הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א.ש

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
ערב טוב..
לקראת סוף חיטוב כרגע שוקל 85.5-86 ק"ג (1.84 ס"מ)
על כמה א.ש אתם חושבים שאני?
בעברי הרחוק הייתי שמן יחסית אז יש קצת עודפי עור.. מרגיש לי שאפילו שאני די חטוב עדיין זה לא מספיק ואני קצת נוזלי.. שנה שעברה לפני 10 חודשים הגעתי ל-83 קילו בערך והייתי חטוב ממש אבל גם איבדתי מסת שריר על הדרך.. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? יש לי לאן להמשיך לחטב עוד?

רוצה אחרי החיטוב רק לשמר אחוז שומן להרבה זמן לא לגדול ולעשות מסה יותר..
תודה רבה לעוזרים

קבצים מצורפים

• IMG_20250312_214859.jpg
    IMG_20250312_214859.jpg
    KB 640.2 · צפיות: 161
  • IMG_20250312_214828.jpg
    IMG_20250312_214828.jpg
    KB 952.1 · צפיות: 138
  • IMG_20250312_214841.jpg
    IMG_20250312_214841.jpg
    KB 702.2 · צפיות: 143
  • IMG_20250312_214857.jpg
    IMG_20250312_214857.jpg
    KB 767.5 · צפיות: 157
אתה יכול לחטב עוד קצת אבל רק בגלל שזה קיץ אז תוכל להינות מגוף חטוב לעוד כמה חודשים לפני שתתחיל מסה שוב או שתתחזק את הקיים כי יש לך אחלה גוף

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לחטב עוד קצת אבל רק בגלל שזה קיץ אז תוכל להינות מגוף חטוב לעוד כמה חודשים לפני שתתחיל מסה שוב או שתתחזק את הקיים כי יש לך אחלה גוף
אני מעוניין רק לתחזק לשמור על נייטרלי בערך בקלוריות
אין לי כבר כוחות או רצון לעשות מסה, אני די שחוק מזה חח מעוניין לעשות 2 אימוני פול באדי בשבוע+נייטרלי קלורי ולשמר כמה שאני יכול את האחוז שומן..
אני חושב לרדת אולי עוד טיפה עוד איזה קילו-שניים ואז.. העניין שזה כבר נהיה קשה אני צריך לקצץ עוד קלוריות כי כרגע אני על 2300 ביום בערך והירידה נתקעה. וזה די קשה לי כי אני אוהב אוכל..
השאלה שלי אם זה נחשב חטוב לפי התמונות. אולי יש לי שריטה אבל אני לא מרגיש חטוב מאה אחוז

אני מעוניין רק לתחזק לשמור על נייטרלי בערך בקלוריות
אין לי כבר כוחות או רצון לעשות מסה, אני די שחוק מזה חח מעוניין לעשות 2 אימוני פול באדי בשבוע+נייטרלי קלורי ולשמר כמה שאני יכול את האחוז שומן..
אני חושב לרדת אולי עוד טיפה עוד איזה קילו-שניים ואז.. העניין שזה כבר נהיה קשה אני צריך לקצץ עוד קלוריות כי כרגע אני על 2300 ביום בערך והירידה נתקעה. וזה די קשה לי כי אני אוהב אוכל..
השאלה שלי אם זה נחשב חטוב לפי התמונות. אולי יש לי שריטה אבל אני לא מרגיש חטוב מאה אחוז
נחשב חטוב אבל אתה עוד לא ממש חטוב, הקוביות יכולות לבלוט יותר. עניין של 2-3 קילו יכול לסדר את זה ומשם זה לתחזק או לעשות מסה קלה מאוד.
אפשר להוסיף קצת אירובי בשביל ה200 קלוריות הנוספות

אחי נראה טוב מאוד! אפילו חתיך... 😎
אתה תמיד יכול להמשיך "לחתוך" השאלה האם יש לך כוח מנטלי ופיזי להמשיך בחיטוב,
חיטוב לתקופה ארוכה יכול להוציא את "החשק מחיים"😅.

שאלה שלי אם זה נחשב חטוב לפי התמונות. אולי יש לי שריטה אבל אני לא מרגיש חטוב מאה אחוז
זכור לי מתאמן במכון שאמר לי שלא משנה מה הוא יעשה הוא תמיד יראה את עצמו בראי כ"שמן"... והיה מדובר בבחור שרירי עם 12%±.
שמתי לב שהרבה אנשים שסבלו מעודף משקל בעבר ועשו שינוי גופני משמעותי ,
אף פעם לא מרגישים "מספיק טוב" בתוצאות שלהם..

אחי נראה טוב מאוד! אפילו חתיך... 😎
אתה תמיד יכול להמשיך "לחתוך" השאלה האם יש לך כוח מנטלי ופיזי להמשיך בחיטוב,
חיטוב לתקופה ארוכה יכול להוציא את "החשק מחיים"😅.

זכור לי מתאמן במכון שאמר לי שלא משנה מה הוא יעשה הוא תמיד יראה את עצמו בראי כ"שמן"... והיה מדובר בבחור שרירי עם 12%±.
שמתי לב שהרבה אנשים שסבלו מעודף משקל בעבר ועשו שינוי גופני משמעותי ,
אף פעם לא מרגישים "מספיק טוב" בתוצאות שלהם..
בגלל תרבות האינסטגרם והטיקטוק..תמיד רואים כאלה יותר שריריים ויותר חטובים.
מה שלא יודעים זה כמה צילומים מכמה זוויות ותאורות לקחו כדי שתצא תמונה מוצלחת. כשיוצאים החוצה והולכים לים 99 אחוז או בטטות או עם גוף סביר פלוס

בגלל תרבות האינסטגרם והטיקטוק..תמיד רואים כאלה יותר שריריים ויותר חטובים.
מה שלא יודעים זה כמה צילומים מכמה זוויות ותאורות לקחו כדי שתצא תמונה מוצלחת. כשיוצאים החוצה והולכים לים 99 אחוז או בטטות או עם גוף סביר פלוס
תאורה , צבע גוף , זוויות צילום , ריטוש ועוד... וכמובן יש כאלה שלוקחים אנבולים וטוענים שהם לגמרי טבעיים.

gopher-scream-lies-lies.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית