עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוכל בין 500 ל 1000 קלוריות ביום משמע שאני בגרעון של לפחות 1500 קלוריות ביום אני שוקל 93.
אמנם אני לא עושה פעילות גופנית.
איך זה יכול להיות שאני כבר חצי שנה לא יורד במשקל?
האם גרעון קלורי שלילי בהכרח יביא לירידה במשקל או שיש יוצאי דופן?
תודה
איך לעזאזל אתה שורד על 1000 ק' על משקל 93 קילו? 😵💫
אני לא סופר במדויק
המשקל לא משקר.. אבל בוודאות שאני בגרעון של לפחות 1000 קלוריות ולא יורד במשקל כבר תקופה של חצי שנה
היי, התשובה פשוטה, אתה לא אוכל בין 500 ל-1000 קלוריות.אני אוכל בין 500 ל 1000 קלוריות ביום משמע שאני בגרעון של לפחות 1500 קלוריות ביום אני שוקל 93.
אמנם אני לא עושה פעילות גופנית.
איך זה יכול להיות שאני כבר חצי שנה לא יורד במשקל?
כן, גירעון קלורי/ מאזן קלוריות שלילי (זה אותו הדבר) בהכרח יביא לירידה במשקל ואין יוצאי דופן.האם גרעון קלורי שלילי בהכרח יביא לירידה במשקל או שיש יוצאי דופן?
אני אוכל בין 500 ל 1000 קלוריות ביום משמע שאני בגרעון של לפחות 1500 קלוריות ביום אני שוקל 93.
הסיכוי שאתה צורך את מספר הקלוריות שאתה חושב שאתה צורך הוא אפסי.איך זה יכול להיות שאני כבר חצי שנה לא יורד במשקל?
lbs.co.il
אין מה לייצר דרמות.ירידה במשקל ללא פעילות גופנית כלל בד"כ תביא להרכב גוף עם פחות שריר ויותר שומן לאורך זמן, על כל ההשלכות הבריאותיות והתפקודיות שיש לכך.
תלוי מה אתה מגדיר "הרבה מסת שריר". אני לא מצפה מאנשים להיות עם יד אחורית בגודל הראש שלי.אין שום סיכון בריאותי בלהיות רזה בלי הרבה מסת שריר.
זה לא, אם אתה לא יורד במשקל בכלל, אתה או מאבד שריר וצובר שומן... לא יודע מה הקומפוזיציה שלך או שאתה לא בגרעון בכלל ואתה חושב שאתה כן.אני לא סופר במדויק זה נכון אבל פחות או יותר זה הממוצע. ואני לא פעיל בכלל לא עושה ספורט וכל היום או יושב או שוכב. אבל בוודאות שאני בגרעון של לפחות 1000 קלוריות ולא יורד במשקל כבר תקופה של חצי שנה
היי זה פותח הפוסט, תודה על התשובהזה לא, אם אתה לא יורד במשקל בכלל, אתה או מאבד שריר וצובר שומן... לא יודע מה הקומפוזיציה שלך או שאתה לא בגרעון בכלל ואתה חושב שאתה כן.
בשביל שזה לא יהיה ויכוח עקר של סתם כי אתה כן מעוניין לקבל עזרה.
בגדול אם אתה רוצה לרדת במשקל אין לך איך להתחמק מלדעת במדויק כמה אתה אוכל (מדויק משמע כל מה שנכנס לך לפה אתה יודע את הקלוריות שלו ודואג שכמות הקלוריות היומיות שלך נמוכות מאלו שאתה שורף). לא בערך, לא על ידי להסתכל עם העין, אלא לשקול את האוכל, מדיד. תתפלא שמתי שתתחיל לשקול אוכל ולסרוק דברים שאתה אוכל אפילו בלי לנסות כלום אתה תראה שאתה מכניס כל כך הרבה יותר קלוריות משנראה לך ושורף כל כך קצת קלוריות יותר משנראה לך...
הדרך הכי קלה..
* תוריד myfitnesspal או chronometer (זה חינם)
* תקח שבוע אחד בלבד, אל תשנה בו כלום למעט העובדה שכל דבר שאתה מכניס לפה חייב להשקל ואז להכנס ליומן שלך באחד מהאפיליקציות האלה.
תראה כמה קלוריות אתה באמת צורך ביום.
אין ויכוח בכלל שאתה לא אוכל רק 500 או 1000 קלוריות ביום אפילו לא בערך... או שאתה בגרעון של 1000 קלוריות ביום, ניסויים קליניים עוד משנות -50 הראו שלא משנה מה, תקח אנשים בריאים שים אותם על 1200 קלוריות הם נופלים במשקל, חוקי המציאות שחלים על כולם.
או שאתה מעריך קלוריות שאתה אוכל לא נכון
או שאתה מעריך את הקלוריות שאתה שורף לא נכון
את כל מה שאני כותב כאן אמרו לפני אחרים בשרשור.היי זה פותח הפוסט, תודה על התשובה
2 האפליקציות שהבאת עולות כסף.
אני מתכוון לאכול 5 פרוסות לחם עם שמנת חמוצה ופחית טונה בשמן ביום. בנוסף אני יעשה אימון קליל אחד ביום. כמה קלוריות אני אמור לרדת? אני עכשיו שוקל 98 על גובה 178 גיל 35
chronometer וmyfitnesspal יש להם גרסאות חינמיות שלא דורשות כסף.היי זה פותח הפוסט, תודה על התשובה
2 האפליקציות שהבאת עולות כסף.
אני מתכוון לאכול 5 פרוסות לחם עם שמנת חמוצה ופחית טונה בשמן ביום. בנוסף אני יעשה אימון קליל אחד ביום. כמה קלוריות אני אמור לרדת? אני עכשיו שוקל 98 על גובה 178 גיל 35