הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון ללא תחליפי סוכר

• פותח/ת השרשור bogib
  • פורסם בתאריך

bogib

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
5
20
5
שלום,
האם קיימת אבקת חלבון ללא תחליפי סוכר? אלא עם סוכר רגיל?

ניסיתי אבקת חלבון ללא טעם, אבל גם עם הוספת סוכר וטעמים זה היה כמעט בלתי אפשרי לצריכה.

תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אין דבר כזה אבקת חלבון ללא תחליפי סוכר/ממתיקים האם ישנה המלצה על אבקת חלבון ללא טעם טובה ועצות כיצד לצרוך אותה?

תודה.

הכי ממומלץ בבנלדר עם פרי שאתה אוהב...
אני אישית אוהב בננה/תמר/מלון.
גם פצצה להקפיא את הפירות לפני ואז יוצא לך מרקם של Smoothie.

• פותח/ת השרשור
תודה, הזמנתי אבקה ללא טעם, של חברה אחרת משל פעם שעברה.
אנסה את מה שהצעת, אולי אפילו לנסות לערבב קפה וחלב ביחד- אולי זה יתקרב לאבקת חלבון הקפה שאני הולך לסיים.

שאלה אחרת, ברשותכם.
מה קורה אם אני צורך מספיק חלבון לצורך עליית מסה, אבל בסך הכל הכללי לא ממש מעמיס יותר קלוריות כמו שצריך לצורך העלאת מסה?.

בשביל לעלות במסה אתה צריך להיות בפלוס קלורי.
אם אתה לא אוכל מספיק לא תעלה במשקל מן הסתם...

• פותח/ת השרשור
אז אם לא אהיה בפלוס קלורי, אבל אמשיך להתאמן ואצרוך כמות חלבון שמתאימה להעלאת מסה פשוט השרירים לא יגדלו ופשוט לא תהיה התקדמות?.

ובנוגע לשאלה המקורית, מחשבה שעלתה לי ואשמח לדעה.
מכיוון והכוונה היא להתחמק מממתיקים למיניהם וכל מיני תחליפי סוכר-
מצאתי משקה חלבון עם סוכר ללא ממתיקים -האם משתלם פשוט לקנות מהמשקה הזה כל פעם במקום אבקת חלבון?

אז אם לא אהיה בפלוס קלורי, אבל אמשיך להתאמן ואצרוך כמות חלבון שמתאימה להעלאת מסה פשוט השרירים לא יגדלו ופשוט לא תהיה התקדמות?.
סביר שתהיה עליה כלשהי אם כי לא אידאלית ולאורך זמן תצטרך להימצא בפלוס קלורי בוודאות כדי להמשיך להתקדם.
ובנוגע לשאלה המקורית, מחשבה שעלתה לי ואשמח לדעה.
מכיוון והכוונה היא להתחמק מממתיקים למיניהם וכל מיני תחליפי סוכר-
מצאתי משקה חלבון עם סוכר ללא ממתיקים -האם משתלם פשוט לקנות מהמשקה הזה כל פעם במקום אבקת חלבון?
באיזה עולם אתה חושב שצריכת סוכר עדיפה על צריכה של ממתיקים מלאכותיים?

• פותח/ת השרשור
אני כמעט ולא צורך סוכר בכלל, אבל אם אני מכין משהו שדורש מתיקות אני בהחלט מעדיף להשתמש בכמות מאוד קטנה של סוכר ולא בתחליפיו.
ממש לא סומך על ממתיקים מלאכותיים או תחליפים, לא חושב שהם יותר בריאים ממנו ומשתדל להימנע מהם לגמרי.
אולי זה מוזר, אבל זו ההעדפה.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה.

נערך לאחרונה:
ביידוק אתמול ניסיתי אבקת חלבון ללא טעם.
מבחינתי אחת היתרונות העיקריים זה שאני לא מוגבל לטעם מסוים. יכול לעשות המון שילובים וטעמים.
אני עשיתי בבלנדר עם פירות קפואים כמו שכתבו לך כאן, יצא אחלה.

אם אתה רוצה מתיקות וסוכר לא מסתדר, תנסה עם מונק פרוט. צריך ממש מעט ממנו כי יש לו מתיקות חזקה, אולי יתאים לך.

אני לא יודע אם זה מה שאתה מחפש אבל לחברת diesel יש אבקת חלבון שמשתמשת בממתיק הטבעי סטיביה,
נראה לי שמוכרים אותה באייהרב

• פותח/ת השרשור
עדכון למי שאולי יתעניין לגבי הנושא הזה.

האבקה ללא טעם של NOW בסדר גמור, צורך אותה רק עם חלב ללא תוספות בכלל, טעם נייטרלי סביר מאוד, אין בעיה לשתות אותה ולא מעיקה בינתיים על הקיבה כך שהיא בסדר גמור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית