הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בחדר הכושר או אימונים ביתיים?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
115
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
130
105
115
אימונים ביתיים VS אימונים בחדר הכושר.png

מאז הקורונה וגם המלחמה, אנשים רבים עברו לאימונים ביתיים.
האם אתם מעדיפים להתאמן בבית או ללכת לחדר כושר?
מה לדעתכם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?
https://t5745330.p.clickup-attachme...67b7/אימונים ביתיים VS אימונים בחדר הכושר.png

אימונים ביתיים אישית משעממים אותי מאוד.
יש לי אחלה מכון בבניין אבל אני עדיין מנוי למכון כושר.
משתמש בו בשישי או בימים שלא הספקתי אימון

גם לי אישית הרבה יותר כיף לצאת מהבית ולפגוש אנשים במכון מאשר להתאמן לבד, חוץ מזה שיש ימים שצריך להשוויץ עם הפאמפ 😂

בחצי שנה האחרונב עברתי לקלסטניקס טבעות וכולי....(עקב שעמום)
הייתי מתאמן בחוץ ועכשיו חזרתי לחודר כושר בגלל הנוחות מפני הגשם.

אימון בבית הוא מאוד משעמם וגם יש משהו ב"לצאת" מהבית שמכניס אותך למוד הרבה יותר...תמיד עדיף להתאמן בים בנוף מגניב

אני משלב גם וגם , לא כיף לנסוע למכון 6 פעמים בשבוע..אז יש לי 100 קילו בבית וזה מספיק לכל התרגילים כמעט.
אימון בבית הוא מאוד משעמם וגם יש משהו ב"לצאת" מהבית שמכניס אותך למוד הרבה יותר...תמיד עדיף להתאמן בים בנוף מגניב
אין על אימונים מול הים. רק להביא מגנזיום למה הלחות על המתח הורסת את האחיזה

צפה בקובץ המצורף 99606

מאז הקורונה וגם המלחמה, אנשים רבים עברו לאימונים ביתיים.
האם אתם מעדיפים להתאמן בבית או ללכת לחדר כושר?
מה לדעתכם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?
https://t5745330.p.clickup-attachments.com/t5745330/fa32609b-9e1f-4479-bb79-fef79f2d67b7/אימונים ביתיים VS אימונים בחדר הכושר.png
לדעתי ,אימונים ביתיים הרבה יותר נוחים מאשר בחד"כ בייחוד אם יש לך את הציוד המתאים ואתה יכול להתקדם ,אז בכלל החיים דבש.
מה שנוח בחד"כ זו האפשרות להתקדם בקלות שם תמיד יש משקלים שניתן להוסיף תמיד יש מכשירים מגוונים וכו' אבל בבית לפעמים אין את המגוון וטווח המשקלים שיש בחד"כ,אז למה אני אומר שבבית יותר נוח קודם כל אין אנשים זרים,אין צורך להתחלק במכשירים ,אין תורים אפשר אפילו להתאמן בתחתונים כי אין אנשים אתה בבית לא צריך לנסוע כמה דקות בשביל להגיע לחד"כ בבית זה בהחלט נוח קמת התאמנתי התקלחת אכלת וזהו החיים דבש אם יש לך חדר כושר בבית אז בכלל איזה תענוג

יש לי את כל הציוד הנדרש לאימוני פאוורליפטינג בבית, אני עדיין מעדיף להתאמן בחדר כושר בגלל המוטיבציה שם.
אבל זה לפי תקופות, לפעמים כשיש לי עומס, אני מעדיף להתאמן בבית כמה חודשים, ככה אני מספיק יותר ועדיין שומר על שגרת אימונים.

לדעתי ,אימונים ביתיים הרבה יותר נוחים מאשר בחד"כ בייחוד אם יש לך את הציוד המתאים ואתה יכול להתקדם ,אז בכלל החיים דבש.
מה שנוח בחד"כ זו האפשרות להתקדם בקלות שם תמיד יש משקלים שניתן להוסיף תמיד יש מכשירים מגוונים וכו' אבל בבית לפעמים אין את המגוון וטווח המשקלים שיש בחד"כ,אז למה אני אומר שבבית יותר נוח קודם כל אין אנשים זרים,אין צורך להתחלק במכשירים ,אין תורים אפשר אפילו להתאמן בתחתונים כי אין אנשים אתה בבית לא צריך לנסוע כמה דקות בשביל להגיע לחד"כ בבית זה בהחלט נוח קמת התאמנתי התקלחת אכלת וזהו החיים דבש אם יש לך חדר כושר בבית אז בכלל איזה תענוג
היתרון הכי גדול של החדר כושר(מלבד הנוף הנשי כמובן) זה שלא צריך להרכיב ולפרק משקולת של 40-50 קילו, וגם אפשר לזרוק אותה על רצפה מגומי בסוף הסט...
בגלל זה אני אומר למי שיכול לשלב גם גם. מאוד עוזר למנוע שחיקה לי לפחות
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש לי את כל הציוד הנדרש לאימוני פאוורליפטינג בבית, אני עדיין מעדיף להתאמן בחדר כושר בגלל המוטיבציה שם.
אבל זה לפי תקופות, לפעמים כשיש לי עומס, אני מעדיף להתאמן בבית כמה חודשים, ככה אני מספיק יותר ועדיין שומר על שגרת אימונים.
רק מדמיין את השכנים שומעים 300+ קילו נוחתים על התקרה שלהם..

(מלבד הנוף הנשי כמובן)
חחח... זה רק יהרוס את האימון, אני נהנה להתאמן בחדרי כושר של גברים בלבד גם כאדם דתי.
כשהייתי בארה"ב, ממש נהניתי להתאמן בחדרי הכושר במרכז שיקגו, איפה שנשים ואנשים שפויים לא דורכים שם. חדרי כושר כמו גראג' וכל אחד עושה את האימון שלו בלי להחליף מילה פחות או יותר, ודמי כניסה או מנוי זה רק אם אתה רוצה לשלם, לאף אחד לא אכפת אם תיכנס ללא תשלום.
רק מדמיין את השכנים שומעים 300+ קילו נוחתים על התקרה שלהם.
זה באמת דורש עדינות רצינית

אני בדיוק בתהליכי בניית חדר כושר ביתי בתקציב של 15-20K. (בקרוב אני אפתח פוסט בנושא)

כמי שמתאמן יותר מעשור אני שמתי לב לזה שחדרי כושר הפכו למקום בילוי ונראות (בחורות צעירות באות להראות את הבגדי ALO YOGA שאבא קנה להן)
היום לכל עולל בן 15 יש מנוי וגישה כאילו הוא CBUM , כל ילדה עם גוזיה עושה היפ טראסט ומאושרת ש5 בחורים עומדים מסביבה ומתסכלים?!!! (קריפי)

אני זוכר שחדרי הכושר נועדו לאימונים!!!
היום לצערי חדרי הכושר הפכו לטרנד אופנתי שלצערי מאוד פוגע ברעיון האמיתי של חדר כושר!! להתאמן...
אם נבדוק את כמות הזמן שאנשים מבלים במכון מול כמות הזמן שהם באמת מתאמנים נגלה שהרוב הגדול הגיע בשביל לתפוס מכשיר / ספה / בנץ / ריג או משהו ובמקום להתאמן הוא גולש בטלפון.
ושלא נדבר על זה שלא מחזירים משקולות למקום ותחזוקה ירודה של המכשירים.
מה זה עוזר לי שיש לי מנוי במכון שנחשב "פרימיום" אבל מ18:00 יש כזה עומס ובלאגן שאימון של שעה לוקח שעתיים!!!!
הכל בגלל שהמניע של מנהל המכון הוא לעשות כמה שיותר מנויים (כמו שהוא אמר לי.. שמצידו שהמקום יהיה מלא ושאנשים לא יוכלו אפילו לזוז העיקר לעשות עוד מנויים!) ממש לא מפריע לו שיש עומס לא נורמלי שלפעמים אנשים נכנסים למכון... רואים את כמות האנשים וחוזרים אחורה כי הם מבינים שאימון נורמלי לא יהיה להם כבר...

האם גם המכון שלכם מלא ?
מה הבעיות במכון שלכם?

היתרון הכי גדול של החדר כושר(מלבד הנוף הנשי כמובן) זה שלא צריך להרכיב ולפרק משקולת של 40-50 קילו, וגם אפשר לזרוק אותה על רצפה מגומי בסוף הסט...
בגלל זה אני אומר למי שיכול לשלב גם גם. מאוד עוזר למנוע שחיקה לי לפחות

רק מדמיין את השכנים שומעים 300+ קילו נוחתים על התקרה שלהם..
כן לפרק ולהרכיב מוריד מהמוד שניכנסים אליו בחדר כושר
והכול יותר נגיש החדר כושר עוברים מתרגיל לתרגיל. חוץ מזה בבית זה רגוע וסבבה אבל בחדר כושר אם כל האנשים שמיסתכלים עלייך לא תוותר לעצמך ותעשה חפיף אתה תיתן שם לפחות 90 אחוז דלא יגידו עלייך שאתה שמוק חח

אני בדיוק בתהליכי בניית חדר כושר ביתי בתקציב של 15-20K. (בקרוב אני אפתח פוסט בנושא)

כמי שמתאמן יותר מעשור אני שמתי לב לזה שחדרי כושר הפכו למקום בילוי ונראות (בחורות צעירות באות להראות את הבגדי ALO YOGA שאבא קנה להן)
היום לכל עולל בן 15 יש מנוי וגישה כאילו הוא CBUM , כל ילדה עם גוזיה עושה היפ טראסט ומאושרת ש5 בחורים עומדים מסביבה ומתסכלים?!!! (קריפי)

אני זוכר שחדרי הכושר נועדו לאימונים!!!
היום לצערי חדרי הכושר הפכו לטרנד אופנתי שלצערי מאוד פוגע ברעיון האמיתי של חדר כושר!! להתאמן...
אם נבדוק את כמות הזמן שאנשים מבלים במכון מול כמות הזמן שהם באמת מתאמנים נגלה שהרוב הגדול הגיע בשביל לתפוס מכשיר / ספה / בנץ / ריג או משהו ובמקום להתאמן הוא גולש בטלפון.
אני בא כדי לראות בחורות יפות בalo yoga..אבל זה שהן תופסות את המעמד של הhip thrust במשך 20 דקות וכל הזמן בטלפון זה מעצבן!
ועוד בגלל העצלנות הן שמות שם רק 60 קילו ככה שלהעמיס ולהוריד 180 ולהיכנס איתה זה לא פרקטי.

נערך לאחרונה:
אני בא כדי לראות בחורות יפות בalo yoga..אבל זה שהן תופסות את המעמד של הhip thrust במשך 20 דקות וכל הזמן בטלפון זה מעצבן!
ועוד בגלל העצלנות הן שמות שם רק 60 קילו ככה שלהעמיס ולהוריד 180 ולהיכנס איתה זה לא פרקטי.
אז אתה חלק מהבעיה!
כי הן שם בגלל שאתה מסתכל!!

האם גם המכון שלכם מלא ?
מה הבעיות במכון שלכם?
המכון שלנו ריק ברוך השם, ומה שאני ממש אוהב, שאף אחד לא מחזיר משקולות למקום.
ה260 ק"ג דדליפט שלי יישב באותו מקום שהשארתי אותו לפני יומיים, מי שרוצה להרים פחות מ200, מחכה לו מוט אחר ליד שהוא יכול לקחת.
יש מספיק מוטות וציוד לעשות חימום בכל מוט אחר ולהגיע למשקל הכבד ללא צורך להרכיב או לפרק בקושי משקל.

חיסרון, חניה יקרה.
למי שלא פאוורליפטר או רוצה לראות נשים, המכון שלנו גיהינום.

אז אתה חלק מהבעיה!
כי הן שם בגלל שאתה מסתכל!
חח לא מאשים אותן. אני בסתר מקווה שיסתכלו גם עליי..not

ה260 ק"ג דדליפט שלי יישב באותו מקום שהשארתי אותו לפני יומיים, מי שרוצה להרים פחות מ200, מחכה לו מוט אחר ליד שהוא יכול לקחת.
יש מספיק מוטות וציוד לעשות חימום בכל מוט אחר ולהגיע למשקל הכבד ללא צורך להרכיב או לפרק בקושי משקל.

חיסרון, חניה יקרה.
בהקשר של העמסה על מוט יש לי מזל שבמכון יש גם פלטות אולימפיות וגם פלטות 20 קילו מברזל רגילות שהן קטנות יותר, ככה שאחרי שמלבישים את האולימפית הראשונה כל השאר קלילות להשחלה..
אני אמנם לא ב300 קילו דדליפט אבל גם ב180 זה חוסך לי המון אנרגיה.
יש מצב שזה מקל על התרגיל בהשוואה לדדליפט תחרותי כי הניתוק הוא אולי יותר קל אבל לי זה לא מפריע

חיסרון, חניה יקרה.
איפה אתה מתאמן?

לי יש ציוד שקניתי בתקופת הקורונה וסידרתי במפעל שאני עובד בו. כבר עבר 2 מפעלים. כרגע אני חולק מקום עם הגנן בסחכת הציוד שלו.
אני מתאמן בשעת ההפסקת צוהריים. רב האימונים שלי זה כאן.
בעיניי החיסרון העיקרי זה שאני מוגבל בציוד אז האימון שלי בנוי רק מהמורכבים ומשקל חופשי. במכון כמובן יש יותר ציוד כמו למשל כבלים או סמית' מאשין (שאני אוהב להשתמש כשאני שם).
חוץ מהנ"ל אני מעדיף להתאמן במחסן של הגנן. בעיקר כי אני עושה סופרסטים אז אין בעיה לתפוס שתי עמדות בו זמנית. ואם מחליק לי המוט אז אני משתמש בגיר בלי להתחשבן. וגם אני מחליט על הפלייליסט של עצמי.

קבצים מצורפים

• gym1.jpg
    gym1.jpg
    KB 240 · צפיות: 42
  • gym2.jpg
    gym2.jpg
    KB 240.8 · צפיות: 50
אני הרווחתי את המסה כי גדולה באימונים בבית , זה פשוט טוב יותר. אני יכול להתאמן איך שאני רוצה איפה שאני רוצה ומתי שאני רוצה. אני לא בא למכון בשביל חברה לא בקטע רע אבל זה לא המטרה שלי , המטרה שלי להתאמן ולהתאמן טוב ואני מורכז בזה רק שאני נמצא עם עצמי ולא מוקף באנשים ששעה שואלים אותי כמה סטים נשאר לי בכלוב שאני עושה 10X10
הסיבה היחידה למה אני עכשיו במכון מסחרי זה כי :
א אין לי מקום כרגע לציוד.
ב יש יותר מכשירים במכון וזה פחות משעמם לי
בתכלס ברגע שהיה לי יותר מקום בלי הבעיה לעצבן את השכנים אני שוב בונה מכון אצלי זה פשוט טוב יותר, ולפי דעתי אם אתה בא להתאמן רציני זה הדבר הכי טוב לך.
יש לי יותר גרוע אלא שלוקחות לך את הספה של הבנץ להיפ טראס וסקאווט בולגרי
כאילו אני מבין אם אין ספות פנויות אבל אלא שטוענות שהם עושות כי זה יותר נוח
כאילו נשמה את יכולה לעשות את זה על ספה רגילה , אני לא יכול לקחת את המוט ולהעביר אותו לספה

נערך לאחרונה:
אני יודע להתאמן סטריט בצורה דיי אפקטיבית ככה שיש לי את החלופה הזו תמיד.
באופן כללי אגיד שאני גם בסדר עם לפספס אימונים אבל הגמישות של ציוד בבית או ליד מאפשר חשוב מאוד כי לא תמיד יתאפשר רבע שעה נסיעה הלוך חזור ושעה וחצי אימון במכון (לדוגמא)

אני הרווחתי את המסה כי גדולה באימונים בבית , זה פשוט טוב יותר. אני יכול להתאמן איך שאני רוצה איפה שאני רוצה ומתי שאני רוצה. אני לא בא למכון בשביל חברה לא בקטע רע אבל זה לא המטרה שלי , המטרה שלי להתאמן ולהתאמן טוב ואני מורכז בזה רק שאני נמצא עם עצמי ולא מוקף באנשים ששעה שואלים אותי כמה סטים נשאר לי בכלוב שאני עושה 10X10
הסיבה היחידה למה אני עכשיו במכון מסחרי זה כי :
א אין לי מקום כרגע לציוד.
ב יש יותר מכשירים במכון וזה פחות משעמם לי
בתכלס ברגע שהיה לי יותר מקום בלי הבעיה לעצבן את השכנים אני שוב בונה מכון אצלי זה פשוט טוב יותר, ולפי דעתי אם אתה בא להתאמן רציני זה הדבר הכי טוב לך.

יש לי יותר גרוע אלא שלוקחות לך את הספה של הבנץ להיפ טראס וסקאווט בולגרי
כאילו אני מבין אם אין ספות פנויות אבל אלא שטוענות שהם עושות כי זה יותר נוח
כאילו נשמה את יכולה לעשות את זה על ספה רגילה , אני לא יכול לקחת את המוט ולהעביר אותו לספה

משווה ומעלה:
אלו שמצלמות עם סטנד למצלמה את כל האימון. וואלה, לאחרונה זה מתחיל להיות בלתי נסבל במכון שלי. לא נעים לי שיראו אותי בסרטון, וזה כבר בכל מקום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית