולקטין, אגב פרולקטין גבוה יכול לגרום לגינו, נכון nor19 גורמים לפרולקטין גבוה אבל גם בלי חומרים וגם מחומרים אחרים אפילו mk677 ה פרולקטין יכול לעלות ולסכן אותך בגינו, כמובן רק בדיקות דם יגידו איפה אתה עומד

לא אני לא נוגע בנור19
כרגע רק על טסט 350
אז מה אומרים השילוב הנכון יהיה כי יש כבר גוש לא קטן, קברגולין+ רלוקיפסן?

יש לך מחקר או משהו שיכול להעיד על זה ש MK יכול לעלות פרולקטין ולסכן בגינו?
לפותח הפוסט אתה חייב לציין את סוג הסייקל חומרים + מינון שלהם ואיזה שבוע אתה בסייקל ואז חברי הפורום יכולים להמליץ לך איזה תרופות לשלב ובאיזה מינון.

• פותח/ת השרשור
אני עושה בלאסט אנד קרוז כבר 5 חודשים, עד עכשיו הייתי על מינון נמוך של 150 טסט לקבוע לפני כמה שבועות העליתי ל350 + פעמיים ארומסין בשבוע

MK יכול לעלות פרולקטין
Effects of Growth Hormone Secretagogues on Prolactin Release in Anesthetized Dwarf (dw/dw) Rats*

Error - Cookies Turned Off

Growth Hormone Secretagogue - an overview | ScienceDirect Topics

The Safety and Efficacy of Growth Hormone Secretagogues
רלוקיפסן --- ארומסין
רלקסופן עוזר
ובמקרה שלך הייתי מציע לעבור לארימדקס, הוא עושה AI קצת הרבה יותר טוב מארומסין, לפני שאתה רץ לדבר על קברגולין, כמובן כדאי לעשות בדיקות דם

נערך לאחרונה:
אני עושה בלאסט אנד קרוז כבר 5 חודשים, עד עכשיו הייתי על מינון נמוך של 150 טסט לקבוע לפני כמה שבועות העליתי ל350 + פעמיים ארומסין בשבוע

מה השיקולים שלך לעשות בלאסט אנד קרוז של טסט בלבד כבר 5 חודשים?
HCG אתה לוקח?

Mk 677 מוזר אני שנתיים בלי חומרים והדבר היחיד שאולי אני מתסף זה mk והפרולקטין שלי לא זז אותו שיט כמו שהיה הבדיקות דם מדהימות והMk מי מקור טוב ואמין

• פותח/ת השרשור
מה השיקולים שלך לעשות בלאסט אנד קרוז של טסט בלבד כבר 5 חודשים?
HCG אתה לוקח?

לא לוקח HCG.
אין לי בעיה להיות על TRT, אז אני יוצא לסייקלים קטנים וחוזר לTRT
Effects of Growth Hormone Secretagogues on Prolactin Release in Anesthetized Dwarf (dw/dw) Rats*

Error - Cookies Turned Off

Growth Hormone Secretagogue - an overview | ScienceDirect Topics

The Safety and Efficacy of Growth Hormone Secretagogues

רלקסופן עוזר
ובמקרה שלך הייתי מציע לעבור לארימדקס, הוא עושה AI קצת הרבה יותר טוב מארומסין, לפני שאתה רץ לדבר על קברגולין, כמובן כדאי לעשות בדיקות דם

בדיקת דם הגיעה תוצאה גבוהה 268, להחליף לארימדיקס פעמיים בשבוע והנמכת הטסט ל250 לשבועיים יפתרו תבעייה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית