הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לומדים לבד איך לעשות תרגילים נכון? יש ערוצים מומלצים? (למסה)

• פותח/ת השרשור dudi_d
  • פורסם בתאריך

dudi_d

משתמש מתחיל
21
3
נק' מוניטין:
3
21
3
קראתי בפוסטים ישנים שלי הודעות של OYP, OA ועוד רבים וטובים עם המלצות לערוצי יוטיוב/אינסטגרם שמסבירים בכללי על אימונים.
מחפש ערוצים מומלצים שמסבירים איך לעשות את התרגילים נכון. אפילו אם יש סרטונים קצרים זה אחלה. (משמש גם בשביל לוודא שמה ש-Gemini כתב זה נכון).

האם יש מקורות נוספים שאתם ממליצים ללמוד מהם איך לבצע את התרגילים נכון? רק למטרת מסה.

תודה לכל המגיבים👍

קראתי בפוסטים ישנים שלי הודעות של OYP, OA ועוד רבים וטובים עם המלצות לערוצי יוטיוב/אינסטגרם שמסבירים בכללי על אימונים
רובם אם לא כולם מעלים גם סרטוני טכניקה, תסתכל בהמלצות שכבר ראית

• פותח/ת השרשור
רובם אם לא כולם מעלים גם סרטוני טכניקה, תסתכל בהמלצות שכבר ראית
הם באמת כוללים גם טכניקות
אבל הם היו המלצות כל כל טובות שחשבתי לנסות את מזלי ולחפש עוד ערוצים ובנושא ממוקד יותר למטרה הזאת.
וגם יש תרגילים ספציפים שפשוט לא מצאתי הסברים רציניים איך לעשות אותם, אז נאלץ להחליף או למצוא דרכים אחרות ללמוד.

קראתי בפוסטים ישנים שלי הודעות של OYP, OA ועוד רבים וטובים עם המלצות לערוצי יוטיוב/אינסטגרם שמסבירים בכללי על אימונים.
מחפש ערוצים מומלצים שמסבירים איך לעשות את התרגילים נכון. אפילו אם יש סרטונים קצרים זה אחלה. (משמש גם בשביל לוודא שמה ש-Gemini כתב זה נכון).

האם יש מקורות נוספים שאתם ממליצים ללמוד מהם איך לבצע את התרגילים נכון? רק למטרת מסה.

תודה לכל המגיבים👍
קודם כל לא ברור איזה תרגילים, אבל בכל זאת אצא מנקודת הנחה שמדובר בתרגילים שאינם סקוואט, דדליפט או בנץ, או במילים אחרות תרגילים שהעומס שאתה משתמש בהם לא יפצע אותך כל עוד אתה לא עושה משהו מטומטם.
ולכן אתה נשאר עם ההגדרה לטכניקה של mike israetel מוזמן לחפש ביוטיוב

• פותח/ת השרשור
קודם כל לא ברור איזה תרגילים, אבל בכל זאת אצא מנקודת הנחה שמדובר בתרגילים שאינם סקוואט, דדליפט או בנץ, או במילים אחרות תרגילים שהעומס שאתה משתמש בהם לא יפצע אותך כל עוד אתה לא עושה משהו מטומטם.
ולכן אתה נשאר עם ההגדרה לטכניקה של mike israetel מוזמן לחפש ביוטיוב
בנץ בשיפוע לחזה תחתון (עם מוט). חוץ מזה שלא ממש מצאתי סרטוני הדרכה (אולי 1 קצר). אעשה עוד חיפוש על ההבדלים בין זה לבנץ רגיל.
גם לא מצליח ממש לעשות arch בתרגיל הזה, אבל זה כנראה לא אוכל לקבל עזרה מרחוק. רק עם מאמן.
בבנץ רגיל אני סבבה.

תודה לכל המגיבים👍
אהלן אחי, יש לי בעמוד אינסטגרם שלי די הרבה הסברים על תרגילים וגם ימשיכו לעלות על בסיס שבועי.
בנוסף יש לי קבוצת וואטסאפ שגם שם אני מדייק לאנשים טכניקות ואפשר לקחת משם די הרבה ידע.

בסוף ללמוד טכניקה ברמה גבוהה ברוב התרגילים דורש ניסיון וידע, יקח טיפה זמן אבל אתה תגיע גם לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית