הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 אימונים בשבוע בשילוב עם ריצה

Kangaroo

משתמש מתחיל
105
6
נק' מוניטין:
6
105
6
היי
לאחר תקופה ארוכה במילואים התחלתי ללמוד ואני ממש עמוס ומזניח את עצמי.
רציתי להתחיל לשלב 2 אימונים בשבוע שכוללים בתוכם גם ריצה.
אשמח להצעות לאימונים ובהתחשב ב2 אימונים בשבוע כל כמה זמן מומלץ לעלות משקלים?

הchat gpt המליץ יום אחד פלג גוף עליון עם ריצה בסוף של 30 דק, וביום השני פלג גוף תחתון עם ריצה 😅

2 אימונים זה אומר שאתה צריך לעבוד על כל הגוף פעמיים בשבוע, אפשרי, ארוך, ועם הריצה בסוף זה הכל תלוי כמה זמן יש לך לאימון.
אפשר בהתחלה להעלות כל שבוע משקלים, אם זה מתח להוסיף חזרה/חזרות כל אימון

אם אתה ממש ממש לחוץ בזמן הייתי שוקל אפילו לעשות אימון אחד בשבוע רק של כוח והשני של ריצה.

האופציות האחרות שנראות לי ריאליות זה או לוותר על הריצות, או לוותר על הכוח, או לוותר על קצת זמן ולעשות 2 אימונים+ריצה. אם ממש לא מוכן להתפשר על כלום ויש לך זמן באותם אימונים אז כוח ואחרי זה ריצה כל אימון, פול באדי כל אימון.

ובכל מקרה, להקשיב לchat gpt באימונים? אני מקווה שאתה לא רציני

אם אתה ממש ממש לחוץ בזמן הייתי שוקל אפילו לעשות אימון אחד בשבוע רק של כוח והשני של ריצה.

האופציות האחרות שנראות לי ריאליות זה או לוותר על הריצות, או לוותר על הכוח, או לוותר על קצת זמן ולעשות 2 אימונים+ריצה. אם ממש לא מוכן להתפשר על כלום ויש לך זמן באותם אימונים אז כוח ואחרי זה ריצה כל אימון, פול באדי כל אימון.

ובכל מקרה, להקשיב לchat gpt באימונים? אני מקווה שאתה לא רציני
מפעם בשבוע כוח ובפעם בשבוע ריצה הוא לא יתקדם לשום מקום בשניהם.

אם הייתי במצב הזה הייתי מתאמן full body פעמיים בשבוע, כשכל אימון יש דגש על חלק אחר. כמובן בתלות בשרירים שמעניינים אותו.
ואחרי זה לסיים בריצה לכמה זמן שנשאר.
האמת עבדתי פעם בשיטה הזאת, אמנם 3 פעמים בשבוע אבל גם פעמיים יעבוד, למרות שריצה מטיבה עם תדירות.
מה שעשיתי היה להתאמן קליסטניקס , פשוט מוצאים מקום לעשות מתח ובסוף האימון אפשר ישר להתחיל לרוץ, חסכוני מאוד בזמן

מפעם בשבוע כוח ובפעם בשבוע ריצה הוא לא יתקדם לשום מקום בשניהם
זה פשוט לא נכון. אידאלי זה לא אבל אפשר להתקדם יפה מאוד גם עם אימון אחד בשבוע. תלמד קצת על אימוני HIT ושאר המשפחה, קצת על מייק מנצר, דוריאן יטס וחברים.

• פותח/ת השרשור
זה פשוט לא נכון. אידאלי זה לא אבל אפשר להתקדם יפה מאוד גם עם אימון אחד בשבוע. תלמד קצת על אימוני HIT ושאר המשפחה, קצת על מייק מנצר, דוריאן יטס וחברים.
האימון כח איך אתה חושב שאמור להיות בנוי?
והריצה פשוט לעשות אינטרוולים?

אוקי הניסוח שלך יותר טוב, לא אידיאלי.
פשוט פעמיים זה כל כך עדיף על פעם אחת לדעתי, ברור שפעם אחת עדיפה מכלום

• פותח/ת השרשור
מה דעתך לעשות תוכנית רגילה של fbw כל הגוף פעמיים בשבוע ובסוף אימון 20-30 דק ריצה?

האימון כח איך אתה חושב שאמור להיות בנוי?
והריצה פשוט לעשות אינטרוולים?
זה מאוד תלוי בזמן שלך. לי למשל אין כמעט זמן בכלל אז את האימונים שלי אני בונה כמה שיותר קצרים שאפשר. למשל במקום ריצה אני עושה אימון ספרינטים קצר. במקום להגיע בתרגיל כוח ל2 חזרות מכשל אני מגיע ל3 חזרות אחרי כשל.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אבל זה מאוד תלוי כמה זמן יש לו. לעשות אימון כוח פלוס ריצה זה המון זמן שנשמע שאין לו. מה גם שאם הוא משלב אותם אז מה שבא קודם עובד מעולה, מה שבא אחרי זה יהיה צולע.

לראייתי, ככל שתעמיס ותאריך את האימון שלך (פול באדי + 30 דקות ריצה) כך גדל הסיכוי שלא תצליח להתמיד בתכנית לאורך זמן.
אם כל אימון שלך הוא שעה וחצי לפני התארגנות והלוך חזור, וגם ככה אתה לחוץ בזמן, זה מתכון לכשלון.

שני הסנט שלי: תפריד את הריצות מאימוני הכח.

פול באדי עם ריצה פעמיים בשבוע זה קשוח, יקח הרבה זמן, אבל הכי יעיל כל עוד תתמיד בזה. ומה המטרה שלך בכלל?
שיפור יכולת אירובית? מסה? חיטוב? עדיף להשקיע את המאמץ איפה שצריך ולא להתפזר על הכל אם הזמן שלך דחוס

פול באדי עם ריצה פעמיים בשבוע זה קשוח, יקח הרבה זמן, אבל הכי יעיל כל עוד תתמיד בזה. ומה המטרה שלך בכלל?
שיפור יכולת אירובית? מסה? חיטוב? עדיף להשקיע את המאמץ איפה שצריך ולא להתפזר על הכל אם הזמן שלך דחוס
מדויק.

• פותח/ת השרשור
העלאת מסת שריר אבל גם קצת לעבוד על היכולת של הסיבולת בריצה

בהנחה ומתאפשר לך לעשות אימונים גם בבית הייתי פשוט מחלק את זה-
2 אימוני כוח ביתיים של 30-40 דק'
אימון כוח נוסף במכון / גם כן בבית
אימון ריצה פעם - פעמיים לפי התאוששות ומטרה.

(גם הפוך אופציה, 2 במכון ו1 בבית)

• פותח/ת השרשור
בהנחה ומתאפשר לך לעשות אימונים גם בבית הייתי פשוט מחלק את זה-
2 אימוני כוח ביתיים של 30-40 דק'
אימון כוח נוסף במכון / גם כן בבית
אימון ריצה פעם - פעמיים לפי התאוששות ומטרה.

(גם הפוך אופציה, 2 במכון ו1 בבית)
האימון ריצה אחרי האימון כח ?
ובמידה ואימון כח במכון אתה ממליץ על fbw
או פלג גוף עליון יום אחד ופלג גוף תחתון יום אחר

האימון ריצה אחרי האימון כח ?
ובמידה ואימון כח במכון אתה ממליץ על fbw
או פלג גוף עליון יום אחד ופלג גוף תחתון יום אחר
תמיד אירובי אחרי כוח.
רק אגיד שלא חייבים להיתפס על תבניות, Fbw לא חייב להיות אימון אחיד לכל הגוף. יכול גם להיות אימון שרובו מוקדש לחזה למשל, עם נפח מצומצם לתרגילי גב ורגליים. ואז באימון אחר אתה עושה הפוך. ככה ששניהם fbw שמגרים את כל הגוף

העלאת מסת שריר אבל גם קצת לעבוד על היכולת של הסיבולת בריצה
כשאתה מדבר על סיבולת תנסה להגדיר מטרה, למשל שיפור תוצאה ב2/5 קילומטר.
אם אין מטרה קל לאבד את המוטיבציה לרוץ 20-30 דקות אם אתה לא ממש נהנה מזה

• פותח/ת השרשור
תמיד אירובי אחרי כוח.
רק אגיד שלא חייבים להיתפס על תבניות, Fbw לא חייב להיות אימון אחיד לכל הגוף. יכול גם להיות אימון שרובו מוקדש לחזה למשל, עם נפח מצומצם לתרגילי גב ורגליים. ואז באימון אחר אתה עושה הפוך. ככה ששניהם fbw שמגרים את כל הגוף

כשאתה מדבר על סיבולת תנסה להגדיר מטרה, למשל שיפור תוצאה ב2/5 קילומטר.
אם אין מטרה קל לאבד את המוטיבציה לרוץ 20-30 דקות אם אתה לא ממש נהנה מזה
הבנתי יש לך המלצה לתוכנית fbw טובה?
ולגבי הריצה אגדיר מטרה ואתחיל תוכנית

היי
לאחר תקופה ארוכה במילואים התחלתי ללמוד ואני ממש עמוס ומזניח את עצמי.
רציתי להתחיל לשלב 2 אימונים בשבוע שכוללים בתוכם גם ריצה.
אשמח להצעות לאימונים ובהתחשב ב2 אימונים בשבוע כל כמה זמן מומלץ לעלות משקלים?

הchat gpt המליץ יום אחד פלג גוף עליון עם ריצה בסוף של 30 דק, וביום השני פלג גוף תחתון עם ריצה 😅
אני מציע לרוץ ותוך כדי לעשות Overhead press ואז לרכוב באופניים תוך כדי incline bench press.
וברצינות: חבל להתחיל בתוכנית סופר-מאתגרת. הכי חשוב זה למצוא משהו שקל להתמיד בו. תמיד תוכל לגוון ולהוסיף בהמשך.
ממליץ בחום לבחור או ריצה או FBW. אחרי שתראה שאתה מתמיד / זה זורם - טבעי שתפתח ותגוון את זה.

• פותח/ת השרשור
אני מציע לרוץ ותוך כדי לעשות Overhead press ואז לרכוב באופניים תוך כדי incline bench press.
וברצינות: חבל להתחיל בתוכנית סופר-מאתגרת. הכי חשוב זה למצוא משהו שקל להתמיד בו. תמיד תוכל לגוון ולהוסיף בהמשך.
ממליץ בחום לבחור או ריצה או FBW. אחרי שתראה שאתה מתמיד / זה זורם - טבעי שתפתח ותגוון את זה.
הבנתי תודה
להעמיס יותר לכל שריר בfbw פעמיים בשבוע?
כי בסוף הfbw 3 פעמים בשבוע עובד יותר סטים על כל שריר בסך השבועי כללי.
אשמח להמלצה לתוכנית

הבנתי תודה
להעמיס יותר לכל שריר בfbw פעמיים בשבוע?
כי בסוף הfbw 3 פעמים בשבוע עובד יותר סטים על כל שריר בסך השבועי כללי.
אשמח להמלצה לתוכנית
יש מלא תוכניות. אני עושה StrongLifts פעמיים בשבוע שזו תוכנית דיי אינטנסיבית Stronglifts 5×5 Workout Program: Quick Start Guide | Stronglifts
היא במקור לשלוש פעמים בשבוע, אני עושה פעמיים (אין מניעה).

התחלתי עם משהו הרבה יותר מתון לפני שנה, ושיניתי פעמיים עד שהגעתי אליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית