הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר או מלטוקסדרין

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים,באמת אם אפשר עזרה,ויש פה אחלה חברה שעזרו מאוד
יודע שגיינר זה לא אופציה ולא בריא,
למה אני רוצה גיינר?כי כרגע המשקל שלי גרוע,לנתונים, יחסית,למרות שאוכל ,יש חוסר בהשלמת קלריוות,גרעון קלורי של 1000 בערך, בחרתי בגיינר אבל לא הכי בריא ,אז חשבתי על משהו נןסף
מכיון שמלטקסרין,זה הרכיב העיקר בגיינר,אולי לקנןת אבקת חלבון ולהוסיף מלטקסדרין,הבנתי 3 סקופים מי זה 100 גרם נותן 600 קל ,כמובן בלי כול שאר הדברים הלא בריאים בגיינר
אשמח לעזרה והמלצה באמת,ולא להכין שייק ביתי באמת שלא !
תודה רבה חברים אשמח לעזרה 🙏

נערך לאחרונה:
אהלן חברים,באמת אם אפשר עזרה,ויש פה אחלה חברה שעזרו מאוד
יודע שגיינר זה לא אופציה ולא בריא,
למה אני רוצה גיינר?כי כרגע המשקל שלי גרוע,לנתונים, יחסית,למרות שאוכל ,יש חוסר בהשלמת קלריוות,גרעון קלורי של 1000 בערך, בחרתי בגיינר אבל לא הכי בריא ,אז חשבתי על משהו נןסף
מכיון שמלטקסרין,זה הרכיב העיקר בגיינר,אולי לקנןת אבקת חלבון ולהוסיף מלטקסדרין,הבנתי 3 סקופים מי זה 100 גרם נותן 600 קל ,כמובן בלי כול שאר הדברים הלא בריאים בגיינר
אשמח לעזרה והמלצה באמת,ולא להכין שייק ביתי באמת שלא !
תודה רבה חברים אשמח לעזרה 🙏
ההנחות בסיס שלך שגויות,
ההנחות המשך שלך שגויות,
והמסקנות שלך שגויות גם כן.

אני לא מבין מה אתה מחפש? פלסטרים? מה אתה חושב שתשתה גיינר ותעלה במסת השריר?
יש לך בעיה בהתנהלות התזונתית אז תקבל את מה שאומרים לך ותטפל בזה.

המשקל שלך גרוע כי אתה מתנהל גרוע ולא כי אתה לא שותה גיינר.

• פותח/ת השרשור
ההנחות בסיס שלך שגויות,
ההנחות המשך שלך שגויות,
והמסקנות שלך שגויות גם כן.

אני לא מבין מה אתה מחפש? פלסטרים? מה אתה חושב שתשתה גיינר ותעלה במסת השריר?
יש לך בעיה בהתנהלות התזונתית אז תקבל את מה שאומרים לך ותטפל בזה.

המשקל שלך גרוע כי אתה מתנהל גרוע ולא כי אתה לא שותה גיינר.
אם כול הכבוד ביקשתי עזרה ספציפית,לא ביקשתי שתיצא עלי,יש המון אנשים שחסר להם להשלמה מספר קלוריות ביום בשביל לא להיות גרעון,אז בבקשה אל תחליט בשבילי מה גרוע,אם אין לך איך לעזור,אז עדיף שלא מאשר לצאת עלי,
תודה רבה לך
אשמח לעזרה חברים מישהו שאכן יכול לתת מענה ועזרה,תודה

אם כול הכבוד ביקשתי עזרה ספציפית,לא ביקשתי שתיצא עלי,יש המון אנשים שחסר להם להשלמה מספר קלוריות ביום בשביל לא להיות גרעון,אז בבקשה אל תחליט בשבילי מה גרוע,אם אין לך איך לעזור,אז עדיף שלא מאשר לצאת עלי,
תודה רבה לך
אשמח לעזרה חברים מישהו שאכן יכול לתת מענה ועזרה,תודה
זה כבר פוסט רביעי לדעתי שאתה פותח באותו הנושא.

אז בבקשה אל תחליט בשבילי מה גרוע,אם אין לך איך לעזור,אז עדיף שלא מאשר לצאת עלי,

הוא לא יצא עליך, והוא לא החליט בשבילך מה גרוע. הוא צודק במה שהוא כתב לך ב-100%. אתה יכול לקבל את הביקורת ויכול גם שלא, זו החלטה שלך.
אתה מתייחס לגיינר כפתרון קסם, אך זה לא יותר מפלסטר זמני (ופלסטר די גרוע יש לציין) שבא להסתיר התנהלות תזונתית לא טובה. אם תבוא עם ראש פתוח ותהיה פתוח לקבל עצות אחרות שהן לא גיינר, אז אתה מוזמן לתאר איך היום שלך נראה מבחינה תזונתית ומה הקשיים שלך בהתנהלות התזונתית. אבל אם אתה עדיין "נעול" על גיינר, אז בגדול כל הגיינרים אותו דבר - אבקת חלבון עם כמות גדולה של פחמימות כמקור לקל'

• פותח/ת השרשור
זה כבר פוסט רביעי לדעתי שאתה פותח באותו הנושא.

הוא לא יצא עליך, והוא לא החליט בשבילך מה גרוע. הוא צודק במה שהוא כתב לך ב-100%. אתה יכול לקבל את הביקורת ויכול גם שלא, זו החלטה שלך.
אתה מתייחס לגיינר כפתרון קסם, אך זה לא יותר מפלסטר זמני (ופלסטר די גרוע יש לציין) שבא להסתיר התנהלות תזונתית לא טובה. אם תבוא עם ראש פתוח ותהיה פתוח לקבל עצות אחרות שהן לא גיינר, אז אתה מוזמן לתאר איך היום שלך נראה מבחינה תזונתית ומה הקשיים שלך בהתנהלות התזונתית. אבל אם אתה עדיין "נעול" על גיינר, אז בגדול כל הגיינרים אותו דבר - אבקת חלבון עם כמות גדולה של פחמימות כמקור לקל'
אני מבין ,לא שלא קיבלתי את הצעתו ,שאלתי ספציפית על המלטוקסדרין לקנות בנפרד לבד,לא גיינר,ולקנות אבקת חלבון,אמרתי שזה רכיב רק שנמצא בגיינרים
ראיתי המון פוסטים חיוביים על זה,רק שזה חומר גלם,אין לי מושג להשיג ואם כדאי ,האם זה סוכר נקרא?
תודה רבה

מלטודקסטרין זה בסופו של דבר סוג של פחמימה שמתפרק לגלוקוז במערכת העיכול, אין משהו מיוחד בזה. לא יודע איזה פוסטים חיוביים ראית, אבל אין בזה משהו מיוחד בהתחשב במטרות הספציפיות שלך

• פותח/ת השרשור
מלטודקסטרין זה בסופו של דבר סוג של פחמימה שמתפרק לגלוקוז במערכת העיכול, אין משהו מיוחד בזה. לא יודע איזה פוסטים חיוביים ראית, אבל אין בזה משהו מיוחד בהתחשב במטרות הספציפיות שלך
וזה משהו שנמצא בכול הגיינרים לא?אז זה לא סוכר,
לפי מה שקראתי קצת ברשת,זה העיקר הבסיס בגיינר וכול השאר שמוסיפים זה סוכר
תודה רבה לך

תעשה לך שייק חלבון על בסיס שיבולת שועל טחונה ותאכל עם זה 3 תמרים, קיבלת אחלה השלמה תזונתית פחמימה מורכבת של השיבולת ואחלה מקור אנרגיה מהתמרים

• פותח/ת השרשור
הבנתי,וזה לא נמצא בגיינרים?
עשיתי חיפוש כאן בפורום על מלטוקסדרין,וראיתי המון שקנו זה בה ב 25 קילו,או בקיחו,וערבבו את זה אם אבקת חלבון
רב סוכר זה נקרא סוכר לבן?
תודה רבה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תעשה לך שייק חלבון על בסיס שיבולת שועל טחונה ותאכל עם זה 3 תמרים, קיבלת אחלה השלמה תזונתית פחמימה מורכבת של השיבולת ואחלה מקור אנרגיה מהתמרים
הרבה תודה על העזרה,ניסתי לעשות שייקים כאלה,שיבולת שועל ממש כבד לי,אני מנסה קודם כול לעלות במשקל,אם כמה שפחות מוצק,זה בנוסף לארוחות ,מחפש השלמה פשוט ככה ,לשתות גיינר ככה בערב נגיד שיתן תבוסט להשלמה של ארוחות במהלך היום
תודה חבר

הבנתי,וזה לא נמצא בגיינרים?
עשיתי חיפוש כאן בפורום על מלטוקסדרין,וראיתי המון שקנו זה בה ב 25 קילו,או בקיחו,וערבבו את זה אם אבקת חלבון
רב סוכר זה נקרא סוכר לבן?
תודה רבה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הרבה תודה על העזרה,ניסתי לעשות שייקים כאלה,שיבולת שועל ממש כבד לי,אני מנסה קודם כול לעלות במשקל,אם כמה שפחות מוצק,זה בנוסף לארוחות ,מחפש השלמה פשוט ככה ,לשתות גיינר ככה בערב נגיד שיתן תבוסט להשלמה של ארוחות במהלך היום
תודה חבר
יש לך שומן...דחוס בקלוריות, אגוזי מלך, אגוזי ברזיל שמן זית וכו' זה מאוד עזר לי להעלות משקל במסה קודמת שלי..תעשה גם שייקים על בסיס חלב ולא מים, יותר קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית