הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משפרי ביצועים

אני יודע שקריאטין נחשב משפר ביצועים אבל צריך לצרוך אותו לאורך זמן כדי שהוא ישפיע,
לאחרונה מייק ביקוב פרסם בסטורי שלו מחקרים שמראים שההבדל שקריאטין עושה לא כזה משמעותי אז אני תוהה אם זה באמת שווה את ההשקעה.

יש אנשים שאוהבים בטא אלנין בגלל העקצוצים\גירודים בעור אבל אני אף פעם לא הבנתי למה מתלהבים מזה 😂

ההבדל שקריאטין עושה לא כזה משמעותי אז אני תוהה אם זה באמת שווה את ההשקעה
לדעתי אף משפר טבעי לא שווה את ההשקעה, מבחינת מראה אף אחד מהם לא יתן לך הבדל שאתה יכול לראות אותו, ומבחינת כוח זה יוסיף לך אולי 2.5-5 קילו לסקוואט/בנץ/דדליפט כל הקריירה. עדיף להשקיע בהתאוששות טובה יותר, תזונה, אימונים, מאמן וכו.

אבל אמרו לי הרוב פה מה שקשור לסטרואידים וכדומה לא להתקרב
לא המלצתי לך להשתמש בסטרואידים. אמרתי לך שאין חומרים משפרי ביצועים טבעיים שעושים שינוי אמיתי. סטרואידים יביאו לך המון שינוי, אבל יש לזה מחירים כבדים. אם להתקרב או לא תחליט אתה, אבל אני בטח שלא המלצתי לך על זה.

אני השתמשתי תקופה הקפאין של Mt והוא פשוט פיצץ לי את האמון באנרגיה גם שבאתי גמור ועייף קיצון , הבעיה עם זה זה במינון הגבוה של הכדור שמכיל בערך 250 מג קפאין אז אתה אמור לוותר על צריכה יתרה של קפה במהלך היום כדי להירדם

מאז עברתי לקריאטין והאמת אני לא שם לב יותר מדי ,אבל ממשיך לצרוך אותו כי הוכח אמפירית שיש לו הרבה סגולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית