הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב ?

638389mori

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
6
17
0
היי אני בן 15 שוקל 55 173 סנטימטר אני ירדתי 35 קילו הייתי שוקל 90 ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מסה או חיטוב אשמח שתענו לי לפי התמונה שאני שולח כאן ואשמח לדעת גם מהו הבודי טייפ שלי

קבצים מצורפים

• IMG_4329.jpeg
    IMG_4329.jpeg
    KB 585.2 · צפיות: 74
נערך לאחרונה:
היי אני בן 15 שוקל 55 173 סנטימטר אני ירדתי 35 קילו הייתי שוקל 90 ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מסה או חיטוב אשמח שתענו לי לפי התמונה שאני שולח כאן
היי וכל הכבוד על הירידה, יש כמה דברים שנראה שקרו במהלך הדרך.

-בתקופת הירידה לא הייתה העלאה מספקת של מסת שריר והירידה הגדולה הביאה אותך למשקל מאוד נמוך באופן יחסי.
-כרגע במצב שלך אתה חייב להתרכז בהעלאת מסת שריר, אין שום סיבה לעשות חיטוב על 55 ק"ג.
-נראה שמה שחסר פה זה אימוני התנגדות מתאימים, אם אתה מתאמן אז אולי יש משהו שאתה עושה פחות טוב כי שוב הבעיה היא מסת שריר.
-בכללי הייתי ממליץ לך לשלוח תמונה עם הידיים למטה כדי שיהיה יותר קל להבין את מצב הגוף.
ואשמח לדעת גם מהו הבודי טייפ שלי
מה זה אומר?

• פותח/ת השרשור

-בתקופת הירידה לא הייתה העלאה מספקת של מסת שריר והירידה הגדולה הביאה אותך למשקל מאוד נמוך באופן יחסי.
-כרגע במצב שלך אתה חייב להתרכז בהעלאת מסת שריר, אין שום סיבה לעשות חיטוב על 55 ק"ג.
-נראה שמה שחסר פה זה אימוני התנגדות מתאימים, אם אתה מתאמן אז אולי יש משהו שאתה עושה פחות טוב כי שוב הבעיה היא מסת שריר.
-בכללי הייתי ממליץ לך לשלוח תמונה עם הידיים למטה כדי שיהיה יותר קל להבין את מצב הגוף.

מה זה אומר?
בודי טייפ כאילו אקטרומורף מזומורף או אנדרומורף תודה רבה על עזרתך ואשמח לדעת איזה סוג אני מבן שלושתם תודה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מה זה אומר?
הנה עוד תמונות עם זה יעזור(אל תשים לב לגיינו😢)

קבצים מצורפים

• IMG_4391.jpeg
    IMG_4391.jpeg
    KB 516 · צפיות: 60
  • IMG_4392.jpeg
    IMG_4392.jpeg
    KB 540.1 · צפיות: 56
נערך לאחרונה:
בודי טייפ כאילו אקטרומורף מזומורף או אנדרומורף תודה רבה על עזרתך ואשמח לדעת איזה סוג אני מבן שלושתם תודה.
בודי טייפ זו ערימה של שטויות, כמו אסטרולוגיה.

אתה לא צריך מסה\חיטוב, אתה צריך ללכת לדיאטן קליני.
תתחיל מללכת לרופא משפחה ותבקש ממנו שיסתכל על עקומות הגדילה שלך לראות שהכל בסדר. משם תמשיך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית