הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית FBW

• פותח/ת השרשור uber
  • פורסם בתאריך

uber

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן, מתאמן כ5 חודשים כמעט בתוכנית FBW כ-4/3 פעמים בשבוע במטרה לרדת באחוזי השומן ולעלות במסת השריר אבל לאחרונה נאלץ לעלות את כמו הסטים והחזרות באופן הדרגתי (לפי עקרון progressive overload) ומרגיש סחוט מדי וכל אימון נמשך כשעתיים+.
חשבתי לעבור לAB אבל בעייתי לבוא כמעט כל יום לחדר כושר כיוון שאני גם לומד ועובד, אשמח להצעות לתוכנית של 3 ימים בשבוע (זה יכול להיות גםFBW אבל מאוזן שלא יגרום להתשה מוגזמת).

נערך לאחרונה:
אהלן, מתאמן כ5 חודשים כמעט בתוכנית FBW כ-4/3 פעמים בשבוע במטרה לרדת באחוזי השומן ולעלות במסת השריר אבל לאחרונה נאלץ לעלות את כמו הסטים והחזרות באופן הדרגתי (לפי עקרון progressive overload) ומרגיש סחוט מדי וכל אימון נמשך כשעתיים+.
חשבתי לעבור לAB אבל בעייתי לבוא כמעט כל יום לחדר כושר כיוון שאני גם לומד ועובד, אשמח להצעות לתוכנית של 3 ימים בשבוע (זה יכול להיות גםFBW אבל מאוזן שלא יגרום להתשה מוגזמת).
שלום.
כתבת שאתה מתאמן פול בודי 3-4 פעמים בשבוע וab אתה גם יכול לבצע 3-4 פעמיו בשבוע עם עדיפות ל-4 פעמים בשבוע
בab אתה לא צריך ללכת 5+ פעמיו בשבוע אתה צריך מקסימום 4 פעמים בשבוע אז אני לא מבין מה הבעיה כל כך
ואם אתה לא יכול 4 פעמים אז אתה יכול גם 3 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור
שלום.
כתבת שאתה מתאמן פול בודי 3-4 פעמים בשבוע וab אתה גם יכול לבצע 3-4 פעמיו בשבוע עם עדיפות ל-4 פעמים בשבוע
בab אתה לא צריך ללכת 5+ פעמיו בשבוע אתה צריך מקסימום 4 פעמים בשבוע אז אני לא מבין מה הבעיה כל כך
ואם אתה לא יכול 4 פעמים אז אתה יכול גם 3 פעמים בשבוע
איך היית מחלק את הAB מבחינת פיצול בימים שהיה אפקטיבי?

יש המון דרכים לפורגסיב אוברלאוד שלא מדבר על סטים / חזרות.
אני אגיד בפה מלא שאם אתה מגיע לאימון פול באדי 4 פעמים בשבוע ומגיע לאימונים של שעתיים+
או שאתה נמרח באימונים שלך או שאתה באמת עושה כל כך הרבה נפח מיותר באימון.

במידה ואתה באמת רוצה לעשות פול באדי אז אתה יכול כן לחלק את זה בהמון דרכים שונות, למשל
FBW1- דגש עליון
FBW2- דגש תחתון
FBW3- מאוזן
או כל דבר דומה שיווסת את העומסים בהתאם לצרכים, עדיין כל השרירים יעבדו באותו אימון.

בנוסף אתה יכול לעבור בפריודיזציה, זה יכול לעזור לך ליישם התקדמות בלי לשרוף את עצמך.

בהצלחה

איך שנוח לך ככה שתוכל להתאמן בקביעות
למשל 4 פעמים בשבוע.
יום ראשון זה משמאל.
x - מנוחה
ABxABxx
או כמו שאני אישית עושה
ABxAxBx
אם אתה עושה 3 פעמים בשבוע אז משהו כזה
AxBxAxx ואז שבוע לאחר מכן אתה תעשה
BxAxBxx חשוב שבשבוע אחד יהיו לך שני אימונים של A ואז בשבוע אחר שני אימונים של B
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש המון דרכים לפורגסיב אוברלאוד שלא מדבר על סטים / חזרות.
אני אגיד בפה מלא שאם אתה מגיע לאימון פול באדי 4 פעמים בשבוע ומגיע לאימונים של שעתיים+
או שאתה נמרח באימונים שלך או שאתה באמת עושה כל כך הרבה נפח מיותר באימון.

במידה ואתה באמת רוצה לעשות פול באדי אז אתה יכול כן לחלק את זה בהמון דרכים שונות, למשל
FBW1- דגש עליון
FBW2- דגש תחתון
FBW3- מאוזן
או כל דבר דומה שיווסת את העומסים בהתאם לצרכים, עדיין כל השרירים יעבדו באותו אימון.

בנוסף אתה יכול לעבור בפריודיזציה, זה יכול לעזור לך ליישם התקדמות בלי לשרוף את עצמך.

בהצלחה
אולי הוא נח יותר מידי
יכולת להיות שיש לו בתוכנית סקוואט או דדליפט ביון מסויים והוא מבזבז הרבה זמן על התאוששות בין הסטים

תוכל לשלוח את תוכנית האימונים שלך ?

• פותח/ת השרשור
זו התוכנית

קבצים מצורפים

• IMG_1240.jpeg
    IMG_1240.jpeg
    KB 101.6 · צפיות: 45
איך שנוח לך ככה שתוכל להתאמן בקביעות
למשל 4 פעמים בשבוע.
יום ראשון זה משמאל.
x - מנוחה
ABxABxx
או כמו שאני אישית עושה
ABxAxBx
אם אתה עושה 3 פעמים בשבוע אז משהו כזה
AxBxAxx ואז שבוע לאחר מכן אתה תעשה
BxAxBxx חשוב שבשבוע אחד יהיו לך שני אימונים של A ואז בשבוע אחר שני אימונים של B

אולי הוא נח יותר מידי
יכולת להיות שיש לו בתוכנית סקוואט או דדליפט ביון מסויים והוא מבזבז הרבה זמן על התאוששות בין הסטים

תוכל לשלוח את תוכנית האימונים שלך ?

זו התוכנית
אתה עושה ליד הקדמית 6 סטים באימון אחד
זה די הרבה במצטבר (כל 3 הימים) זה יוצא לך 18 סטין שבועיים נראה לי שזה די הרבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית