הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במקרה של תחילת גינו

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
הטיפול עם טמוקסיפן יהיה כדור (20mg) ביום עד שהגינו נעלם? או רק בימי זריקות?

לגבי ארומזין, אני לוקח 2 כדורים בשבוע בימי זריקה, כנראה שלא מספיק חזק, לא רוצה להחליף לארימידיקס כרגע יש לי קופסא מלאה של ארומזין, איך הייתם משתמשים במצב זה 3 פעמים בשבוע 4 פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
עם trt נכון ומדויק!
אין שום סיבה לקחת ai

יש לך אחוז שומן גבוה? יתכן שבגלל זה יש המרה גבוהה

לא, אני על 13-14 אחוז, תלוי ב150-200 מג לשבוע יש מצב שכן תצטרך זה תלוי כל אחד והרגישות שלו

נו זאת הסיבה, אני כן מקפיד כנראה שארמוסין חלש מדי בשבילי
ארומסין יותר חזק מארמידקס.

שכן גם ארומסין מחסל את אנזים בגוף שגורם להמרה לאסטרוגן בעוד שארימדקס נקשר לאסטרוגן פשוט.

בנוסף אחרי שתפסיק עם הארומסין לא יהיה לי ריבאונד של אסטרוגן ועם ארימדקס יהיה לך.
עם trt נכון ומדויק!
אין שום סיבה לקחת ai

יש לך אחוז שומן גבוה? יתכן שבגלל זה יש המרה גבוהה
אז אני לא מבין מה התסביך שלך עם מזרקים למה שלא תנסה פרוטוקול נורמלי ולא משהו מופלץ מהתחת ?

ארומסין יותר חזק מארמידקס
חשוב על ארימדקס כמגן / כיסוי מפני אסטרוגן, ויתרה מכך, האנזים ארומטאז, ואילו ארומסין הוא בחור שיורה בחזרה לעבר האנזים.

זו אנלוגיה קצת מגושמת, אבל הרעיון הוא שארומסין עוסק באופן יזום באנזים הארומטאז, בעוד שארימדקס פשוט חוסם אותו, כך שברגע שארימדקס לא ניתן אין לך כיסוי וניתן לקבל ריבאונד של אסטרוגן.

איך שאני רואה את זה, שיש אסטרוגן גבוה אז ארימדקס יותר אפקטיבי, שאתה רוצה למנוע מצב של אסטרוגן גבוה מראש אז להגיע למצב שמגיעים ל sweet spot עם ה ארומסין

בסך הכל, שניהם משרתים את המטרה שאליה הם מיועדים, אנשים בוחרים ב- ארימדקס בגלל העלות

שורה תחתונה. ארימדקס יותר חזק כי הוא חוסם את הארומטזציה בזמן השימוש, הבעיה שיכול להיות ריבאונד מתי שמפסיקים לקחת ארימדקס ואילו ארומסין suicidal inhibitor שבעצם משמיד את הארומטאז אבל שצריך טיפול מיידי לאסטרוגן גבוה ארימדקס יותר חזק ולכן מועדף על ידי מרבית המשתמשים, בנוסף לכך שהוא כלכלי יותר משתלם.

אז אני לא מבין מה התסביך שלך עם מזרקים למה שלא תנסה פרוטוקול נורמלי ולא משהו מופלץ מהתחת
לא בשבילי אחי.
ניסיתי! מעדיף את הג׳ל
פרט לחסרון של המריחה
אני לא רואה סיבה למה לא להשתמש בו

*נחכה למרקרים(אעלה לפה)
ובכלל קבעתי תור לפרופסור לאנדו באמצע ספטמבר

• פותח/ת השרשור
חשוב על ארימדקס כמגן / כיסוי מפני אסטרוגן, ויתרה מכך, האנזים ארומטאז, ואילו ארומסין הוא בחור שיורה בחזרה לעבר האנזים.

זו אנלוגיה קצת מגושמת, אבל הרעיון הוא שארומסין עוסק באופן יזום באנזים הארומטאז, בעוד שארימדקס פשוט חוסם אותו, כך שברגע שארימדקס לא ניתן אין לך כיסוי וניתן לקבל ריבאונד של אסטרוגן.

איך שאני רואה את זה, שיש אסטרוגן גבוה אז ארימדקס יותר אפקטיבי, שאתה רוצה למנוע מצב של אסטרוגן גבוה מראש אז להגיע למצב שמגיעים ל sweet spot עם ה ארומסין

בסך הכל, שניהם משרתים את המטרה שאליה הם מיועדים, אנשים בוחרים ב- ארימדקס בגלל העלות

שורה תחתונה. ארימדקס יותר חזק כי הוא חוסם את הארומטזציה בזמן השימוש, הבעיה שיכול להיות ריבאונד מתי שמפסיקים לקחת ארימדקס ואילו ארומסין suicidal inhibitor שבעצם משמיד את הארומטאז אבל שצריך טיפול מיידי לאסטרוגן גבוה ארימדקס יותר חזק ולכן מועדף על ידי מרבית המשתמשים, בנוסף לכך שהוא כלכלי יותר משתלם.

חשבתי להחליף את הארמוסין לארימידקס 0.5 כדור פעמיים בשבוע עד שאסטרוגן יהיה בשליטה, ואז להחזיר בחזרה לארומסין

מה אומר על האסטרטגיה הזאת? היית מעלה מינון יותר גבוה של ארימידקס?

לא בשבילי אחי.
ניסיתי! מעדיף את הג׳ל
פרט לחסרון של המריחה

*נחכה למרקרים(אעלה לפה)
לא הייתי קורה לבלאגן עשית ״ניסיתי״ אבל בחירה שלך, לא יצא לי לשמוע חוויות חיוביות של אנשים על הג׳ל רק תלונות.

מעריך את התגובה המפורטת, תודה רבה

לא הייתי קורה לבלאגן עשית ״ניסיתי״ אבל בחירה שלך, לא יצא לי לשמוע חוויות חיוביות של אנשים על הג׳ל רק תלונות.

מעריך את התגובה המפורטת, תודה רבה
השאלה איך אתה מסתכל על זה?
בתור trt פראקסלנס
או לגלוש לסייקל עם הג׳ל?

על הנייר המוצר עובד,נכון קצת מסורבל אבל עובד

על סייקל ג׳ל בחיים לא שמעתי.

ואני מדבר נטו על שימוש בתור trt
הכמות השבועית היא 350 מג על הנייר
לפי שקית ליום(50 מג)
נוריד אפילו 100מג אם יעני לא נספג
עדין נקבל 250 מג,סכום די יפה לשבוע לtrt
להתייצב על הנורמה ולהצליח לדלג לכאורה מכל תופעות הלוואי.

יש לך ים סירטונים ביוטיוב שאנשים עושים סייקלים אומנם עדינים,אבל עדין עם ג׳ל או קרם

הכמות השבועית היא 350 מג על הנייר
לפי שקית ליום(50 מג)
נוריד אפילו 100מג אם יעני לא נספג
עדין נקבל 250 מג,סכום די יפה לשבוע לtrt
להתייצב על הנורמה ולהצליח לדלג לכאורה מכל תופעות הלוואי.

יש לך ים סירטונים ביוטיוב שאנשים עושים סייקלים אומנם עדינים,אבל עדין עם ג׳ל או קרם
עם הלחות פה בארץ אני מקווה שתשרוד את זה.
אפילו הרופאה שלי אמרה שג׳ל בארץ זה סיוט גמור , אז אני לא רוצה לדמיין איך זה יהיה להימרח ב50מג של ג׳ל כל יום.

בהצלחה חבר!

נערך לאחרונה:
לא בשבילי אחי.
ניסיתי! מעדיף את הג׳ל
פרט לחסרון של המריחה

*נחכה למרקרים(אעלה לפה)
רגע לא היה לך טסט בנורמה בבדיקות האחרונות לפני כמה זמן? אם כן אז מה קשור TRT אליך?

רגע לא היה לך טסט בנורמה בבדיקות האחרונות לפני כמה זמן? אם כן אז מה קשור TRT אליך?
דיברנו על נסיון העבר שלי
ועל המרקרים שיגיעו
אם תיהיה ירידה(ממה שאני מרגיש)
אבחר דרך טיפול של ג׳ל
על פני זריקות
עם הלחות פה בארץ אני מקווה שתשרוד את זה.
אפילו הרופאה שלי אמרה שג׳ל בארץ זה סיוט גמור , אז אני לא רוצה לדמיין איך זה יהיה להימרח ב50מג של ג׳ל כל יום.

בהצלחה חבר!
תודה אח
ותודה על שיחה נעימה ולעניין

דיברנו על נסיון העבר שלי
ועל המרקרים שיגיעו
אם תיהיה ירידה(ממה שאני מרגיש)
אבחר דרך טיפול של ג׳ל
על פני זריקות
מה זה מרקרים? תוצאות בדיקות?

אבל אם הטסט שלך עלה לנורמה בעקבות שינוי באורח חיים ו/או ירידה באחוז שומן אז לא נראה לי שיש לגוף שלך בעיה של ייצור טסט שצריכה טיפול בטסט חיצוני, לא ככה?

בדיקות דם בהחלט.

עדין עם אורח חיים טוב ככל האפשר יש ירידה
אני רק חושש,שהבדיקות אז לפני יותר מחצי שנה
היו פיקציה,של שאריות התרופות שנטלתי.
לכן אני בודק גם עכשיו

הוא הראש שטסט גל זה לא טסט חיצוני וזה איזה קסם מיוחד בגלל שזה לא בזריקות, לא מבין איזה יתרון יש לזה על פני subq של טסט
ממש ממש ממש לא!
ידוע לי שזה טסט חיצוני! תאמין לי
פשוט מאוד
לא רוצה מזרקים!

הוא הראש שטסט גל זה לא טסט חיצוני וזה איזה קסם מיוחד בגלל שזה לא בזריקות, לא מבין איזה יתרון יש לזה על פני subq של טסט
לפי דעתי אם כבר אתה הולך על TRT אז זה ללכת על זריקות, יותר קל להגיע למינון המתאים הרבה יותר קל לנהל אורח חיים ואת שגרת היום שלך.

בנוסף בזריקות 100% נכנס לך למחזור דם , עם הג׳ל אתה מזיע חלק יורד חלק לא נספג מסיבה כזאת או אחרת מי צריך את הכאב ראש הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית