הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 24 טסט נמוך

• פותח/ת השרשור YAIR2
  • פורסם בתאריך

YAIR2

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
עשיתי בדיקת דם והטסטוסטרון שלי יצא 10.1 nmol/L.
מרגיש עייפות, ירידה באנרגיה ובחשק, אבל לא רוצה לקפוץ ישר ל־TRT.
הרופאים אומרים לי שזה תקין ואין מה לעשות

שוקל להתחיל HCG בלבד, כדי לעלות לרמה טבעית של 18–22 בערך, בלי לפגוע בפוריות ובלי להתחייב לטיפול קבוע.
הבנתי שזה יכול לגרום לעלייה בטסט.
  • בן אדם בריא
  • שותה בירה 1–2 פעמים בשבוע
  • לא מעשן
  • מתאמן 3–5 פעמים בשבוע (כוח ואירובי)
  • ישן 6–7 שעות בלילה (משתדל לשפר)

מישהו פה ניסה HCG לבד?
אפשר להגיע ל־20 עם זה?

עשיתי בדיקת דם והטסטוסטרון שלי יצא 10.1 nmol/L.
מרגיש עייפות, ירידה באנרגיה ובחשק, אבל לא רוצה לקפוץ ישר ל־TRT.
הרופאים אומרים לי שזה תקין ואין מה לעשות

שוקל להתחיל HCG בלבד, כדי לעלות לרמה טבעית של 18–22 בערך, בלי לפגוע בפוריות ובלי להתחייב לטיפול קבוע.
הבנתי שזה יכול לגרום לעלייה בטסט.
  • בן אדם בריא
  • שותה בירה 1–2 פעמים בשבוע
  • לא מעשן
  • מתאמן 3–5 פעמים בשבוע (כוח ואירובי)
  • ישן 6–7 שעות בלילה (משתדל לשפר)

מישהו פה ניסה HCG לבד?
אפשר להגיע ל־20 עם זה?
המספר לא משנה באמת ההרגשה זה מה שמשנה אני חושב שקודם כל תבדוק את התפריט מבחינת קלוריות ושומנים ותמשיך לנסות לעשות הכול לפני שאתה דוחף חומרים חיצוניים.
לדעתי ההשפעה של hcg תחלוף בערך חודשיים/שלושה אחרי הטיפול זה לא לנצח אבל יש מרפאות שנותנות קיר של זה או כלומיד/לטרוזול מחזור כזה פעמיים בשנה.

אפשר להגיע ל־20 עם זה?
לא סביר

תעשה בדיקה של LH, FSH והכי חשוב SHBG שממנו ניתן לחשב ערך שנקרא FREE ANDROGEN INDEX

אם אחוז השומן שלך גבוה, נסה לרדת באחוזי השומן, זה בפני עצמו יכול משמעותית לשפר את רמות הטסט

המספר לא משנה באמת ההרגשה זה מה שמשנה אני חושב שקודם כל תבדוק את התפריט מבחינת קלוריות ושומנים ותמשיך לנסות לעשות הכול לפני שאתה דוחף חומרים חיצוניים.
לדעתי ההשפעה של hcg תחלוף בערך חודשיים/שלושה אחרי הטיפול זה לא לנצח אבל יש מרפאות שנותנות קיק של זה או כלומיד/לטרוזול מחזור כזה פעמיים בשנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית