הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש לכם ביקורות על HERBALIFE?

דבר ראשון, זו תרמית פירמידה (google it), אבל בגדול זו הונאה שאנשים מרוויחים בה כסף מכך שמצרפים אנשים חדשים (ולא ממכירת המוצר עצמו).

דבר שני, אין להם שום יתרון על פני מוצרים אחרים בשוק, הם לרוב יקרים יותר ובעלי ערכים תזונתיים פחות טובים.
*יש גם הרבה דיווחים על כך ששימוש במוצרים פוגע בכבד– אבל זה לא הוכח בצורה רשמית עד כמה שאני מכירה.

דבר שלישי, ואולי הכי חשוב, מה המטרה שלך? למה אתה רוצה להשתמש במוצרים הללו?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, זו תרמית פירמידה (google it), אבל בגדול זו הונאה שאנשים מרוויחים בה כסף מכך שמצרפים אנשים חדשים (ולא ממכירת המוצר עצמו).

דבר שני, אין להם שום יתרון על פני מוצרים אחרים בשוק, הם לרוב יקרים יותר ובעלי ערכים תזונתיים פחות טובים.
*יש גם הרבה דיווחים על כך ששימוש במוצרים פוגע בכבד– אבל זה לא הוכח בצורה רשמית עד כמה שאני מכירה.

דבר שלישי, ואולי הכי חשוב, מה המטרה שלך? למה אתה רוצה להשתמש במוצרים הללו?

אני רוצה לרדת באחוזי שומן (הגעתי למצב כזה של 37% שומן)
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

וכן לעלות במסת שריר

אחלה, אז ירידה באחוזי שומן מתרחשת בעזרת גירעון קלורי.
אין להרבלייף שום "קסם" או דרך אחרת שתעזור לך.

• פותח/ת השרשור
אחלה, אז ירידה באחוזי שומן מתרחשת בעזרת גירעון קלורי.
אין להרבלייף שום "קסם" או דרך אחרת שתעזור לך.
סבבה

ניתן לרדת באחוזי שומן במקביל לעליית מסת שריר או שזה לא הגיוני?

סבבה

כן, זה נקרא recomposition, כאשר אתה מתאמן מתחיל עם מסת שריר נמוכה ואחוז שומן גבוה - סביר מאוד שזה יקרה, בכפוף להתנהלות נכונה עם התזונה ואימוני כוח.

כל קיצור דרך שינסו למכור לך לא יעבוד בסופו של דבר, בין הם זה Herbalife או כל מוצר אחר. נצא מנקודת הנחה שתקנה את השייקים/אבקות שלהם, למשך כמה זמן תשתמש בהם? חודש? חודשיים?. ואז אחרי שתפסיק תגלה שלא באמת לימדו אותך איך להתנהל תזונתית, ובגלל שפיתחת תלות במוצרים שלהם אתה ככל הנראה תעלה במשקל בחזרה עם ריבית.
ולא יודע, לא נראה לי הכי כיף בעולם לשתות שייקים במקום אוכל אמיתי.

סבבה

זה אפשרי, השאלה מה יהיה היקף העלייה במסת השריר. תחת אחוזי שומן גבוהים הסבירות שתתרחש עלייה במסת השריר בזמן גירעון קלורי היא די גבוהה.
תתמקד בתזונה איכותית ובריאה שתייצר לך גירעון קלורי, וגם בתוכנית אימונים כי בסופו של דבר, לאימוני התנגדות יש את האימפקט הכי חזק על פיתוח מסת שריר (עלייה במסת השריר לא תקרה ללא אימוני התנגדות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית