נק' מוניטין:
6
- 17
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי וכל הכבוד על הירידה, יש כמה דברים שנראה שקרו במהלך הדרך.היי אני בן 15 שוקל 55 173 סנטימטר אני ירדתי 35 קילו הייתי שוקל 90 ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מסה או חיטוב אשמח שתענו לי לפי התמונה שאני שולח כאן
מה זה אומר?ואשמח לדעת גם מהו הבודי טייפ שלי
בודי טייפ כאילו אקטרומורף מזומורף או אנדרומורף תודה רבה על עזרתך ואשמח לדעת איזה סוג אני מבן שלושתם תודה.היי וכל הכבוד על הירידה, יש כמה דברים שנראה שקרו במהלך הדרך.
-בתקופת הירידה לא הייתה העלאה מספקת של מסת שריר והירידה הגדולה הביאה אותך למשקל מאוד נמוך באופן יחסי.
-כרגע במצב שלך אתה חייב להתרכז בהעלאת מסת שריר, אין שום סיבה לעשות חיטוב על 55 ק"ג.
-נראה שמה שחסר פה זה אימוני התנגדות מתאימים, אם אתה מתאמן אז אולי יש משהו שאתה עושה פחות טוב כי שוב הבעיה היא מסת שריר.
-בכללי הייתי ממליץ לך לשלוח תמונה עם הידיים למטה כדי שיהיה יותר קל להבין את מצב הגוף.
מה זה אומר?
הנה עוד תמונות עם זה יעזור(אל תשים לב לגיינו😢)היי וכל הכבוד על הירידה, יש כמה דברים שנראה שקרו במהלך הדרך.
-בתקופת הירידה לא הייתה העלאה מספקת של מסת שריר והירידה הגדולה הביאה אותך למשקל מאוד נמוך באופן יחסי.
-כרגע במצב שלך אתה חייב להתרכז בהעלאת מסת שריר, אין שום סיבה לעשות חיטוב על 55 ק"ג.
-נראה שמה שחסר פה זה אימוני התנגדות מתאימים, אם אתה מתאמן אז אולי יש משהו שאתה עושה פחות טוב כי שוב הבעיה היא מסת שריר.
-בכללי הייתי ממליץ לך לשלוח תמונה עם הידיים למטה כדי שיהיה יותר קל להבין את מצב הגוף.
מה זה אומר?
בודי טייפ זו ערימה של שטויות, כמו אסטרולוגיה.בודי טייפ כאילו אקטרומורף מזומורף או אנדרומורף תודה רבה על עזרתך ואשמח לדעת איזה סוג אני מבן שלושתם תודה.