הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לחיטוב

• פותח/ת השרשור 15ori
  • פורסם בתאריך

15ori

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אני מתאמן יחסית חדש התחלתי מסה ורואה תוצאות יפות
עכשיו אני רוצה להתחיל חיטוב מטרה 9-10 אחוז שומן להבליט את הקוביות כמה שיותר ולהוציא וירידים כרגע על 13-14 אחוז שומן
השאלה שלי
לדוגמה התפריט שלי 2000 קלוריות איך אני יודע כמה פחמימה להכניס ושומן לתפריט ראיתי אנשים שאומרים בשביל להגיע לאחוז שומן כזה צריך מינימום פחמימה ושומן
או שירידה של אחוז שומן עובד לפי הכמות קלוריות
והאם היה הבדל אם אכניס 80 פחמימה ביום או 150
ולגבי השומן אותו דבר היה הבדל בין 30 ל50

נערך לאחרונה:
היי,
חלבון: 2 גרם על כל ק"ג משקל גוף
שומן: 50 גרם שומן ליום, לפחות
פחמימה: טכנית, אין חובה לאכול פחמימות, אך במידה ולא עושים את זה כמו שצריך, לדיאטות דלות מאוד בפחמימה/קטוגנית יש פוטנציאל גדול יותר לגרום לחסרים תזונתיים ולדפוס תזונה בריא פחות. אז העצה שלי היא לצרוך לפחות 100 גרם פחמימה ליום

את הקלוריות שנותרו לך אתה יכול לפזר לפי העדפתך האישית. וכמובן שאתה לא חייב לדייק על הגרם, אבל כן להיות סביב המספרים שציינתי

• פותח/ת השרשור
לגבי להגיע לאחוז שומן יחסית נמוך 8-10
האם הכמות הפחמימה רלוונטית או שרק גירעון הקלורי קובע את זה? אני מאוד פעיל וקשה לי להיות על 100 פחמימה נגיד ואהיה על 150-170 אז ארד פחות באחוז שומן?
אבל עדין בגירעון קלורי

תבצע אימוני כוח, תאכל מספיק חלבון ואל תהיה בגירעון קלורי גדול מדי (תכוון לירידה של 0.5-1% ממשקל הגוף בשבוע) - אלה שלושת הדברים הכי חשובים לחיטוב יעיל

כל עוד שאר המשתנים זהים, זה לא באמת משנה אם תאכל 100 גרם פחמימה או 170 גרם פחמימה. זה נטו לפי העדפה אישית שלך.
גם שיב לב שבהודעה הקודמת שלי אני רשמתי לפחות 100 גרם פחמימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית