הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת רופא

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברה
האם לדעתכם רופא פריון ורופא אנדוקרנילוג
יודעים ומתמצאים באותו הנושא
לדוגמא הורמונים?
האם לרופא פריון ״יותר חשוב״ שתפקוד האשכים יהיה עצמאי?
בעוד שאנדוקרנילוג ״מחפש״ שההורמונים יהיו מאוזנים?

לפי דעתי אין זה כללי וכל רופא ומקרה לגופו
אולם סביר להניח כי רופא פיריון יהיה עם ידע יותר טוב בתחום של איך לגרום לך שתוכל להביא ילדים וההרגשה הכללית זה פחות קריטי עבורו
בעוד שאנדרינוקולוג מתעסק עם איזונים של הורמונים ולאו דווקא יהיה לו התמחות וידע ברמת ספץ בתפקוד אשכים
אולם, עם כל זאת, ישנם אורולוגים/רופאי פיריון/אנדרינוקולוגים לא טובים ויש טובים ויש כאלה מצוינים ולפעמים תוכל אף למצוא רופא כללי שיש לו ידע והבנה יותר טובה מהם על אף תחום ההתמחות, בסופו של דבר זה בנאדם ומה שיצא לו להתעסק להעמיק ולהתנסות במסגרת עבודתו לרוב יהיה מה שהוא יהיה בו טוב
כמו כן, לעתים יש רופאים פרטיים שיש עליהם המלצות מפציינטים שונים שעברו דרכם, אבל שלא תטעה, פה ושם ברפואה הציבורית יש גם רופאים שהם טובים מאוד ויש גם שפחות.
הייתי מחפש המלצה לרופא ספציפי לבעיה שלך כדי למנוע נפילה בין הכיסאות למרות שלפעמים, כן, כן, לפעמים המזל ממתין לנועזים, זוהי דעתי בנושא, יצאתי פה דיפלומט ולא עם דעה מוצקת אך זה מה יש

@CycleTelephohe
עברתי כבר כמה וכמה רופאים
אז מה זה עוד אחד?!
אולי דווקא ממנו תגיע הישועה
לפי דעתי רופא טוב,זה רופא שידע לקרוא טוב את בדיקות הדם,ולהצביע איפה הבעיה.
לפעמים לעבור על הבדיקות דם ולהצביע איפה הבעיה זה יהירות, לפעמים מה שצריך זה עוד קצת זהירות ועל סמך הבדיקות דם והמחשבה הראשונית מה הבעיה לעשות בדיקה נוספת יותר ספציפית כדי לוודא שאכן זה הבעיה כי לתת טיפול לבעיה מסוימת שבכלל יש בעיה אחרת זה בעייתי.. וכן, זה גם קורה..
צריך גם להבין שרופא הוא בסהכ בנאדם ולהתפלל שהוא יהיה חד ויעלה על התאקל כמו שצריך
הרבה פעמים רופא יכול להיות ספץ במקרה אחד ובמקרה אחר להיות בור פשוט כי לא שפר עליו מזלו, אז לא צריך למהר לפסול רופאים, צריך גם מזל בתחום הזה

• פותח/ת השרשור
אהלן
יש לי כמה תהיות/שאלות
•האם אדם רגיל שהטסט שלו תקין,לא יכול לעשות ״סייקל״ רק של hcg(הרי זה מעודד יצור טסט) ואותו אדם גם ככה בנורמה,אז הוא יהיה מעל הנורמה?

•האם יש סיכוי כזה שאקבל טסט חיצוני,בתוספת hcg/קלומפין?
האם זוהי לא סתירה? הטסט החיצוני ״מכבה״ את הציר,ואז הhcg ״מעורר״ את הציר??
לא הבנתי את זה

1. יכול, אבל זה ידכא את הציר בדיוק כמו סייקל רגיל ואחרי זמן מה רצפטורים של LH יירדו , HCG יפסיק לעבוד באותו חוזק וטסט יצנח.
2. טסט מדכא את הציר, יש פחות ייצור של LH ואז אשכים עם הזמן יעברו אטרופיה, כי אין בהם צורך לגוף הרי תמיד יש טסט זמין. HCG מחקה פעילות של LH ומעודד תאים באשכים להמשיך לעבוד. HCG גם מדכא את הציר, אבל משאיר ביצים טריות. ראיתי איזשהו רופא אמריקאי מפורסם שפרסם את הפרוטוקול שלו , נראה לי קראו לו סקאלי (לא בטוח). שהוא מתחיל בהמון HCG ל3 שבועות (נראה לי זה היה 1000 כל יום) ולאחר מכן מעמיס עם קלומיפן כדאי לגרום להיפופיזה להתחיל לעבוד.

1. יכול, אבל זה ידכא את הציר בדיוק כמו סייקל רגיל ואחרי זמן מה רצפטורים של LH יירדו , HCG יפסיק לעבוד באותו חוזק וטסט יצנח.
2. טסט מדכא את הציר, יש פחות ייצור של LH ואז אשכים עם הזמן יעברו אטרופיה, כי אין בהם צורך לגוף הרי תמיד יש טסט זמין. HCG מחקה פעילות של LH ומעודד תאים באשכים להמשיך לעבוד. HCG גם מדכא את הציר, אבל משאיר ביצים טריות. ראיתי איזשהו רופא אמריקאי מפורסם שפרסם את הפרוטוקול שלו , נראה לי קראו לו סקאלי (לא בטוח). שהוא מתחיל בהמון HCG ל3 שבועות (נראה לי זה היה 1000 כל יום) ולאחר מכן מעמיס עם קלומיפן כדאי לגרום להיפופיזה להתחיל לעבוד.
שמעתי עליו גם יש לו פרוטוקול שנקרא powerpct בעיקר לאנשים שעברו סייקלים כבדים במשך כמה שנים אני לא מבין איך לא מכירים בפורום מת לנסות אבל לא בטוח אם הכמויות שלו לא מוגזמות מידי

ראיתי בפורום בחו"ל פרוטוקול של סייקל טסט בשילוב על כל הסייקל HCG .
לא יודע כמה זה אמין ומה אמינות הכותב .
@BeN35 לך זה בטוח לא מתאים כי אתה הולך על טיפול TRT לכל החיים, וכל החיים טסט וHCG ביחד אתה תגלה לרפואה מחלות חדשות .

בלי סימוכים בלי מחקרים רק חשד שלי לפי 1 + 1 שאני עשיתי - חושד שHCG לשנים יכול להביא לגידול בראש.

• פותח/ת השרשור
במקרה הכי גרוע תגיע למצב של סירוס כימי ואז כבר תוכל לקחת trt בלב שקט
ואוו מטורף
קראתי עכשיו נשמע לא נעים באליל
ראיתי בפורום בחו"ל פרוטוקול של סייקל טסט בשילוב על כל הסייקל HCG .
לא יודע כמה זה אמין ומה אמינות הכותב .
@BeN35 לך זה בטוח לא מתאים כי אתה הולך על טיפול TRT לכל החיים, וכל החיים טסט וHCG ביחד אתה תגלה לרפואה מחלות חדשות .

בלי סימוכים בלי מחקרים רק חשד שלי לפי 1 + 1 שאני עשיתי - חושד שHCG לשנים יכול להביא לגידול בראש.
יש לך את הכתבה?
זה הגיוני מאוד! את משבית בלוטה בראש למה היא תהפוך ~רק סרטני

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים
עדכון:
הייתי אצל אנדולוג
הוא אבחן שהבעיה היא בהורמונים שקשורים לבלוטה. LH
קיבלתי לוטרזול ל10 ימים (2 כדורים ביום)
ולעשות שוב בדיקות.
אם לא יהיה שינוי,הוא אמר שנעבור לפריגניל.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאמר.
גם אני שאלתי,עוד אמרתי שאני יודע שזה חוסם ״ומרסק״ אסטרדיול
האם עוד מישו נתקל בתופעה??
לא סופרפארם ולא בית מרקחת כללית
לא מוכנים לקבל את המרשם
לא מוכרים תרופה של אישה,לגבר?

כן כי זה off-label , בשביל זה אתה צריך שרופא ימלא לך טופס 29-ג (שימוש תרופה לא למה היא נרשמה). זה אם אתה רוצה לקבל על זה סבסוד מהקופה שלך. באופן פרטי עקרונית רוב בתי פרקחת פרטיים - סופרפארם, B, והקטניפ ימכרו לך את התרופה, תסביר להם מה מי מו
או שתבקש מרופא שלך שירשום על מרשם שהוא יודע שזה לגבר וכו' וכו' ואז יקבלו בטוח בפרטי

• פותח/ת השרשור
סופר פארם,שורטבשניץ,וכללית ליד הבית
לא קיבלו.
ביקשו טופס חתום מהרופא+המרשם

• פותח/ת השרשור
@elchonon
הסברתי לאנדולוג ה-כ-ל
תחושות שלי,הרגשות וכו וכו
המליץ על זה,אני הולך איתו,קראתי קצת שזה כן עוזר(אבל המינון שהביא לי חריג 5 מג ביום)

השאלה שלי כזאת:
ידוע שבעקיפין זה יעלה את הטסט
האם זה גם יעזור עם הדיאטה? הרי התרופה גם מונעת ארומטציה?!

@elchonon
הסברתי לאנדולוג ה-כ-ל
תחושות שלי,הרגשות וכו וכו
המליץ על זה,אני הולך איתו,קראתי קצת שזה כן עוזר(אבל המינון שהביא לי חריג 5 מג ביום)

השאלה שלי כזאת:
ידוע שבעקיפין זה יעלה את הטסט
האם זה גם יעזור עם הדיאטה? הרי התרופה גם מונעת ארומטציה?!
לצערי, אני לא יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית