סרטון חוות דעת על טכניקה

אני עובד בטווח חזרות של 6
לא מרגיש את את הרגליים חזק אחרי שאני מסיים
אולי כדאי לעלות את מספר החזרות?
אם המטרה היא להרגיש את הרגליים אז ממליץ לך בחום להעלות את מספר החזרות, תנסה בכיוון 15-20....
אם המטרה היא להעלות במסת שריר אז יש לך שני "מסלולים":
1- פשוט להתקדם במשקלים, בהנחה שאתה עושה את זה לאורך זמן, התהליך יביא אתו גם מסת שריר
2- להגביר עם הזמן את כמות הסטים/קרבה לכשל

@elchonon

@OA

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/VF9wTbPZgIU?si=wUgL5OL9K5Qxjbej

איזה טריגר לאפילפסיה

אחלה טכניקה נראה שיש לך

מניח שאתה עובד לבניית מסת שריר, כמו שאיתמר כתב פשוט תתקדם בסטים/ חזרות/ משקל ובהנחה ואתה עולה במשקל גוף הרגליים יגדלו. להרגיש את השריר זה נחמד אבל זה לא מהטופ דברים חשובים. תמשיך לנסות להרגיש את הרגליים, אבל בעיקר תמשיך להתחזק.

@elchonon

@OA

קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/VF9wTbPZgIU?si=wUgL5OL9K5Qxjbej

אני לא חושב שלעלות חזרות יעזור להרגיש את הרגליים.
תאורתית אם הסיבה שאתה לא מרגיש את הרגליים כי הם די חזקות והגב מתאמץ ואותו אתה מרגיש, יותר חזרות רק יגרמו לך להרגיש את הגב יותר.

למה בעצם חשוב לך להרגיש את הרגליים?
אם המטרה הוא סקוואט כבד, תסמוך על התוכנית והתהליך, ותבנה את התרגיל בלי קשר לאיזה שריר מורגש ומופעל וכמה.
אם המטרה לפתח מסת שריר ברגליים מבלי לאמץ את הגלוטאוס והגב, אולי כדאי לבודד במכשירים או בתרגילים מבודדים.

אישית, אני חושב שהמטרה הנכונה והאצילה היא סקוואט כבד, לכן הייתי ממשיך עם תוכנית כוח טובה להתחזק בלי קשר להרגשה.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שלעלות חזרות יעזור להרגיש את הרגליים.
תאורתית אם הסיבה שאתה לא מרגיש את הרגליים כי הם די חזקות והגב מתאמץ ואותו אתה מרגיש, יותר חזרות רק יגרמו לך להרגיש את הגב יותר.

למה בעצם חשוב לך להרגיש את הרגליים?
אם המטרה הוא סקוואט כבד, תסמוך על התוכנית והתהליך, ותבנה את התרגיל בלי קשר לאיזה שריר מורגש ומופעל וכמה.
אם המטרה לפתח מסת שריר ברגליים מבלי לאמץ את הגלוטאוס והגב, אולי כדאי לבודד במכשירים או בתרגילים מבודדים.

אישית, אני חושב שהמטרה הנכונה והאצילה היא סקוואט כבד, לכן הייתי ממשיך עם תוכנית כוח טובה להתחזק בלי קשר להרגשה.
השאלה אם בצורה הזאתי הרגליים שלי יגדלו?
אם אני עובד כבד ובטווח חזרות של עד 6?
ואיך הטכניקה?

השאלה אם בצורה הזאתי הרגליים שלי יגדלו?
אם אני עובד כבד ובטווח חזרות של עד 6?
ואיך הטכניקה?
כן, הרגליים שלך יגדלו.
יכול להוות שלבודד אותם הם יגדלו מהר יותר, אבל אם המטרה העיקרית שלך הוא כוח בתרגיל, ומטרה משנית היא גודל הרגליים, הייתי ממשיך עם הסקוואט כפי שאתה עושה ואת שניהם תשיג בסופו של דבר.
טווח חזרות עד 6 זה מצוין. כמובן שטווח חזרות נבנה כחלק מתוכנית מחושבת, ואין מספר ספציפי קדוש, אבל מתחת 6 חזרות יכול להשתלב מצוין בתוכנית טובה.
טכניקה נראה סבבה, תמשיך ככה ותבחן שוב את הטכניקה כשכבד ומאתגר יותר.

בסה"כ נראה בסדר גמור, כן הייתי ממליץ לחזק את האחיזה במוט
ולנסות "לשבור את המוט על הגב".

חוץ מזה שזה שאתה לא מרגיש את הרגליים זה לא מעניין מידי,
השרירים שלך עובדים אם תרגיש וגם אם לא.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית