הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קפאין לפני או בעת אימון?

• פותח/ת השרשור Anna
  • פורסם בתאריך

Anna

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
מכירה כמה אנשים ששותים מים עם קפאין בזמן האימון. ניסיתי פעם אחת וכל מה שזה עשה לי זה נדודי שינה 😃

אם אני שותה קפה\תה לפני אימון אני לא מרגישה הבדל באימון, אבל המים שאני מדברת עליהם (לא יודעת אם קיים בארץ) זה כמו שתי כוסות קפה בבקבוק של 500 מ"ל וזה יותר ממה שבטח יש אצלי בכוס קפה\תה רגיל.

האם זה מומלץ? מה זה אמור לתת לי?

וסתם שאלה לא קשורה - האם יש עוד בנות בפורום או שאני היחידה?😳

בקפה ושאר הדברים יש כמות קטנה מידיי שלא משפיעה עליי. אם אני קצת עייף אני לוקח כחצי שעה לפני אימון מינימום כדור 1 של 200 מ"ג קפאין (כ-3 כפיות קפה רגילות), לפעמים 2.
לא יודע בדיוק על איזה משקה את מדברת אבל בהנחה שלא התרגלת לקפאין זה יתן לך בעיקר ריכוז ומרץ.
בכל מקרה כדורים זה כנראה הכי נוח, זול ויעיל

הממ..
יש עוד מישהי, אבל היא לא כותבת הרבה.
אז אפשר להגיד שאת לבד במערכה.

בנוגע לקפאין, זה אמור לתת לך תחושת מרץ מוגברת, ויש גם מחקרים שאומרים שזה עוזר בירידה במשקל, קמעה. (ביחד עם אירובי על תפריט במאזן שלילי כמובן)

אני לא חושב שיש בזה משהו רע.. תנסי לקחת חצי שעה לפני האימון כדורי קפאין לפי המינון המומלץ. (תלוי כמה מ"ג יש בכדור)
ומשם והלאה האימון של בטוח ירגיש יותר קל.

יש עוד בנות בפורום (אחת מהן גם בצוות הנהלה, מנהלת פורום קרוספיט), היה לנו בעבר פורום פיטנס נשים הן הסתובבו שם אבל החלטנו לאחד את הפורום עם פורום פיתוח גוף והן דיי נעלמו מאז (היה לנו גם כמה מתחרות פיטנס בארץ ובעולם כאן).
בכל מקרה, יש המון נשים שהן קוראות סמויות, או שהן מתביישות לפתוח נושא בתקווה שלא יעלו איפה הן מתעמלות או משהו בסיגנון, או שאין להן פשוט שאלות והן מעדיפות לקרוא מהצד ולא "להפריע" למהלכו התקין של האתר (או שהן פשוט מפחדות לפתוח נושא כי "יצחקו" עליהן או משהו בסיגנון, שאני לא מבין למה כי עדו לא צחקנו על אף אחת).

בקשר לקפאין, מים עם קפאין בד"כ יהיו עם מינון דיי נמוך, ועדיף לקחת טבליות קפאין עד 5-6 שעות לפני השינה, כל טבלייה מכילה 200 מ"ג קפאין והמטרה העיקרית תהיה לעורר אותך באימון ולתת עוד מרץ בהנחה שחסר. אם לא נדרש איזשהו "פוש" באימון אין טעם לקחת כי אין לכך שום משמעות בלקיחה של קפאין לבדו.
נדנודי השינה תלויים בחברה של הקפאין, מניסיון אישי PROLAB לדוגמה עושים לי בעיות שינה לעומת 4EVERFIT שהם סבבה לגמרי, מה גם שבשימוש ראשוני עד שהגוף יתרגל לכמויות הקפאין (במיוחד אם את לא שותה קפה בצורה כרונית) רק לאחר כמה שבועות, עד אז נדרש לסבול מעט או לעשות ON/OFF (לקחת רק בימי אימון לדוגמה כדי לא לאבד את אפקט המרץ).

• פותח/ת השרשור
המים שאני מדברת עליהם הם http://www.waterjoe.com/product.php

אני חושבת שהיה לי הבקבוק הקטן - כלומר 60 מ"ג - ושתיתי בעת האימון בסביבות שבע-שמונה בערב...אח"כ שכחתי מזה וגם שתיתי תה עם ארוחת הערב אחרי האימון. לא פלא שלא ישנתי בלילה LOL

אני לא שותה הרבה קפאין אז גם 60 מ"ג ישפיע.

גם אם אני אספר לכם איפה אני מתאמנת אין סיכוי שתפגשו אותי במכון (סוף העולם שמאלה...) ומההרגשה הכללית שלי פה ביומיים וחצי שאני בפורום אני לא חושבת שצוחקים פה על אף אחד...נחמד פה.

שמח לשמוע שזה הרושם שנוצר 😃.
למרות שגם אני בעצמי יחסית חדש, אני מברך אותך על הצטרפותך לקהילה ובתקווה ימשיך להיות נעים פה לך ולכולם.

סתם שטויות... פשוט תקחי כדור קפאין משהו כמו 40 דקות לפני אימון וזה אמור לתת לך מרץ...
תשתדלי לא לקחת את הקפאין 4-6 שעות לפני שינה כי את תתפסי על הקירות

אני חושבת שהיה לי הבקבוק הקטן - כלומר 60 מ"ג - ושתיתי בעת האימון בסביבות שבע-שמונה בערב...אח"כ שכחתי מזה וגם שתיתי תה עם ארוחת הערב אחרי האימון. לא פלא שלא ישנתי בלילה LOL

גם אם אני אספר לכם איפה אני מתאמנת אין סיכוי שתפגשו אותי במכון (סוף העולם שמאלה...) ומההרגשה הכללית שלי פה ביומיים וחצי שאני בפורום אני לא חושבת שצוחקים פה על אף אחד...נחמד פה.
אינדיאנה יהיה רחוק לרוב חברי הפורום, לא ממש ממני 😃
איך מצאת את האתר, דרך הקומונה?
ולפעמים אנחנו (אני בעיקר) דיי אוהב להתעלל באנשים, אבל רק אלו שלא קוראים, מדברים כמו בני 10 מהשכונה עם כובע קרוקר שיושבים על הברזלים ורוצים שיאכילו אותם בכפית.

כי סאבזירו לא פה, הטרול לומד למבחנים והשלד חלש ללא סאבזירו
ככה שהצניות ירדה וחבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית