עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפעמים לעבור על הבדיקות דם ולהצביע איפה הבעיה זה יהירות, לפעמים מה שצריך זה עוד קצת זהירות ועל סמך הבדיקות דם והמחשבה הראשונית מה הבעיה לעשות בדיקה נוספת יותר ספציפית כדי לוודא שאכן זה הבעיה כי לתת טיפול לבעיה מסוימת שבכלל יש בעיה אחרת זה בעייתי.. וכן, זה גם קורה..@CycleTelephohe
עברתי כבר כמה וכמה רופאים
אז מה זה עוד אחד?!
אולי דווקא ממנו תגיע הישועה
לפי דעתי רופא טוב,זה רופא שידע לקרוא טוב את בדיקות הדם,ולהצביע איפה הבעיה.
שמעתי עליו גם יש לו פרוטוקול שנקרא powerpct בעיקר לאנשים שעברו סייקלים כבדים במשך כמה שנים אני לא מבין איך לא מכירים בפורום מת לנסות אבל לא בטוח אם הכמויות שלו לא מוגזמות מידי1. יכול, אבל זה ידכא את הציר בדיוק כמו סייקל רגיל ואחרי זמן מה רצפטורים של LH יירדו , HCG יפסיק לעבוד באותו חוזק וטסט יצנח.
2. טסט מדכא את הציר, יש פחות ייצור של LH ואז אשכים עם הזמן יעברו אטרופיה, כי אין בהם צורך לגוף הרי תמיד יש טסט זמין. HCG מחקה פעילות של LH ומעודד תאים באשכים להמשיך לעבוד. HCG גם מדכא את הציר, אבל משאיר ביצים טריות. ראיתי איזשהו רופא אמריקאי מפורסם שפרסם את הפרוטוקול שלו , נראה לי קראו לו סקאלי (לא בטוח). שהוא מתחיל בהמון HCG ל3 שבועות (נראה לי זה היה 1000 כל יום) ולאחר מכן מעמיס עם קלומיפן כדאי לגרום להיפופיזה להתחיל לעבוד.
ואוו מטורףבמקרה הכי גרוע תגיע למצב של סירוס כימי ואז כבר תוכל לקחת trt בלב שקט
יש לך את הכתבה?ראיתי בפורום בחו"ל פרוטוקול של סייקל טסט בשילוב על כל הסייקל HCG .
לא יודע כמה זה אמין ומה אמינות הכותב .
@BeN35 לך זה בטוח לא מתאים כי אתה הולך על טיפול TRT לכל החיים, וכל החיים טסט וHCG ביחד אתה תגלה לרפואה מחלות חדשות .
בלי סימוכים בלי מחקרים רק חשד שלי לפי 1 + 1 שאני עשיתי - חושד שHCG לשנים יכול להביא לגידול בראש.
קשוח , אבל לטרוזול עוזר בכלל לעלות LH?ל10 ימים (2 כדורים ביום)
אישתי לקחה את זה לביוץ.האם עוד מישו נתקל בתופעה??
לצערי, אני לא יודע.@elchonon
הסברתי לאנדולוג ה-כ-ל
תחושות שלי,הרגשות וכו וכו
המליץ על זה,אני הולך איתו,קראתי קצת שזה כן עוזר(אבל המינון שהביא לי חריג 5 מג ביום)
השאלה שלי כזאת:
ידוע שבעקיפין זה יעלה את הטסט
האם זה גם יעזור עם הדיאטה? הרי התרופה גם מונעת ארומטציה?!