הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל הכבוד לצהל ולכוחות הביטחון!!!

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
תודה לצה"ל!!!
תודה לכוחות הביטחון!!!
תודה לכוחות ההצלה!!!
תודה לעם ישראל!!!
01f210f09.png

• פותח/ת השרשור
ולממשלה היקרה שעושה לילות כימים כדי לנתב בביטחה את מדינתנו!
כן בטח.. זה הרי אותה ממשלה שמשחררת סקטור שלם מחלוקה בנטל..ועוד בזמן המלחמה הארוכה בישראל.
אותה ממשלה שקראה לטייסים 'קפלניסטים' ו'כפויי טובה'.
אותה ממשלה שמנסה לקבע נרטיב ותודעה שאמ''ן, שב''כ והמוסד הם דיפ-סטייט.

למעשה כל המבצע הזה הוא בזכות הגברת 'ש' אשת המוסד שדואגת באובססיה לרטש את התמונות שלה, הסוכן 'י' שדאג לאסוף מודיעין במיאמי.
וכמובן מר ביטחון המוכשר שלנו ישראל כץ שלמד איך מעלים סרטון מאיים לטיקטוק!

כן בטח.. זה הרי אותה ממשלה שמשחררת סקטור שלם מחלוקה בנטל..ועוד בזמן המלחמה הארוכה בישראל.
אותה ממשלה שקראה לטייסים 'קפלניסטים' ו'כפויי טובה'.
אותה ממשלה שמנסה לקבע נרטיב ותודעה שאמ''ן, שב''כ והמוסד הם דיפ-סטייט.

למעשה כל המבצע הזה הוא בזכות הגברת 'ש' אשת המוסד שדואגת באובססיה לרטש את התמונות שלה, הסוכן 'י' שדאג לאסוף מודיעין במיאמי.
וכמובן מר ביטחון המוכשר שלנו ישראל כץ שלמד איך מעלים סרטון מאיים לטיקטוק!
זה אותו צה"ל שהפקיר 1400 אנשים למותם, למה לו אתה מפרגן?

• פותח/ת השרשור
זה אותו צה"ל שהפקיר 1400 אנשים למותם, למה לו אתה מפרגן?
מי שהפקיר...
זה המולך שלך שראה בחמאס נכס.. ודאג להעביר להם מזוודות של כסף,
למרות שהוא ידע שהכסף הולך לטרור..
אנחנו אשכרה מכרנו להם חול, יציקות בטון,ברזל,
ולכלום היה ברור שזה לא נועד לבניה של פארק אקולוגי..

זה המולך שלך שראה בחמאס נכס..
מעניין שאתה מעלה את זה, "למולך" שלי קוראים סמוטריץ, בן אדם שעוד לפני שמחת תורה זיהה את האויב ואמר שצריך לשרוף את חווארה, אז גיניתם אותו מקצה לקצה, אתה מוכן לחזור בך מהגינוי הזה? אתה מוכן לומר "סמוטריץ צדק שהערבים רוצים להרוג אותנו" מהנסיון שלי עם אנשים מהצד השמאלי של המפה (בעיקר במילואים) רק אחד חזר מעצמו והודה לי שסמוטריץ צדק (בחור שהסתובב עם חולצה של "אחים לנזק").
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני חושב שביבי צריך לעוף על טיל, אבל אתה יודע למה? בגלל שהוא מינה את כל אותם אנשים שהפקירו אותנו, הוא אשם בשקמה באוקטובר במובן הזה שאותם אנשים שהפקירו אותנו מונו על ידו לאורך כל השנים שהוא היה ראש ממשלה, ולפיכך אם מישהו מגיע ואומר לי "שמע ביבי צריך לעוף מיד לאחר שמחליפים את צמרת צה"ל והשב"כ" אני יותר ממסכים איתו, אבל אני לא יכול עם הצביעות הזאת שמישהו מגיע ואומר מצד אחד "ביבי צריך לעוף" ומצד שני "רונן בר צריך להישאר בתפקידו"

בידיוק מה שבאתי לפתוח עליו אשכול
אז אני יענה לך בקצרה מחר כנראה לא, לצערי העניין הזה הולך לההמישך כמה ימים למרות שטרמאפ דורש שזה יגמר לפי דעתי פגיעה אחת או שתיים וזהו נחזור לשנוא אחד את השני מרחוק

אני נזכר ב7 באוקטובר 2023. חשבתי שנכנסו כמה מחבלים, עשו קצת נזק, וצ'יק צ'ק הסיפור יהיה תחת שליטה, ונחזור לשגרה.
לקח ימים ושבועות ללמוד את גודל המצב, והבנו שמדובר בתהליך של חודשים קדימה.
אני לא נביא, אבל מרגיש שיש דמיון מסוים, התחלה של משהו גדול יותר מיום או יומיים. מקווה שאני טועה והכל יסתדר תוך כמה ימים בעז"ה.

ולא לשכוח, תודה לבורא העולם על הנס והשמירה המיוחדת למשימה נועזה ומיוחדת שאנחנו עדים לה.

לקח ימים ושבועות ללמוד את גודל המצב
רק בגלל הרקב במערכת הביטחון, שלושה ימים קדימה לאחר הטבח טיהרנו בחזרה את כל העוטף.
והבנו שמדובר בתהליך של חודשים קדימה.
האירוע נמשך ונשמך בגלל תפיסות זרות שחלחלו עמוק לתוך צה"ל ושב"כ לא בגלל שיש פה איזה שהוא אירוע מורכב
ולא לשכוח, תודה לבורא העולם על הנס והשמירה המיוחדת למשימה נועזה ומיוחדת שאנחנו עדים לה
הסיבה שתכלס מדינת ישראל עדיין קיימת ובמחיר נמוך כל כך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית