הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גנטיקה

• פותח/ת השרשור Shay29
  • פורסם בתאריך

Shay29

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
האם אפשרי כזה גוף בלי לדעת בתרגילי כוח ולאכול מה שבא לך אני עד ???
בלי לעשות **

קבצים מצורפים

• Screenshot_2017-04-04-10-16-03.png
    Screenshot_2017-04-04-10-16-03.png
    KB 280.8 · צפיות: 431
  • 20170404_101617.jpg
    20170404_101617.jpg
    KB 47.2 · צפיות: 380
זה בעברית מה ששאלת?
וברצינות לא ברור מה אתה שואל גם בגלל
הניסוח

מה אתה מנסה לשאול? האם חבר שלך משקר על מה הוא עושה כדי להיראות ככה? אתה שואל אם אתה תישאר ככה אם תתחיל להיות בטלן? אתה רוצה לוודא שאף אחד לא מזריק לך סטרואידים בזמן שאתה ישן כי אתה לא מתאמן ולא שומר על דיאטה?

הוא שאל משהו על דרכי ההשגה של גוף כזה.
אפשר להשיג גוף כזה גם בלי להתאמן.

שמחתי לעזור.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה למשתמש הכבוד שהצליח לפענח את השאלה הפשוטה שלי

סה"כ רציתי לאמת עם אנשים שיש להם נסיון בעולם פיתוח הגוף
האם יכול להיות שהבחור בתמונה בלי להתאמן בכלל ואוכל מה שבא לו ואני רואה שהוא אוכל רק פיצות גבינות שמנות ולחמים בכמיות ועדיין נראה כמו שהוא נראה
מה הגבול של גנטיקה איך הגוף הזה נראה ככה בלי לתחזק את עצמו באימונים וחלבונים וכו..

תודה רבה למשתמש הכבוד שהצליח לפענח את השאלה הפשוטה שלי

סה"כ רציתי לאמת עם אנשים שיש להם נסיון בעולם פיתוח הגוף
האם יכול להיות שהבחור בתמונה בלי להתאמן בכלל ואוכל מה שבא לו ואני רואה שהוא אוכל רק פיצות גבינות שמנות ולחמים בכמיות ועדיין נראה כמו שהוא נראה
מה הגבול של גנטיקה איך הגוף הזה נראה ככה בלי לתחזק את עצמו באימונים וחלבונים וכו..

חמימו מהאח הגדול יותר ברור ממך

אולי הסטנדרטים שלנו שונים, אבל זה לא גוף מרשים במיוחד. זה גוף ממוצע של אדם חטוב. לא הייתי קופץ למסקנה שהוא מתאמן אם הייתי רואה אדם כזה ברחוב. בלי שום קשר ואם אנסה להיות אובייקטיבי לרגע, אפשר להיראות ככה בלי להתאמן ועם תזונה לא טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית