הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קבלת מרשם ל TRT

beryoyo548

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
היי לכולם
אני בן 41 , מתאמן באופן קבוע ורציני בסביבות 5 פעמים בשבוע לאורך שנים, ללא סייקלים וכד'
לאחרונה אני מרגיש שאני כבר לא מצליח להתקדם באימונים ולהוסיף מסת שריר.

אני רואה ,שהרשת מלאה היום בנפלאות ה TRT.
למשהו יש נסיון עם זה ולאורך זמן?

נניח שאני מעוניין לנסות, האם יש לנו בישראל מרפאות פרטיות שמתעסקות עם זה?

האם יש דרך להוציא את זה מהקופה? או שזה רק מי שבהגדרה יש לו טסטוסטרון נמוך?

זאת אומרת שאם מישהן מבוגר לוקח טסטוסטרון, ורק מביא את זה לרמות נורמליות שיש לצעירים, אז הוא לא יסבול מתופעות הלוואי והתחלואה שיש לאלה שצורכים את זה כדי לשבור את התקרה הטבעית?
אין משהו חד משמעי. יש מחקרים לכאן ולכאן. בגדול אם שומרים על רמות תקינות ולא מתפתים להגיע גבוה יותר אז לא צריכה להיות בעיה. זה משפר איכות חיים (למי שקלינית חסר לו). במידה ואותו אינדוואל מחליט לקחת יותר, שיקח בחשבון שזה שם באותו ברמת סיכון וכדאי שיבדק בצורה תכופה על מנת למזער נזקים.

זאת אומרת שאם מישהן מבוגר לוקח טסטוסטרון, ורק מביא את זה לרמות נורמליות שיש לצעירים, אז הוא לא יסבול מתופעות הלוואי והתחלואה שיש לאלה שצורכים את זה כדי לשבור את התקרה הטבעית?

אתה עדיין תקוע על הבלוף הזה: ״יש תופעה/טרנד היום ברשתות לתאר טסט כתרופת פלא שתהפוך כל גבר לפר הרבעה במיטה, נמר בחדר הישיבות, ורוני קולמן בחדר כושר.״ֿ

בן 50 שמרגיש מצוין לא יקבל שום ערך מהעלאה של רמת הטסט שלו בכ-20% אחוז, שתחזיר אותו לרמת ההורמון של גיל 20.
הוא ימשיך להיות אותו בן ה-50 שמרגיש אותה רמה של מצוין.

אתה עדיין תקוע על הבלוף הזה: ״יש תופעה/טרנד היום ברשתות לתאר טסט כתרופת פלא שתהפוך כל גבר לפר הרבעה במיטה, נמר בחדר הישיבות, ורוני קולמן בחדר כושר.״ֿ

בן 50 שמרגיש מצוין לא יקבל שום ערך מהעלאה של רמת הטסט שלו בכ-20% אחוז, שתחזיר אותו לרמת ההורמון של גיל 20.
זה לא מה שאני שואל. אם לאותו בן 50 יש טסט נמוך, מה שמאוד טבעי בהינתן הירידה עם השנים, ננניח והוא יקפיץ את זה חזרה לרמות נורמליות לגבר בן 30, השאלה שלי היתה אם זה מסוכן כמו בן 30 שמזריק ורוצה לשבור שיאים אחרי שמיצה את היכולת הטבעית שלו.
אם לאותו בן 50 יש טסט ברמה גבוהה בגלל גנטיקה טובה, לא עליו אני מדבר.

עריכה:
אבל קראתי שוב מה שאתה אומר והבנתי, לא יודע איך מוחקים את ההודעה

אכן, בן אדם בן 50 שלא סובל מסימפטומים של טסט נמוך, אם יעלה על TRT זה לא יפתור את הסימפטומים שאין לו.
מה זה כן יעשה?
סביר שיעלה לו את הביטחון העצמי,
ישנה לו את הרכב הגוף, כי בגיל 50 הגוף צובר בקלות שומן ומאבד שריר.
מה שבסופו של דבר ישפר לו את איכות החיים ואולי אפילו את הבריאות.

אכן, בן אדם בן 50 שלא סובל מסימפטומים של טסט נמוך, אם יעלה על TRT זה לא יפתור את הסימפטומים שאין לו.
מה זה כן יעשה?

התשובה הקצרה, היא שלא.

קישור לצפייה: https://youtu.be/mwgJVimtq-g?t=207

מה זה כן יעשה?
קיצר מה שהצעת זה סייקל במינונים של trt.

קיצר מה שהצעת זה סייקל במינונים של trt.
זה מה שעושות מרפאות בארה"ב.
אם אתה קורא לזה סייקל, אוקיי.

נ.ב בסרטון הוא מדבר על להחליף ייצור טסט באותם ערכים בטסט חיצוני, אני מדבר על להעלות את הטסט לרף העליון ואולי מעט מעל.

זה בדיוק מה שמרפאות בחו"ל עושות.

זה מה שעושות מרפאות בארה"ב.
אם אתה קורא לזה סייקל, אוקיי.

נ.ב בסרטון הוא מדבר על להחליף ייצור טסט באותם ערכים בטסט חיצוני, אני מדבר על להעלות את הטסט לרף העליון ואולי מעט מעל.

זה בדיוק מה שמרפאות בחו"ל עושות.
אבל זה כבר לא trt. אם תפתח את הספר של רפואה פנימית של האריסון (שכל אנדו מכיר ומשתמש בארהב ובארץ), אתה תראה שהמינון שמכוונים אליו אמור להביא את המטופל ל650ng/dl ולא לגבול העליון.
אין *שום* ערך רפואי בלהביא מישהו לגבול העליון.

בזה אני מסכים עם כצמן. הקליניקות האלה בארהב יותר חושבים על האינטרס הכלכלי שלהם, לכן הם עושים מה שהם עושים ודואגים שמהטופל יקבל מה שהוא רוצה ככה שיבואו אליהם עוד.

שלא תבין לא נכון, אני לא נגד זה. שכל אחד יעשה מה שטוב עבורו ושידע את הסיכונים הכרוכים במינונים הנל, אבל לקרוא לזה trt זה פשוט עלבון לחבר'ה שלוקחים trt.

אבל זה כבר לא trt. אם תפתח את הספר של רפואה פנימית של האריסון (שכל אנדו מכיר ומשתמש בארהב ובארץ), אתה תראה שהמינון שמכוונים אליו אמור להביא את המטופל ל650ng/dl ולא לגבול העליון.
אין *שום* ערך רפואי בלהביא מישהו לגבול העליון.

בזה אני מסכים עם כצמן. הקליניקות האלה בארהב יותר חושבים על האינטרס הכלכלי שלהם, לכן הם עושים מה שהם עושים ודואגים שמהטופל יקבל מה שהוא רוצה ככה שיבואו אליהם עוד.

שלא תבין לא נכון, אני לא נגד זה. שכל אחד יעשה מה שטוב עבורו ושידע את הסיכונים הכרוכים במינונים הנל, אבל לקרוא לזה trt זה פשוט עלבון לחבר'ה שלוקחים trt.
וואלה מסכים איתך בהכל.
זה לא ממש trt, זה באמת סוג של טיפול אנטי אייג'ינג כלשהו שנועד בעיקר לאנשים עם כסף שרוצים להראות טוב ולחיות ברמת חיים גבוה יותר.
גם הפרסומות של המרפאות האלה מכוונות בדיוק לקהל הזה.
דיי דומה לכל מיני בנות שמזריקות דברים כל כמה שבועות לקמטים וכל זה.

בקנדה יש לך קליניקות שתמורת מנוי חודשי של 150$ אתה מקבל טסט וGh רפואי הכל חוקי, כולל מעקב בדיקות דם.
והכל תחת התוויה של משפרי בריאות, זיכרון, אנטי אייג',נוגד דיכאון, דילול עצם וכו'.

אולי אני טועה, אבל ממה שאני זוכר בקנדה כדי לקבל מרשם ל-TRT, חייבים תוצאות של טסט נמוך מהנורמה וסימפטומים.

יש לי שני חברים שחיים בקנדה ומטופלים בקליניקות נכנסו עם טסט תקין והמטרה הייתה להשיג GH... קיבלו בלי בעיות.

שוב אני לא חושב שזה תקין..
אבל אני אומר שאם כבר בנאדם הולך להתעסק באנבולים עדיף שיעשה את זה עם חומרים רפואיים ובפיקוח קבוע של בדיקות דם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית