הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמאס לי להתאמן עם משקולות מתברגות

נזק

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
אני מתאמן בבית. יש לי אחלה ספסל, הרבה פלטות ומוט אולימפי שקניתי מסל, אבל לא היה לי תקציב לכלוב נורמלי אז אני נאלץ לבנץ' וחתירה בשיפוע להשתמש עם מוטות אולימפים קצרים שאני מרכיב עליהם את הפלטות שקניתי.

דבר בלתי נסבל - מסיבי, לא נוח, הפלטות של ה5 קילו פשוט ענקיות בצורה לא הגיונית. מוציא לי את כל החשק להתאמן.

גם לחיצת כתפיים לעשות עם המוטות האלה לא נוח בעליל.

מה אתם ממליצים לי לעשות.

למה לא חדר כושר ב150 שקל?
לי יש פלטות של 5 קילו קטנות, גם ה10 קילו סבירות אז אולי תמכור ותקנה כאלה זה אמור להתקזז כמעט במחיר

דבר בלתי נסבל - מסיבי, לא נוח, הפלטות של ה5 קילו פשוט ענקיות בצורה לא הגיונית. מוציא לי את כל החשק להתאמן.
אלו הפלטות שהם בעצם בקבוקים מלאים בחתיכות בטון?
הסט הראשון שקניתי גם היה כזה עם הברגה ופלטות כאלה. בלי הנעילת אבטחה הפלטה משקשקת ולא יציבה, ולוקח שעה להבריג 30 ס"מ אורך תבריג כל פעם שרוצים להוסיף או להוריד משקל. על הפנים. כפרות הכסף, פשוט זרקתי וקניתי מוט 220 סמ , 20 קג עם חור 50ממ סטנדרטי ופלטות תואמות.

בתמונה: הדרעק הזה גם מתפוצץ ב PARTING LINE לאחר כמה טריקות.

plate.jpg

אני מתאמן בבית. יש לי אחלה ספסל, הרבה פלטות ומוט אולימפי שקניתי מסל, אבל לא היה לי תקציב לכלוב נורמלי אז אני נאלץ לבנץ' וחתירה בשיפוע להשתמש עם מוטות אולימפים קצרים שאני מרכיב עליהם את הפלטות שקניתי.

גם לחיצת כתפיים לעשות עם המוטות האלה לא נוח בעליל.

מה אתם ממליצים לי לעשות.
איזה עובי המוט של הדאמבלים שלך?

להתאמן עם משקולות מתברגות זה ממש לא נוח ומסורבל.
בזמן הקורנה התאמנתי עם משקולות מתברגות וזה מאוד פוגע בכל מה שקשור לפוגרסיב אוברלאוד...
גם הגודל שלהם מגביל במיוחד ה10 קילו , במיוחד שאתה צריך לערום 40 קילו.

אני אישית מציע לך לעבור למכון כושר.. האופציה האידיאלית.
או להשקיע בבניית מכון כושר ביתי (יותר יקר אבל משתלם לטווח הארוך)

• פותח/ת השרשור
למה לא חדר כושר ב150 שקל?
לי יש פלטות של 5 קילו קטנות, גם ה10 קילו סבירות אז אולי תמכור ותקנה כאלה זה אמור להתקזז כמעט במחיר
זה הברגה עוד יותר גרוע, לוקח הרבה זמן להחליף פלטות עם הסוגר פרפר.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אלו הפלטות שהם בעצם בקבוקים מלאים בחתיכות בטון?
הסט הראשון שקניתי גם היה כזה עם הברגה ופלטות כאלה. בלי הנעילת אבטחה הפלטה משקשקת ולא יציבה, ולוקח שעה להבריג 30 ס"מ אורך תבריג כל פעם שרוצים להוסיף או להוריד משקל. על הפנים. כפרות הכסף, פשוט זרקתי וקניתי מוט 220 סמ , 20 קג עם חור 50ממ סטנדרטי ופלטות תואמות.

בתמונה: הדרעק הזה גם מתפוצץ ב PARTING LINE לאחר כמה טריקות.

צפה בקובץ המצורף 100335
על שלי אתה יכול להרכיב את אותם פלטות אולימפיות של המוט אולימפי. חושב שקוראים לזה מוטות קצרים.

איזה עובי המוט של הדאמבלים שלך?
מתאים ל50ממ

להתאמן עם משקולות מתברגות זה ממש לא נוח ומסורבל.
בזמן הקורנה התאמנתי עם משקולות מתברגות וזה מאוד פוגע בכל מה שקשור לפוגרסיב אוברלאוד...
גם הגודל שלהם מגביל במיוחד ה10 קילו , במיוחד שאתה צריך לערום 40 קילו.

אני אישית מציע לך לעבור למכון כושר.. האופציה האידיאלית.
או להשקיע בבניית מכון כושר ביתי (יותר יקר אבל משתלם לטווח הארוך)
יש לי ספסל, מוט אולימפי ומלא פלטות אולימפיות, מה עוד צריך כלוב משקולות?

נערך לאחרונה:
אני אישית את הדמבלים והצלחות הקטנות קניתי מדקטלון.
הצלחות ברזל שלהם בגודל נורמלי.
סוגרים אפשר להביא קליפסים, יש בעליאקספרס לכל גודל וזה שניה לסגור/לפתוח.

• פותח/ת השרשור
אני אישית את הדמבלים והצלחות הקטנות קניתי מדקטלון.
הצלחות ברזל שלהם בגודל נורמלי.
סוגרים אפשר להביא קליפסים, יש בעליאקספרס לכל גודל וזה שניה לסגור/לפתוח.
יש לי פלטות אולימפיות קניתי מסל, אני מרכיב אותם על המוטות הקצרים האלה עם סוגר נועל כמו של מוט אולימפי, הבעיה שהפלטות כל כך גדולות וגם המוט עצמו יחסית גדול.

יש לי פלטות אולימפיות קניתי מסל, אני מרכיב אותם על המוטות הקצרים האלה עם סוגר נועל כמו של מוט אולימפי, הבעיה שהפלטות כל כך גדולות וגם המוט עצמו יחסית גדול.
אולי תמכור אותן ותקנה חדשות קטנות יותר אמור לצאת אותו מחיר

נשמע נורא.
או שתקנה מוטות קטנים וצלחות מתאימות.
או משקולות מתכווננות כאלה, למרות שאני פחות אוהב.

לדעתי אין כמו חדר כושר. אני רואה אחרים מתאמנים, לומד מהם גם, מחליף ידע. לבד נשארתי במקום הרבה זמן וגם יש שרירים שקשה לטרגט בבית

• פותח/ת השרשור
נשמע נורא.
או שתקנה מוטות קטנים וצלחות מתאימות.
או משקולות מתכווננות כאלה, למרות שאני פחות אוהב.
זה המוט שיש לי עליו אני שם את הפלטות

קבצים מצורפים

• 20a24406d122334521eb91d582f2b85e_1080x.jpg
    20a24406d122334521eb91d582f2b85e_1080x.jpg
    KB 40.5 · צפיות: 26
  • פותח/ת השרשור
נו יש לי כזה ואני שם עליו חמישיות קטנות. המקסימום שאפשר להגיע זה 32 קילו שזה מספיק לרוב התרגילים.
פשוט תעשה טרייד על הכל תצא באותו כסף
יכול 42 אבל הפלטה ענקית, 5 קילו הקוטר 23סמ, מה הקוטר שלך?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית