הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 37 טסט נמוך

gisenu miki 998

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
1
17
0
בן 37 טסט נמוך בערך 8, בעיקר בגלל הכימו שעשיתי וגם השמנה, מרגיש כמו מת מהלך, הרופאים אומרים תקין לא רוצים לעזור, אני יכול להזמין טסט וקרדרין בקלות אבל מפחד מנזקים אפשריים, מצד שני גם לחיות ככה זה בלתי אפשרי, לא מדובר על בודיבילדינג אלא רק להרגיש נורמאלי

נערך לאחרונה:
תוכל להתעכב טיפה על הסיבה מדוע עם 1800 קלוריות לא ירדת? אני לא מגיע מהתחום של הכושר ואני לא מכיר את המושגים בתחום, מה זה בדיוק OA? האם רק בגלל צעדים ואירובי לא ירדת כששילבת אימוני כח? או שגם אימוני כח וגם אירובי לא עשית ניסית רק תפריט? אשמח לתשובות שאולי יעזרו גם לי להזיז משהו בגוף, תודה.
כפי שהוא רשם אני אצלו בלווי תזונתי כי לא עשיתי דברים כמו שצריך וקבלת ההחלטות שלי כאשר אני לא יורד במשקל וכו' לא טובה.
בכללי התזונה שלי לא הייתה מספיק טובה. הייתי מחשב את הקלוריות באותו רגע ולפי זה אוכל, לא אוכל ירקות שזה חשוב, פירות, לא עשיתי מספיק צעדים כל יום ושומר על ממוצע שבועי גבוה ובנוסף לזה בתהליך איתו הייתי מוסיף כמה אירובי 30דק אחרי כל אימון(3 אימונים בשבוע). זה היה לגבי המצב שלי אישית וכל אדם שונה.
בגדול אני חושב שלפני שאתה פונה באמת לזריקות, תעשה מה שהחבר'ה המליצו לך כאן. זה לא יהיה קל בכלל אבל העיקר שתתחיל ותראה שיש התקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית