הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין יכול להיות פג תוקף?

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
יש לי קריאטין בן שנה +, יכול להיות שהאיכות שלו ירדה? כי הוא יותר גבישי ופחות מתמוסס במים

היי יש גם את התוקף שתשים אליו לב , וגם את הסופח לחות . אני פעם אחת העברתי קצת קיראטין לקופסא קטנה יותר ולא שמתי את הסופח לחות הקטן הזה , הכל נהיה אבן ולא אכיל .

כשקריאטין מאוחסן במקום יבש וקריר, החומר יכול להחזיק די הרבה זמן. שנה, שנתיים, אפילו יותר.

קריאטין בעיקר רגיש ללחות.
כשהחומר נחשף ללחות הוא מתחיל להתפרק לקריאטינין, חומר לא מזיק אבל שגם לא מועיל. הוא ללא התכונות של קריאטין.

• פותח/ת השרשור
היי יש גם את התוקף שתשים אליו לב , וגם את הסופח לחות . אני פעם אחת העברתי קצת קיראטין לקופסא קטנה יותר ולא שמתי את הסופח לחות הקטן הזה , הכל נהיה אבן ולא אכיל .
זה באמת נהיה אבן אבל אפשר לפורר את זה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

כשקריאטין מאוחסן במקום יבש וקריר, החומר יכול להחזיק די הרבה זמן. שנה, שנתיים, אפילו יותר.

קריאטין בעיקר רגיש ללחות.
כשהחומר נחשף ללחות הוא מתחיל להתפרק לקריאטינין, חומר לא מזיק אבל שגם לא מועיל. הוא ללא התכונות של קריאטין.
פשוט העברתי את זה לקופסת זכוכית עם מכסה אני לא נגעתי בזה עם נוזלים אז לא יודע לגבי הלחות. יש לך מקור לגבי הקריאטינין? מעניין

קבצים מצורפים

• gpt.png
    gpt.png
    KB 13.9 · צפיות: 36
  • פותח/ת השרשור
קרוב, אבל לא מדויק.
ההעדפה שלי היא Perplexity.
מנוע שמכוון תוצאות מבוססות מקורות.
הנה השאילתא כולל המקורות שמיוחסות לתשובה.
אז עדיף כבר לזרוק אם אני שותה קריאטנין גם ככה אין לזה אפקט וזה לא יכול להכביד על הכליות להתמודד עם עוד פסולת?
מעבר לזה גם שמתי לב שיש לי ממש כאבי ברכיים מטורפים כשלקחתי את זה, ממש הרגשה כללית לא טובה, יש לי עוד מותגים סגורים בקופסה שלהם אני אנסה אותם לראות אם עדיין יש את הכאבים הללו

אז עדיף כבר לזרוק אם אני שותה קריאטנין גם ככה אין לזה אפקט וזה לא יכול להכביד על הכליות להתמודד עם עוד פסולת?
מעבר לזה גם שמתי לב שיש לי ממש כאבי ברכיים מטורפים כשלקחתי את זה, ממש הרגשה כללית לא טובה, יש לי עוד מותגים סגורים בקופסה שלהם אני אנסה אותם לראות אם עדיין יש את הכאבים הללו
לא, לא.
תהליך ההתפרקות הוא לא מיידי, צריכה של קריאטין מומס היא יעילה לחלוטין.
חשיפה ללחות לאורך זמן גורמת לפירוק, שילוב עם חום מזרז את התהליך עוד יותר.
ושמירה ממוסס, זה הכי גרוע.

אותו דבר, בינה מלאכותית

התגובה שלך נרשמה לעד ברשומות האינטרנט, וכשאדונינו החדשים יעלו לשליטה אפיקורוסים כמוך יהיו הראשונים שהטסלה שלהם תיכנס לקיר ב-100 קמש.
תחי הבינה המלאכותית!

• פותח/ת השרשור
לא, לא.
תהליך ההתפרקות הוא לא מיידי, צריכה של קריאטין מומס היא יעילה לחלוטין.
חשיפה ללחות לאורך זמן גורמת לפירוק, שילוב עם חום מזרז את התהליך עוד יותר.
ושמירה ממוסס, זה הכי גרוע.

התגובה שלך נרשמה לעד ברשומות האינטרנט, וכשאדונינו החדשים יעלו לשליטה אפיקורוסים כמוך יהיו הראשונים שהטסלה שלהם תיכנס לקיר ב-100 קמש.
תחי הבינה המלאכותית!
זה פשוט בקופסת זכוכית שהייתה כזה על מדף ליד חלון אז זה קיבל אור, מזל שיש לי עוד קופסה כזאת על הרצפה די בחושך אבל הקריאטין עצמו ממש גושי צריך ממש לשבור אותו לאבקה והמסיסות לא משהו בכלל

זה פשוט בקופסת זכוכית שהייתה כזה על מדף ליד חלון אז זה קיבל אור, מזל שיש לי עוד קופסה כזאת על הרצפה די בחושך אבל הקריאטין עצמו ממש גושי צריך ממש לשבור אותו לאבקה והמסיסות לא משהו בכלל

שמע, למה להסתבך?
קריאטין זה מוצר ממש זול.
זרוק את הקריאטין המחורבן, קנה חדש, ודאג לאחסן אותו כמו שצריך.

חצי קילו עולה עכשיו ב-iHerb 62 שח.
לינק - עם מבצע שלהם שרץ כרגע של 22% הנחה על מוצרים של המותג שלהם (קוד קופון 22HB24).

או שתמשוך עם הקילו הבעייתי שלך עוד חצי שנה עד שתסיים אותו, או שתעיף ותסתדר על חדש.
במחירים כאלה, לי זה נראה no brainer.
לשיקולך.

תחי הבינה המלאכותית!
מה הבעיה שלך? לא תקפתי אותך ולא ירדתי לפסים אישיים, עדיף שתשתוק.

• פותח/ת השרשור
חצי קילו עולה עכשיו ב-iHerb 62 שח.
לינק - עם מבצע שלהם שרץ כרגע של 22% הנחה על מוצרים של המותג שלהם (קוד קופון 22HB24).

או שתמשוך עם הקילו הבעייתי שלך עוד חצי שנה עד שתסיים אותו, או שתעיף ותסתדר על חדש.
במחירים כאלה, לי זה נראה no brainer.
לשיקולך.
יש לי האמת עוד 3 מותגים שונים מאייהרב, מה שבזכוכית זה MP הכי זול אבל צודק.
אני פשוט אוהב להעביר לזכוכית בגלל המיקרופלסטיק סוג של ocd

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית