נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
תודה לצה"ל!!!
תודה לכוחות הביטחון!!!
תודה לכוחות ההצלה!!!
תודה לעם ישראל!!!
תודה לכוחות הביטחון!!!
תודה לכוחות ההצלה!!!
תודה לעם ישראל!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולממשלה היקרה שעושה לילות כימים כדי לנתב בביטחה את מדינתנו!תודה לצה"ל!!!
תודה לכוחות הביטחון!!!
תודה לכוחות ההצלה!!!
תודה לעם ישראל!!!
צפה בקובץ המצורף 103279
כן בטח.. זה הרי אותה ממשלה שמשחררת סקטור שלם מחלוקה בנטל..ועוד בזמן המלחמה הארוכה בישראל.ולממשלה היקרה שעושה לילות כימים כדי לנתב בביטחה את מדינתנו!
זה אותו צה"ל שהפקיר 1400 אנשים למותם, למה לו אתה מפרגן?כן בטח.. זה הרי אותה ממשלה שמשחררת סקטור שלם מחלוקה בנטל..ועוד בזמן המלחמה הארוכה בישראל.
אותה ממשלה שקראה לטייסים 'קפלניסטים' ו'כפויי טובה'.
אותה ממשלה שמנסה לקבע נרטיב ותודעה שאמ''ן, שב''כ והמוסד הם דיפ-סטייט.
למעשה כל המבצע הזה הוא בזכות הגברת 'ש' אשת המוסד שדואגת באובססיה לרטש את התמונות שלה, הסוכן 'י' שדאג לאסוף מודיעין במיאמי.
וכמובן מר ביטחון המוכשר שלנו ישראל כץ שלמד איך מעלים סרטון מאיים לטיקטוק!
מי שהפקיר...זה אותו צה"ל שהפקיר 1400 אנשים למותם, למה לו אתה מפרגן?
מעניין שאתה מעלה את זה, "למולך" שלי קוראים סמוטריץ, בן אדם שעוד לפני שמחת תורה זיהה את האויב ואמר שצריך לשרוף את חווארה, אז גיניתם אותו מקצה לקצה, אתה מוכן לחזור בך מהגינוי הזה? אתה מוכן לומר "סמוטריץ צדק שהערבים רוצים להרוג אותנו" מהנסיון שלי עם אנשים מהצד השמאלי של המפה (בעיקר במילואים) רק אחד חזר מעצמו והודה לי שסמוטריץ צדק (בחור שהסתובב עם חולצה של "אחים לנזק").זה המולך שלך שראה בחמאס נכס..
בידיוק מה שבאתי לפתוח עליו אשכולעזבו אותכם משטויות מתי נפתחים שוב המכונים?
אז אני יענה לך בקצרה מחר כנראה לא, לצערי העניין הזה הולך לההמישך כמה ימים למרות שטרמאפ דורש שזה יגמר לפי דעתי פגיעה אחת או שתיים וזהו נחזור לשנוא אחד את השני מרחוקבידיוק מה שבאתי לפתוח עליו אשכול
רק בגלל הרקב במערכת הביטחון, שלושה ימים קדימה לאחר הטבח טיהרנו בחזרה את כל העוטף.לקח ימים ושבועות ללמוד את גודל המצב
האירוע נמשך ונשמך בגלל תפיסות זרות שחלחלו עמוק לתוך צה"ל ושב"כ לא בגלל שיש פה איזה שהוא אירוע מורכבוהבנו שמדובר בתהליך של חודשים קדימה.
הסיבה שתכלס מדינת ישראל עדיין קיימת ובמחיר נמוך כל כךולא לשכוח, תודה לבורא העולם על הנס והשמירה המיוחדת למשימה נועזה ומיוחדת שאנחנו עדים לה
זה הכל מזימה של ביבי כדי שהוא יוכל בזמן הזה להמשיך להתאמן בחדר כושר הפרטי שלו ולצבור פער עלינו...יאללה בקושי שרדנו שבוע יש צפי מתי זה יחזור?