הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיסיטי לסייקל בסיסי 500 בשבוע

MightyIt

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
ראיתי את הפרוטוקול הבא :

שבועיים ראשונים 100 מג כלומיד ו40 מג טומוקסיפן
שבועיים אחרונים 50 מג כלומיד ו20 מג טומוקסיפן

עשיתי סייקל של טסט בלבד 500 בשבוע במשך 12 שבועות,
האם יספיק לי להתאוששות הטמוקסיפן בלבד לפי הפרוטוקול או שחייב את הכלומיד? כי כן קראתי בכמה מקומות שאפשרי רק טמוקסיפן לפי הפרוטוקול ללא הכלומיד.

ראיתי את הפרוטוקול הבא :

שבועיים ראשונים 100 מג כלומיד ו40 מג טומוקסיפן

עשיתי סייקל של טסט בלבד 500 בשבוע במשך 12 שבועות,
האם יספיק לי להתאוששות הטמוקסיפן בלבד לפי הפרוטוקול או שחייב את הכלומיד? כי כן קראתי בכמה מקומות שאפשרי רק טמוקסיפן לפי הפרוטוקול ללא הכלומיד.
תוסיף כלומיד 40 כדור 50 מלגרם ליום.

• פותח/ת השרשור
תוסיף כלומיד 40 כדור 50 מלגרם ליום.
כלומר,

שבועיים ראשונים 50 מג כלומיד ו40 מג טומוקסיפן

כן? הבנתי נכון?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עזרה

נערך לאחרונה:
היי
אפשר לשאול למה פיסיטי ולא TRT?
גם אני מתלבט בנושא הזה...נראה לי שפשוט TRT זה קצת כמו חתונה, יש בזה התחייבות ארוכת טווח. אני כרגע כבר שנתיים ב TRT מאגיש מצויין, עושה בדיקות, לוקח תוספים....ועדיין תמיד מנקר לי בראש אולי אני מסתכן.

גם אני מתלבט בנושא הזה...נראה לי שפשוט TRT זה קצת כמו חתונה, יש בזה התחייבות ארוכת טווח. אני כרגע כבר שנתיים ב TRT מאגיש מצויין, עושה בדיקות, לוקח תוספים....ועדיין תמיד מנקר לי בראש אולי אני מסתכן.
אתה עושה trt ברף גבוה או בלאסט אנד קרוז?

פשוט... מוזר לעשות פיסיטי אם זה לא יציאה מחומרים או בעיה בריאותית שדורשת טיפול מיידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית