הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מינון גבוה של קפאין משפר ביצועים-מהאתר של וינגייט

אין חדש תחת השמש.. 🙄 עצוב שוינגייט מעלים כזה מאמר באמצע 2010 עם כותרת שגורמת לחשוב כאילו זה חדש ומהפכני ("מחקר חדש: מינון גבוה של קפאין משפר יכולות גופניות!"), ההשפעות של קפאין על סבולת ידועות ממזמן

• פותח/ת השרשור
מה שעצוב זה שווינגייט מפגרים ב-5 שנים אחרי כל העולם בכל מה שקשור בחדרי-כושר..

אולי עוד כמה שנים הם יעשו כנס כזה "starting strength-תכנית מהפכנית לפיתוח כח אצל מתאמנים חדשים"

בתור אחד שעשה קורס בוינגייט גם אני נדהמתי לגלות כמה הם לא מעודכנים. עשיתי את הקורס לפני שנתיים ואני זוכר שהמדריכה אז אמרה שמחקר חדש קובע שתרגיל אחד לשריר באימון מספיק בשביל לשמר את מסת השריר. מעניין עוד כמה שנים הם יגלו שמחקר "חדש" קובע שתרגיל אחד לשריר באימון (כמו למשל SS, HST, ו 5*5) יכול לגרום אפילו להיפרטרופיה, ושלא חייבים לתת תוכניות אימון מפוצלות, לא צריך "לבלבל את השריר", ולא צריך לתקוף אותו מכל הזויות.
לא שאני מזלזל בוינגייט, אני משתמש בהרבה מהידע שהקורס נתן לי. אבל לא יזיק להתעדכן קצת.

הSS והליניארית הם תוכניות שלפי דעתי אמורות לחזק אותך מבחינת כוח מבחינת מטרה.

אם המטרה היא תוספת שריר אז בטח יש תוכניות נוספות קלות יותר שעושות את העבודה בצורה יותר קלה

הSS והליניארית הם תוכניות שלפי דעתי אמורות לחזק אותך מבחינת כוח מבחינת מטרה.

אם המטרה היא תוספת שריר אז בטח יש תוכניות נוספות קלות יותר שעושות את העבודה בצורה יותר קלה
כמו למשל?
נ.ב
אחלה תמונות

בתור אחד שעשה קורס בוינגייט גם אני נדהמתי לגלות כמה הם לא מעודכנים. עשיתי את הקורס לפני שנתיים ואני זוכר שהמדריכה אז אמרה שמחקר חדש קובע שתרגיל אחד לשריר באימון מספיק בשביל לשמר את מסת השריר. מעניין עוד כמה שנים הם יגלו שמחקר "חדש" קובע שתרגיל אחד לשריר באימון (כמו למשל SS, HST, ו 5*5) יכול לגרום אפילו להיפרטרופיה, ושלא חייבים לתת תוכניות אימון מפוצלות, לא צריך "לבלבל את השריר", ולא צריך לתקוף אותו מכל הזויות.
לא שאני מזלזל בוינגייט, אני משתמש בהרבה מהידע שהקורס נתן לי. אבל לא יזיק להתעדכן קצת.

זה אפילו לא נקרא להתעדכן.

המידע הזה היה קיים עוד לפני שחשבו להקים את וינגייט.
באמצע, השיטות אימון הטובות הלכו לאיבוד לטובת הכסף ושיגעון הגדלות של העסק של פיתוח הגוף וה"בריאות". במצב כזה כל מה שאפשר לעשות זה להסתכל על המרצה ולעשות את התנועה הזו :🙁 ולקוות שרמת התודעה שלו תתפתח מתישהו והוא יוכל להתחיל ללמוד בעצמו ולא לקבל מידע לעוס ומעובד בהתאם לצרכים של מי שקבע את הנורמה הזו.
זה מתחיל עוד מהילדות שבבתי הספר אתה לומד דברים שלא תעשה בהם שימוש כלשהוא בהמשך החיים וכשאתה שואל למה אתה מקבל תשובה של "ככה אמרו" ואז אתה יוצר רובוטים בלי יכולת חשיבה עצמית ותודעה סבירה. היום מצאו פיתרון לילדים ששואלים למה - רטלין 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית