מה אומרים על שני האימוני פול שלי בשבוע

pingvin

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
פול 1:
1.פולי עליון אחיזה ב v - סט חימום, 3 סטים עבודה טווח של 8-12
2. חתירה בכבל יד יד 3 סטים של עבודה 8-12
3. חתירה בטי בר אחיזה רחבה 3 סטים של עבודה 8-12
4. פרפר כתף אחורית 3 סטים 8-12
5. Preacher curl 3 סטים של עבודה 8-12
6. פטישים שלוש סטים 8-12
7. עליות בכיסא לרומי לגב תחתון 3 סטים 8-12
פול 2:
1.פולי עליון אחיזה רגילה רוחב כתפיים אולי קצת יותר - סט חימום- 3 סטים של עבודה 8-12
2.Barbell bent over row בסמית 3 סטים של עבודה 6-12
3. פול אובר 3 סטים כשל
4. פרפר כתף אחורית 3 סטים 8-12
5. Preacher curl 3 סטים של עבודה 8-12
6. פטישים שלוש סטים 8-12

כמובן שלוקח סטים עבודה עד כשל/ קרוב לכשל
מה אומרים? יש מה לשפר? מה להוריד?

תשובה נבחרת
ה
ברור שתמשיך לעשות מה שעובד, עזוב מה שאני חושב.
לדעתי יעבוד יותר טוב לעשות נגיד רק חתירה בשביל הגב, ובמקום לעשות 3 סטים ל3 תרגילים שונים לגב, אתה יכול לעשות 9 סטים לחתירה, סתם דוגמה.

ברגע שתרגיש שתרגיל אחד הוא התרגיל הכי טוב בשבילך, עדיף להוריד את התרגילים האחרים של אותו שריר ולהכניס הרבה סטים איתו.

אם אין לך תרגיל כזה, תמשיך לגוון.
הבנתי, תודה רבה
אפשרי.
אבל אפשר גם פחות תרגילים, לבחור רק את אלו שטובים ותורמים לך הכי הרבה, ולעשות יותר סטים לתרגיל.

• פותח/ת השרשור
למה הכוונה פחות תרגילים ולבחור את אלו שטובים? יש מצב
אפשרי.
אבל אפשר גם פחות תרגילים, לבחור רק את אלו שטובים ותורמים לך הכי הרבה, ולעשות יותר סטים לתרגיל.
למה הכוונה פחות תרגילים ולבחור רק את אלו שטובים? אתה יכול לתת דוגמא?

למה הכוונה פחות תרגילים ולבחור את אלו שטובים? יש מצב

למה הכוונה פחות תרגילים ולבחור רק את אלו שטובים? אתה יכול לתת דוגמא?
הכנסת כל תרגיל אפשרי, זה נראה שלא השקעת בלהבין איזה תרגילים אתה באמת צריך.
תבחר תרגילים שנכונים לך, לא כל סוג תרגיל ששמעת.

• פותח/ת השרשור
הכנסת כל תרגיל אפשרי, זה נראה שלא השקעת בלהבין איזה תרגילים אתה באמת צריך.
תבחר תרגילים שנכונים לך, לא כל סוג תרגיל ששמעת.
הבנתי, הקטע שלא בחרתי סתם תרגילים, בחרתי את היום השני עם תרגילים שונים גם כדי לגוון וגם כי חקרתי קצת וראיתי על מה כל דבר עובד וככה ניסיתי לבנות לעצמי סדר משלי, תאמת שאני כבר כמעט שבועיים בזה ואני מצליח להתקדם במשקלים בכל תרגיל יותר טוב מאשר לעשות כל אימון את אותם תרגילים...
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הבנתי, הקטע שלא בחרתי סתם תרגילים, בחרתי את היום השני עם תרגילים שונים גם כדי לגוון וגם כי חקרתי קצת וראיתי על מה כל דבר עובד וככה ניסיתי לבנות לעצמי סדר משלי, תאמת שאני כבר כמעט שבועיים בזה ואני מצליח להתקדם במשקלים בכל תרגיל יותר טוב מאשר לעשות כל אימון את אותם תרגילים...
השאלה שלי זה אם אני רואה שזה עובד לי ואני מצליח להתקדם ככה במשקלים, אז לתת לזה הזדמנות ולהמשיך?

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

השאלה שלי זה אם אני רואה שזה עובד לי ואני מצליח להתקדם ככה במשקלים, אז לתת לזה הזדמנות ולהמשיך?
לדעתי יעבוד יותר טוב לעשות נגיד רק חתירה בשביל הגב, ובמקום לעשות 3 סטים ל3 תרגילים שונים לגב, אתה יכול לעשות 9 סטים לחתירה, סתם דוגמה.

ברגע שתרגיש שתרגיל אחד הוא התרגיל הכי טוב בשבילך, עדיף להוריד את התרגילים האחרים של אותו שריר ולהכניס הרבה סטים איתו.

• פותח/ת השרשור
ה

הבנתי, תודה רבה

תשובה נבחרת
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית