הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בחיטוב - איך משמרים את משקלי העבודה ?

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
היי,

סיימתי שבועיים נטראלי (באמצע החיטוב, כמובן) בהם התאמנתי במתכונת של SS והשגתי עליה דיי יפה במשקלי העבודה.

עכשיו אני חוזר לחיטוב והשאלה היא איך להתאמן על מנת לשמור על משקלי העבודה שהשגתי.

להלן המשקלים:

BP - 80
Squat - 80
Deadlift - 80
Press - 25

האם יש טעם בכלל לנסות לשמור על משקלי העבודה או שלקחת את אחת התוכניות מהפורטל ולרוץ איתה ?

תודה מראש.

תעבוד הכי עצים שאתה יכול ותנסה לאכול כמות נכבדה של חלבון. אבל אל תצפה להישאר עם משקלי השיא שלך לאחר תקופת חיטוב ארוכה ובעיקר אם אתה הולך להיות על גירעון גדול.

אל תצפה להישאר עם המשקלי עבודה שלך והאמת שאני באופן אישי משתדל להיזהר עם המשקלים כדי למנוע פציעות... כשאתה בחיטוב אז יש לך הרבה פחות כוח ואם תנסה להרים משקלים כמו המשקלים שהיית במסה אז אתה יכול להיפצע וזה לא נעים כל כך...
אני באופן אישי הורדתי קצת מהמשקים אני לא לוקח סיכון בדברים האילו

תנסה להתקדם גם בחיטוב. אתה עוד לא התקדמת מאוד רחוק, ואתה יכול עדיין להתקדם (במיוחד בפרס ובדדליפט). סביר להניח שאתה יכול עוד להתקדם הרבה רק על אדפטציות נוירולוגיות (הפעלת השרירים שלך בצורה יותר טובה). אתה לא תיפצע כל כך מהר אם תקפיד על טכניקה טובה. אין שום סיבה שלא תגיע לחמישים קילו פרס ומאה עשרים קילו דדליפט בחודשיים הקרובים, גם אם לא תפציץ בקלוריות.

אפשר להתקדם גם בחיטוב - בייחוד בהתחלה כאשר המשקלים נמוכים. גם כשהם גבוהים אפשר להתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית