הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

על תזונה ואימונים

Rebecca26

משתמש מתחיל
19
2
נק' מוניטין:
8
19
2
היי אני חדשה פה באתר 😃 אז ככה אני מתאמנת מתחילה, חלום שלי להיות עם גוף שרירי וקוביות .הבעיה שאני מפחדת אני אתאמן ולא אראה תוצאות.:// לקחתי מאמן כושר ,אבל לגבי תזונה זה הכי מרגיז אני ממש לא יודעת מה לאכול ,כמה לאכול ,ובינינו לא כולם הולכים לתזונאי ..אני בת 27 עוד מעט אני שוקלת 50 1.60 אמר לי שאני צריכה 80 גרם חלבון אשמח לעזרה מכן זה יעזור לי (אני עושה פעמיים בשבוע אימונים ,יש לי נידודי שינה, משתדלת לא לאכול שטויות) הנה דוגמא למה שאני אוכלת (רוב הזמן בעבודה )
בוקר: יוגורט פרו ,פרי ,חטיף שיבולת שועל ,קוטג ,מלפפון עגבניה ,טונה ,גבינה צהובה
צהריים :פסטה עם רוטב עגבניות/אורז קציצות/ קוסקוס
ביניים:כריך בוטנים +פרי
וזהו וכמובן הרבה מים חח

סבלנות זה שם המשחק.
לקחת מאמן, את מקפידה לאכול 80 גרם חלבון ביום, הארוחות שלך נשמעות מגוונות ובריאות מספיק, תני לתהליך זמן.
אין מ להילחץ ולהיכנס למירוץ, כושר ובריאות הם דברים שלוקחים זמן, הם צריכים להיכנס לשיגרה שלך כאורח חיים כדי לראות תוצאות בהמשך.
אם תרצי לקרוא וללמוד על התהליך, תעשי את זה לאט לאט ולא ממקום לחוץ. האנשים עם המוטיבציה הגבוה להגיע הכי רחוק כאן ועכשיו, הם אלו שפורשים ראשונים.
יש המון שאפשר לקרוא וללמוד שיכול לעזור לך בתהליך, אבל החבר הכי טוב שלך להתקדמות בתחום הוא הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית