הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוץ מחלבון מה עוד נמצא בשריר שמייצר נפח וגודל בשריר

ohadsho

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
ידוע לי ששריר עשוי מחלבון ושחייב לאכול חלבון בשביל לפתח אותו אבל השריר עצמו למשל מכיל גם גליקוגן/פחמימה שזה גם חלק מהנפח של השריר וככל שהשריר גדול יותר הוא יכיל יותר גליקוגן ועוד משהו זה נוזלים. אז השאלה שאני מאתאמן והשריר גדול עד כמה הוא גדול מצד הנוזלים והפחמימות שבו? תמיד אמרו לי שבשביל שריר גדול צריך חלבון אבל לפי הבנתי גם פחמימות שזה חלק גדול מהשריר וככל שהוא גדול יותר ככה הוא אוגר יותר מהם אז אם זה ככה גם צריכת פחמימות חשובה לא פחות לנפח השריר תתקנו אותי אם אני טועה

ידוע לי ששריר עשוי מחלבון ושחייב לאכול חלבון בשביל לפתח אותו אבל השריר עצמו למשל מכיל גם גליקוגן/פחמימה שזה גם חלק מהנפח של השריר וככל שהשריר גדול יותר הוא יכיל יותר גליקוגן ועוד משהו זה נוזלים. אז השאלה שאני מאתאמן והשריר גדול עד כמה הוא גדול מצד הנוזלים והפחמימות שבו? תמיד אמרו לי שבשביל שריר גדול צריך חלבון אבל לפי הבנתי גם פחמימות שזה חלק גדול מהשריר וככל שהוא גדול יותר ככה הוא אוגר יותר מהם אז אם זה ככה גם צריכת פחמימות חשובה לא פחות לנפח השריר תתקנו אותי אם אני טועה
מה?

1727756537817.png

יש מאגרי גליקוגן בשריר בריכוז של 1%-2% ממסת השריר, לא משהו באמת מהותי.
פה יש לך פירוט על הכמויות-
לא שאני מבין איך זה משנה, אתה רוצה בסוף שהשרירים יגדלו ולא שהמאגרי גליקוגן יתמלאו.

בכל מקרה נשמע שהאכילו אותך קצת ברו-סיינס.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית