הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טריבנאפין ואימונים וקריאטין

manotaur

משתמש מתחיל
93
7
נק' מוניטין:
7
93
7
היי!

התחלתי לקחת טריבנאפין לא מזמן(כדורים לפטריות בציפורניים ברגליים)

בזמן האחרון אני על 3400 קלוריות ואני מרגיש שנתקעתי במשקל ובביצועים.
זה מוזר לי כי אני שוקל 85, 1.83 ואורח יום די יושבני
בערך ממוצע צעדים של 8 אלף ביום

אז אני לא יודע אם משהו בספיגה של האוכל שלי נפגע

רציתי לדעת:
1. האם התרופה משפיעה על הביצועים במכון וסינתזת החלבון?

2. האם אפשר לקחת קריאטין ביחד עם התרופה?

בזמן האחרון אני על 3400 קלוריות ואני מרגיש שנתקעתי במשקל ובביצועים.
זה מוזר לי כי אני שוקל 85, 1.83 ואורח יום די יושבני
בערך ממוצע צעדים של 8 אלף ביום
איך אתה עוקב אחר הצריכה הקלורית?

כל כמה זמן אתה נשקל?
אתה לוקח עוד מדדים פרט למשקל, כמו היקף בטן, ידיים, צילום תמונות?

אז אני לא יודע אם משהו בספיגה של האוכל שלי נפגע
אם יש פגיעה בספיגת מזון אתה אמור להרגיש תסמינים במערכת העיכול, כמו שלשולים, גזים, נפיחויות. אתה חווה תסמינים כאלה?

רציתי לדעת:
1. האם התרופה משפיעה על הביצועים במכון וסינתזת החלבון?

2. האם אפשר לקחת קריאטין ביחד עם התרופה?
מתי התחלת לקחת את התרופה ובמשך כמה זמן אתה מרגיש שאתה תקוע בביצועים?

בכל אופן, אני לא מכיר השפעות של התרופה הזו, או כל תרופה אנטי-פטרייתית אחרת על סינתזת חלבון שרירית ועל פיתוח מסת שריר בפרט.

לגבי הקריאטין, אולי זו שאלה שכדאי להפנות לרופא שלך, אבל אני לא מכיר שיש אינטראקציות בין התרופה הזו לבין קריאטין (יכול להיות שיש ואני לא מודע אליהם), אבל במקרה כזה עדיף ללכת על בטוח ולהפסיק לקחת קריאטין, לפחות עד שאתה מסיים את הטיפול התרופתי. לא יקרה כלום אם לא תיקח קריאטין כמה שבועות.

• פותח/ת השרשור

כל כמה זמן אתה נשקל?

אם יש פגיעה בספיגת מזון אתה אמור להרגיש תסמינים במערכת העיכול, כמו שלשולים, גזים, נפיחויות. אתה חווה תסמינים כאלה?

מתי התחלת לקחת את התרופה ובמשך כמה זמן אתה מרגיש שאתה תקוע בביצועים?

בכל אופן, אני לא מכיר השפעות של התרופה הזו, או כל תרופה אנטי-פטרייתית אחרת על סינתזת חלבון שרירית ועל פיתוח מסת שריר בפרט.

לגבי הקריאטין, אולי זו שאלה שכדאי להפנות לרופא שלך, אבל אני לא מכיר שיש אינטראקציות בין התרופה הזו לבין קריאטין (יכול להיות שיש ואני לא מודע אליהם), אבל במקרה כזה עדיף ללכת על בטוח ולהפסיק לקחת קריאטין, לפחות עד שאתה מסיים את הטיפול התרופתי. לא יקרה כלום אם לא תיקח קריאטין כמה שבועות.
חזרתי להשקת כל יום והעליתי בקלוריות
וסוף סוף הצלחתי לעלות במשקל

ואין את התופעות שאמרת שמשפיעות על העיכול

אני די תקוע בביצועים באימונים. בטוח שזה לא בגלל התרופה?

חזרתי להשקת כל יום והעליתי בקלוריות
וסוף סוף הצלחתי לעלות במשקל
לא ענית על אף שאלה שלי, אז אין לי מידע נוסף לגביך. "העליתי בקלוריות" או "הצלחתי לעלות במשקל" לא אומרות לי כלום

כל כמה זמן אתה נשקל?
?

ואין את התופעות שאמרת שמשפיעות על העיכול
אם ככה אין לך בעיות בספיגת המזון

אני די תקוע בביצועים באימונים. בטוח שזה לא בגלל התרופה?
רשמתי שאני לא מכיר שיש לתרופה הזו השפעה על ביצועים במכון כושר. בכל אופן, יותר קל להפנות אצבע מאשימה כלפי פקטור חיצוני כלשהו (במקרה שלך זו התרופה) מאשר לעשות בדק בית אצלנו ולבדוק האם יש משהו שאנחנו עושים לא בסדר.
יכולים להיות המון פקטורים שמונעים ממך להתקדם באימונים - חלקם קשורים לתזונה, חלקם לשאר אורח החיים שלך וחלקם קשורים לתוכנית האימונים שלך. לכן, יש סיכוי מאוד קלוש שהתרופה לבדה מונעת ממך להתקדם. סביר הרבה יותר שמשהו בתזונה ו/או באימונים ו/או באורח החיים שלך לקוי ודורש תיקון והכוונה

• פותח/ת השרשור
לא ענית על אף שאלה שלי, אז אין לי מידע נוסף לגביך. "העליתי בקלוריות" או "הצלחתי לעלות במשקל" לא אומרות לי כלום

?

אם ככה אין לך בעיות בספיגת המזון

רשמתי שאני לא מכיר שיש לתרופה הזו השפעה על ביצועים במכון כושר. בכל אופן, יותר קל להפנות אצבע מאשימה כלפי פקטור חיצוני כלשהו (במקרה שלך זו התרופה) מאשר לעשות בדק בית אצלנו ולבדוק האם יש משהו שאנחנו עושים לא בסדר.
יכולים להיות המון פקטורים שמונעים ממך להתקדם באימונים - חלקם קשורים לתזונה, חלקם לשאר אורח החיים שלך וחלקם קשורים לתוכנית האימונים שלך. לכן, יש סיכוי מאוד קלוש שהתרופה לבדה מונעת ממך להתקדם. סביר הרבה יותר שמשהו בתזונה ו/או באימונים ו/או באורח החיים שלך לקוי ודורש תיקון והכוונה
אני לוקח גם היקפים ונראה שדי תקוע בהכל
חוץ מזה הגעתי לשלב במסה שקשה לי ממש לאכול ואני אוכל בכוח

אין לי כרס כלשהי ובא לי עוד לעלות במסת שריר
הגיוני שיהיה כל כך קשה להגיע לכמות הקלוריות?

אף פעם לא היה לי ככה אתגר במסה

אם מאור אמר שסיכוי קלוש שהתרופה פוגעת הייתי מקשיב לו .
אז חביבי תעלה את הקלוריות מה אתה שובר את הראש .
גם 3400 לנתונים כמו שלך זה קצת , תחפש מחשבון TDEE ותראה . לדעתי אתה צריך לפחות 3800 כי אנחנו אותם גובה ומשקל כמעט .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית