הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אישה עם 210 ק"ג סקוואט

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
המוח כמעט התפוצץ, חיה מייזלס בחורה חרדיה בת 23 ביצעה:
210 ק"ג סקוואט
95 ק"ג בנץ'
205 ק"ג דדליפט

טוטאל 510 ק"ג
שיא ישראל של כל הזמנים בכל האיגודים והקטגוריות.
השיא סקוואט לפניה היה 172.5 ק"ג, פשוט הזיה.
היא גם מיד נבדקה אחרי הביצועים הנ"ל בשונה מהמתחרות שלה באיגודים האחרים.

קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/DELh26NNTqO/?igsh=eGVwdzl1NHQ1M3Rx

מטורף. הסקוואט בעיקר. ממה שראיתי, בנות יכולות לתת משקל יפה בדדליפט אבל בסקוואט משום מה הן מתקשות יותר..אבל אני באמת לא בחנתי את זה לעומק.
אגב יש טרנד של "הדתה" בפאוורליפטינג? 🤣
כל השיאים נקבעים על ידי חרדים או שזאת תחרות ספצפית שהגיעו אליה יותר דתיים?

מטורף. הסקוואט בעיקר. ממה שראיתי, בנות יכולות לתת משקל יפה בדדליפט אבל בסקוואט משום מה הן מתקשות יותר..אבל אני באמת לא בחנתי את זה לעומק.
אגב יש טרנד של "הדתה" בפאוורליפטינג? 🤣
כל השיאים נקבעים על ידי חרדים או שזאת תחרות ספצפית שהגיעו אליה יותר דתיים?
החילונים התחילו להבין שכיפה מוסיפה לטואטל, אם תשים לב בסרטון של תור עושה 501 דדליפט הוא עם כובע כדי שלא יראו את הכיפה...
ולעניין אני חושב שזאת תחרות שארגנו אלחנן ואליהו אז טבעי (הבנתם? כי הם בלי סטרואידים וק"ל) שיהיו שם יחס גבוה של חרדים

• פותח/ת השרשור
החילונים התחילו להבין שכיפה מוסיפה לטואטל, אם תשים לב בסרטון של תור עושה 501 דדליפט הוא עם כובע כדי שלא יראו את הכיפה...
תור חפר לי לפני הדדליפט שלו, איך לשים כיפה וכל זה. התפילין היה הרבה יותר מורכב😂
ולעניין אני חושב שזאת תחרות שארגנו אלחנן ואליהו אז טבעי (הבנתם? כי הם בלי סטרואידים וק"ל) שיהיו שם יחס גבוה של חרדים
אני חושב שגם ירושלים בכללי יותר חרדי/דתי, זה משך קהל דומה. אפילו מתחרים שהגיעו מצפת, שמעו על התחרות דרך משפחה וחברים בירושלים.
אבל שמחתי לראות שהיו לא מעט שאינם דתיים שם, הייתי רוצה לראות יותר מתחרים מגוונים באמת, וזה זז לכיוון הזה ברוך השם.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הבאסה, שרוב אליפויות העולם יוצאים בשבת, זה נורא מגביל ומקשה.
אלוהים נתן אגוזים למי שאין שיניים.
אז שימו כיפה לעוד משקל, אבל יהיה קשה למצוא אליפות עולם😂

אפילו התחרות העולם האחרון ששקלנו ללכת אליו, היה בסוכות, בסוף טיסות התבטלו, אבל מעבר למציאת דירה שאפשר להכשיר את המטבח ולבשל בה, אוכל כשר, וכלים והכל, נדרשנו לחפש סוכה, חחחח... תדמיינו את העבודה שזה דורש במקום לטוס למלון ברגוע ורק להתייצב לתחרות.

תועלת ומחיר הכיפה😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית