הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב אגרסיבי

אריאל דזובס

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
ישלי חודשיים וחצי להעיף לכיוון ה6-8 קילו ולאבד כמה שפחות מסת שריר לקראת יום סיירות האם יש דרך לרדת משקל כזה בקצת זמן בלי לאבד מסת שריר?

יכול להגיד לך מנסיון שאפשר לרדת הרבה גם תוך כמה ימים.
אבל מה הסיבה?
כמה אתה שוקל כרגע?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני שוקל 95 על פלוס מינוס 20 אחוז שומן אחרי מסה ישלי בעוד חודשיים וחצי יום סיירות ואני רוצה להגיע 7 קילו פחות בערל כדי להיות יותר מהיר יותר זריז ועל פחות אחוז שומן
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אבל השאלה זה אם אפשר לעשות ירידה כזאת גדולה בלי לרדת במסת שריר

אפשר לעשות חיתוך ממש בסמוך ולרדת כמעט רק נוזלים.
מכיוון שאין לך מטרה של ירידה בגלל קטגורית משקל זו לא הדרך כמובן.

לשאלתך, לדעתי בחודשיים וחצי אפשר לרדת 7 ק"ג ובקלות.
פשוט רד במשקל בצורה מתונה ושמור על כמות חלבון יחסית גבוהה.

אפשר ביום אחד כבר לרדת 3-4 קילו נוזלים אבל זה לא יעשה אותך יותר קליל וזריז.

תתחיל בחיטוב סטנדרטי ופשוט תשלב אימונים שיעזרו לך בגיבוש, קילו לפה ולשם לא באמת משנה

• פותח/ת השרשור
אח יקר אני לא מדבר על נוזלים אני מדבר על גירעון קלורי של גדול ושילוב של תרגילי כוח ואירובי וכושר קרבי כדי לרדת באחוזי שומן

אפשר לעשות חיתוך ממש בסמוך ולרדת כמעט רק נוזלים.
מכיוון שאין לך מטרה של ירידה בגלל קטגורית משקל זו לא הדרך כמובן.

לשאלתך, לדעתי בחודשיים וחצי אפשר לרדת 7 ק"ג ובקלות.
פשוט רד במשקל בצורה מתונה ושמור על כמות חלבון יחסית גבוהה.
מה אומר גירעון של 750-1000 קלוריות גדול מידי ? או סביל

אח יקר אני לא מדבר על נוזלים אני מדבר על גירעון קלורי של גדול ושילוב של תרגילי כוח ואירובי וכושר קרבי כדי לרדת באחוזי שומן

מה אומר גירעון של 750-1000 קלוריות גדול מידי ? או סביל

בגירעון כזה סביר להניח שאתה תאבד מסת שריר, זה תלוי כמובן גם בגנטיקה, בתזונה שלך ובעצימות האימונים שלך
10 שבועות זה המון זמן, תתחיל ב 400-500 ותראה את הקצב ההתקדמות

ישלי חודשיים וחצי להעיף לכיוון ה6-8 קילו ולאבד כמה שפחות מסת שריר לקראת יום סיירות האם יש דרך לרדת משקל כזה בקצת זמן בלי לאבד מסת שריר?
הבעיה שלך זה לא המשקל אלא הכושר הארובי שלך, או אם להיות יותר ספציפי- היכולת לרוץ על דיונה הרבה יותר חשובה מהמשקל שלך, המשקל שלך (בהעדר מידע נוסף) מעיד שאתה לא ברמה הנדרשת....

קצב ירידה רצוי בשבוע הוא בין 0.5-1 אחוז ממשקל הגוף.
בהנחה ואתה שוקל 90+ ק"ג אתה יכול לכוון לירידה של 1 ק"ג בשבוע אם אתה הולך על הקיצון,
8 שבועות מדויקים להפליא אמורים להספיק ואתה גם תשמר מספיק מסת שריר.

אני לא מדבר על המטרה לשמה אתה עושה את זה, אני מסכים עם מה שאמרו למעלה לגבי המוכנות שלך.
המון בהצלחה

נ.ב
אני לא מדבר על 8 ק"ג של שומן בלבד אלא על 8 ק"ג ירידה במשקל.

הבעיה שלך זה לא המשקל אלא הכושר הארובי שלך, או אם להיות יותר ספציפי- היכולת לרוץ על דיונה הרבה יותר חשובה מהמשקל שלך, המשקל שלך (בהעדר מידע נוסף) מעיד שאתה לא ברמה הנדרשת....
מדויק.

סיבולת זו הליבה של גיבושי סיירות.
תשקיע את כל הזמן הנותר עד לגיבוש, בשיפור ככל שניתן של הכושר האירובי שלך.
בנקודת הזמן הזו אין לך מה להתעסק עם ״חיטוב אגרסיבי״. תחסוך כל גרם שריר שאולי יאבד.

נערך לאחרונה:
כרגע אני שוקל 95 על פלוס מינוס 20 אחוז שומן אחרי מסה ישלי בעוד חודשיים וחצי יום סיירות ואני רוצה להגיע 7 קילו פחות בערל כדי להיות יותר מהיר יותר זריז ועל פחות אחוז שומן
אתה עלול למצוא את עצמך יותר איטי ועייף בגלל מינוס קלורי וירידה במשקל לקראת הסיירות, וזה מבלי לציין את הסיכון לפציעות.

תעשה מה שהמנוסים כאן המליצו, תשפר את הכושר שלך, לא לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
אני עושה גם כושר קרבי ההורדה במשקל זה בנוסף,אבל כן אני נראה לע אחזור לגירעון של 500 קלוריות ויהיה בסדר

שמע תאמת שאני ברמה די סביר אבל תמיד יש לאן להשתפר , אני בקבוצה בכושר קרבי עם חברה מכונות ובדרך כלל אני תופס בסדרי הגעה ודברים כאלה מקום 6-4 המטרה זה להגיע למקום2/3 רציף ולקבל גיבוש שייטת

נערך לאחרונה:
נשמע שאתה יודע מה אתה עושה סה"כ.

רק שים לב שחיטוב כן יכול לפגוע לך בביצועים ובכח בסופו של דבר.
אז לדעתי לעשות חיטוב עד כחודש לפני המבחנים ואז יותר לתת דגש על האימונים ומאזן קלורי ניטרלי או אפילו חיובי מעט.

• פותח/ת השרשור
כנראה שלא מספיק
לא בקטע רע אחשלי אבל אתה סתם זורק הערות . כן יש לאן להשתפר מבחינת החיטוב אבל אני עובד קשה ודי הרבה אז אני חושב שלכתוב " כנראה שלא מספיק " לא מתאים, במיוחד שאתה אומר את זה על עיוור ולא ראית אותי באימון או משהו כזה

כנראה שלא מספיק
תכתוב לי על הישגים שלך אחי לפני שאתה מזלזל

תכתוב לי על הישגים שלך אחי לפני שאתה מזלזל
אני כבר אחרי גיבוש?
לא בקטע רע אחשלי אבל אתה סתם זורק הערות . כן יש לאן להשתפר מבחינת החיטוב אבל אני עובד קשה ודי הרבה אז אני חושב שלכתוב " כנראה שלא מספיק " לא מתאים, במיוחד שאתה אומר את זה על עיוור ולא ראית אותי באימון או משהו כזה
נכון שלא ראיתי אותך, אבל אני מתקשה לראות בחור שעושה אימונים אינטנסיביים (בנפח ועצימות) ומה שמעניין אותו זה המשקל שלו...

• פותח/ת השרשור
תאמת שזה לא כלכך משנה מה אני אכתוב זה סתם וויכוח חסר תכלית מאחל לך כל טוב אחשלי ושכל אחד יגיע למטרות שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית