הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים אחרי תקופה ארוכה

• פותח/ת השרשור DrDre
  • פורסם בתאריך

DrDre

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
2
40
2
היי,
אני מעוניין לחזור להתאמן לאחר כבערך 10 שנים, הרבה ידע שהיה לי קצת נשכח וזקוק לחכמת חברי הפורום.

כיום באיזור גיל 30, גובה 168, משקל 74 קילו.
מנסה למצוא תוכנית שתתאים לי לפעמיים/שלוש בשבוע, וכמובן גם תוכנית תזונה שאוכל לעמוד בה (די בררן באוכל מסיבה רפואית והתפריטים לדוגמה שראיתי באתר 'קילוגרם' היו לטעמי קצת מוגזמים מבחינת הדרישות שלהם)

מאמין שנכון לי אימונים יחסית קצרים של בערך שעה-שעה וחצי בשילוב עם מתיחות, ריצה על הליכון ו-'קצת' הרמת משקלים (הייתי עושה אז בעיקר סקוואט ובנץ', בלי דדליפט)
המטרה שלי בגדול היא להוריד משקל ולהתחטב.

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תוכנית אימונים טובה נבנית בתהליך של ליווי, אחרת זה כמו לומר לך להתאמן ולקרוא לזה תוכנית, תזונה זה די דומה.
או שתקרא ותלמד את כל מה שמאמן ותזונאים יודעים, או שתשתמש באחד.

תראה אני אישית לא עושה את זה אלא רק ליווים אבל בטוח שיש כאלה שעושים.
בסוף תוכנית טובה היא תוכנית עם תיכנון ועם בלוקים ולא משהו חד פעמי, לרוב תוכנית
שאני בונה תחזיק בין 8-10 שבועות במקרה הטוב ושם כבר ידרשו עידכונים ושינויים.
בנוסף, אין סיכוי שמפגישה אחת מישהו יצליח להרכיב לך תוכנית שתתאים לך ויפגע
בעומס המתאים כדי שתצליח להתקדם ולהתאושש בצורה אידיאלית.

כמו שהבנת ממה שכתבתי, אני פחות בעד אבל שוב יש כאלה שעושים את זה ודי הרבה.
כן אחרי שקראתי את הגתבוות שלכם הבנתי יותר, זה באמת נשמע יותר הגיוני שמישהו ילווה אותי לאורך זמן כי אחרי כמה שבועות (או חודשים אני מניח) אם מתמידים, אז בהבכרח התוכנית התזונתית והאימונים יצטרכו להשתנות.

אני אחפש מישהו באיזור שלי או כאן בפורום, בטוח שיש במחירים שלא שוחקים את הכיס יותר מדי
כי לצערי יש המון פריצות בתחום הזה ומאמנים שלוקחים כסף אבל לא באמת עומדים מאחורי הטייטל שלהם

כן אחרי שקראתי את הגתבוות שלכם הבנתי יותר, זה באמת נשמע יותר הגיוני שמישהו ילווה אותי לאורך זמן כי אחרי כמה שבועות (או חודשים אני מניח) אם מתמידים, אז בהבכרח התוכנית התזונתית והאימונים יצטרכו להשתנות.

אני אחפש מישהו באיזור שלי או כאן בפורום, בטוח שיש במחירים שלא שוחקים את הכיס יותר מדי
כי לצערי יש המון פריצות בתחום הזה ומאמנים שלוקחים כסף אבל לא באמת עומדים מאחורי הטייטל שלהם
באיזה אזור אתה גר ומתאמן? אולי מישהו מכיר מישהו באזורך.

איזור הדרום-אשקלון.
לצערי אני לא מכיר מאמנים באזור שלך.
אני מלווה מתאמנים אונליין, הבאתי בהצלחה כמה לטופ הישראלי בלי אף מפגש פרונטלי.
אני חושב שלליווי פרונטלי יש יתרונות, אבל אני יכול להציע את שירותיי במקרה שלך אם תרצה, והמחיר גם הרבה יותר נוח מפגישה פרונטלית.

• פותח/ת השרשור
לצערי אני לא מכיר מאמנים באזור שלך.
אני מלווה מתאמנים אונליין, הבאתי בהצלחה כמה לטופ הישראלי בלי אף מפגש פרונטלי.
אני חושב שלליווי פרונטלי יש יתרונות, אבל אני יכול להציע את שירותיי במקרה שלך אם תרצה, והמחיר גם הרבה יותר נוח מפגישה פרונטלית.
שלחתי לך הודעה פרטית 😃

כמה אתה נייד? יש לי כמה אנשים שיכול להציע לך.
יחסית נייד 😎

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית