נק' מוניטין:
0
- 19
- 0
ישלי חודשיים וחצי להעיף לכיוון ה6-8 קילו ולאבד כמה שפחות מסת שריר לקראת יום סיירות האם יש דרך לרדת משקל כזה בקצת זמן בלי לאבד מסת שריר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אומר גירעון של 750-1000 קלוריות גדול מידי ? או סבילאפשר לעשות חיתוך ממש בסמוך ולרדת כמעט רק נוזלים.
מכיוון שאין לך מטרה של ירידה בגלל קטגורית משקל זו לא הדרך כמובן.
לשאלתך, לדעתי בחודשיים וחצי אפשר לרדת 7 ק"ג ובקלות.
פשוט רד במשקל בצורה מתונה ושמור על כמות חלבון יחסית גבוהה.
אח יקר אני לא מדבר על נוזלים אני מדבר על גירעון קלורי של גדול ושילוב של תרגילי כוח ואירובי וכושר קרבי כדי לרדת באחוזי שומן
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
מה אומר גירעון של 750-1000 קלוריות גדול מידי ? או סביל
הבעיה שלך זה לא המשקל אלא הכושר הארובי שלך, או אם להיות יותר ספציפי- היכולת לרוץ על דיונה הרבה יותר חשובה מהמשקל שלך, המשקל שלך (בהעדר מידע נוסף) מעיד שאתה לא ברמה הנדרשת....ישלי חודשיים וחצי להעיף לכיוון ה6-8 קילו ולאבד כמה שפחות מסת שריר לקראת יום סיירות האם יש דרך לרדת משקל כזה בקצת זמן בלי לאבד מסת שריר?
מדויק.הבעיה שלך זה לא המשקל אלא הכושר הארובי שלך, או אם להיות יותר ספציפי- היכולת לרוץ על דיונה הרבה יותר חשובה מהמשקל שלך, המשקל שלך (בהעדר מידע נוסף) מעיד שאתה לא ברמה הנדרשת....
אתה עלול למצוא את עצמך יותר איטי ועייף בגלל מינוס קלורי וירידה במשקל לקראת הסיירות, וזה מבלי לציין את הסיכון לפציעות.כרגע אני שוקל 95 על פלוס מינוס 20 אחוז שומן אחרי מסה ישלי בעוד חודשיים וחצי יום סיירות ואני רוצה להגיע 7 קילו פחות בערל כדי להיות יותר מהיר יותר זריז ועל פחות אחוז שומן
אני עושה גם כושר קרבי ההורדה במשקל זה בנוסף,אבל כן אני נראה לע אחזור לגירעון של 500 קלוריות ויהיה בסדרהבעיה שלך זה לא המשקל אלא הכושר הארובי שלך, או אם להיות יותר ספציפי- היכולת לרוץ על דיונה הרבה יותר חשובה מהמשקל שלך, המשקל שלך (בהעדר מידע נוסף) מעיד שאתה לא ברמה הנדרשת....
שמע תאמת שאני ברמה די סביר אבל תמיד יש לאן להשתפר , אני בקבוצה בכושר קרבי עם חברה מכונות ובדרך כלל אני תופס בסדרי הגעה ודברים כאלה מקום 6-4 המטרה זה להגיע למקום2/3 רציף ולקבל גיבוש שייטתהבעיה שלך זה לא המשקל אלא הכושר הארובי שלך, או אם להיות יותר ספציפי- היכולת לרוץ על דיונה הרבה יותר חשובה מהמשקל שלך, המשקל שלך (בהעדר מידע נוסף) מעיד שאתה לא ברמה הנדרשת....
כנראה שלא מספיקאני עושה גם כושר קרבי
לא בקטע רע אחשלי אבל אתה סתם זורק הערות . כן יש לאן להשתפר מבחינת החיטוב אבל אני עובד קשה ודי הרבה אז אני חושב שלכתוב " כנראה שלא מספיק " לא מתאים, במיוחד שאתה אומר את זה על עיוור ולא ראית אותי באימון או משהו כזהכנראה שלא מספיק
תכתוב לי על הישגים שלך אחי לפני שאתה מזלזלכנראה שלא מספיק
אני כבר אחרי גיבוש?תכתוב לי על הישגים שלך אחי לפני שאתה מזלזל
נכון שלא ראיתי אותך, אבל אני מתקשה לראות בחור שעושה אימונים אינטנסיביים (בנפח ועצימות) ומה שמעניין אותו זה המשקל שלו...לא בקטע רע אחשלי אבל אתה סתם זורק הערות . כן יש לאן להשתפר מבחינת החיטוב אבל אני עובד קשה ודי הרבה אז אני חושב שלכתוב " כנראה שלא מספיק " לא מתאים, במיוחד שאתה אומר את זה על עיוור ולא ראית אותי באימון או משהו כזה