גנטיקה

מצב
השרשור נעול

638389mori

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
6
17
0
היי אני לא יודע עם אתם זוכרים אותי לפני שלושה חודשים העלתי שאלה האם הגנטיקה שלי טובה ועניתם לי לפתח מסת שריר ואחרי זה לכתוב אז הנה אני אשמח לתשובות יהיו פה שתי תמונות אחת מעכשיו ואחת מהשרשור הקודם תודה לעונים

קבצים מצורפים

• IMG_6398.jpeg
    IMG_6398.jpeg
    KB 35.8 · צפיות: 117
  • IMG_6398.jpeg
    IMG_6398.jpeg
    KB 35.8 · צפיות: 121
  • IMG_6475.png
    IMG_6475.png
    KB 216 · צפיות: 120
  • IMG_6398.jpeg
    IMG_6398.jpeg
    KB 35.8 · צפיות: 128
מה קשור גנטיקה?
תמונה בפאמפ+תאורה זה לא גנטיקה.

תעלה תמונה במצב 'קר' כמו התמונה הראשונה..

אותה תשובה כמו פעם שעברה, בהרחבה:

אין לך באמת דרך לדעת מבלי להתחיל להתאמן. גם אם היית יכול לדעת, למידע הזה אין ערך עבור קבלת ההחלטות שלך.

אחרי כמה שנים של אימונים אפשר לשער איך אדם מסוים מגיב לאימונים, ואם זה קשור לגנטיקה שלו, אבל זו עדיין רק השערה.
במילים אחרות, זו שאלה שיותר הגיוני לשאול בגיל 25-30, אחרי שנים של אימונים, וגם אז - השאלה עדיין תהיה חסרת תועלת.
וזה מבלי להיכנס לשאלה - מה זו בכלל גנטיקה טובה עבורך? יכולת לצבור שריר? אסתטיקה מסוימת? פוטנציאל להיות אדי הול הבא?

ועדיין, למרות הכל: זה לא שאדם בעל גנטיקה מסוימת צריך לעשות דברים אחרת, זה לא שאתה יכול לשנות את הגנטיקה שלך.
כולם צריכים לבצע אימוני כוח, פשוט לכל אחד יהיו תוצאות אחרות.
אתה רק מבזבז לעצמך זמן בתהיות שלא יובילו אותך לשום מקום. אתה עדיין מתבגר, אתה לא תיראה אותו דבר בגיל 18 ולא אותו דבר בגיל 25.
תוריד לעצמך את התהיות האלה מראש, תמחק אותן. כל מקום שהן תופסות לך בראש באות במקום מחשבה אחרת שבאמת יכולה להיות בה תועלת.

אם השאלות האלה ממשיכות להטריד אותך ומונעות ממך מנוחה, ממליץ בחום לפנות לייעוץ פסיכולוגי. אני לא סרקסטי, עושה רושם שזה לא מגיע ממקום בריא.

היי אני לא יודע עם אתם זוכרים אותי לפני שלושה חודשים העלתי שאלה האם הגנטיקה שלי טובה ועניתם לי לפתח מסת שריר ואחרי זה לכתוב אז הנה אני אשמח לתשובות יהיו פה שתי תמונות אחת מעכשיו ואחת מהשרשור הקודם תודה לעונים
גנטיקה לפיתוח גוף? אתה צריח להתאמן שנתיים עם השקעה בתזונה אימונים (כולל רגליים וכל קבוצות השרירים) ומנוחה. ואחרי שנתיים שתסתכל על התמונות ועל התוצאות אתה תדע לבד אם יש לך גנטיקה טובה או סבירה או חרא.

לג'וזף מריק הייתה חרא של גנטיקה. אתה בסדר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית